Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sisällön

Löydetty osumia: 9 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4572Matsimoka Tailihaviiner 03.10.201969Keinokuori, tiivis massa, puruvastus runsasehkäpä nautaako, silavaa kaipaisi, kuivahko, vaivalloinen maistella, mausteet peittyy alle, kuori pitää sisällön ajennuksessa.€ 9.80
4336Hakala Munamakkara 05.04.201852Surkea massa, luotu jotain muuta varten kuin itseään, suolainen pehmeä massa, kuin valutettu muun sisällön väliin, lämmitettäessä massa lohkeilee muna tuoksuu ja maistuu, puruvastus kateissa, jonkinlainen perinnemakkara.€ 14.95
3787Laitilan Oiva Skumppanakki 05.02.201550Massa jotenki huokoinen ja kupliva, mausteet vaatimattomat, sopii kocktail nakiksi skumpan kera, kuori osoittaa tarpeellisuutensa pitämässä makkaran sisällön kasassa, vaalean kalpeanvärinen€ 14.96
3653Helsingin Makkaratehtaan LammasMerguez 03.04.201494Makkaran värisävyt tummia, kuori pitää sisällön hyvin sisässään, lihaisa, mehukas makkara, jotain shiliä, useita pippureita, suutuntuma sopiva, jatkuva maku erilaisine vivahteineen,paljon erilaisia makuja, mausteutus onnistunut.€ 15.34
3583Björkens Juniper Grillimakkara 03.10.201380Erikoinen mauste(kataja) mukana, yleensä sitä käytetään ns. riistamakaroissa(juomissa), lihaa on runsaasti, hyvä kuori pitää sisällön kurissa ja nuhteessa, puruvastus riittävä, hiukan rasvaisentuntuinen, hyvä syötävyys.€ 13.90
3571Rainbow Savulenkki 26.09.201366Maistui melekin kunnon makkaralle, aika rasvaisen tuntuinen, rakenne ja konteksti jotenkin hyvin kuohkea, helppo syödä, makkaran tukeva kuori tarpeen sisällön pitämiseksi, mutta missä savu? Lisäksi kyseessä tarjousmakkara.€ 3.00
2897Perniön Lihan Rukiinen Riistaryynäri 17.02.200976Hirvenlihaa 19%, tuhlausta? Kuori vankka, paksu mutta tarpeen sisällön pitämiseksi hallinnassa ja kuoren sisällä kypsennyksen jälkeen! Tosi isoja ohraryynejä mukana ja pienempiäkin, verta jonkin verran mukana, rakenne sopivan kuiva.€ 7.58
2885Atria Atrilli Grillimakkara 20.01.200955Kylmänä timmimpi, kypsennys pehmensi rakenteen hötöksi, maku muodostuu pääosin rasvasta ja suolasta, kuori oli syötävää siinä ja siinä, ilmeisesti kuoren paksuus takasi sisällön pitkään lämpimänä pysymisen, makkara varmasti kotiotteluiden väliajan myyntimenestys. Tarjousta hinnassa.€ 1.25
1215Hakalan Herkkuhetki Ryynimakkara 26.09.200058Ryynejä aika vähän. rasvainen ja lihaisa. Kuori paksua suolta eli sisällön joutui imeskelmään. Maku hyvä. joskaan ei tyypillisesti ryynärimäinen.€ 3.63

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //