5050 | Chef Wotkin's Mustaleima-valkosipuli Raakamakkara | 31.08.2023 | 86 | Maku tasapainoinenn, selkeästi voi maistaa sipulin, sipulia, rasvaa, pippuria, hiukan sipuliteemakkaran tunnelmaa, tuoksuu possulta, suolaa löytyy, monipuolisen mehukas suutuntuma, pippuri tulee esille viipyisevänä. | € 24.95 |
4909 | Slaktarkorv Filékorv Grov Vitlök | 26.05.2022 | 80 | 99% lihaa, taitavasti teurastettu, paljon lihaa ja rasvaa, sipulinen yleisilme, hyvin kevyt pippurointi, luotettu ilmeisesti lihan viehätykseen ja värinään, lagom korv, suuhun jää suolan ja rasvan maku | € 14.81 |
4877 | KAi NORISI MESOS Kartai Rūkytos Derelės | 31.03.2022 | 82 | Lihaa runsain mitoin, valkosipulin maku vallitseva, rakenne karkean miellyttäväm, massan seassa rekiä joista lienee juusto lähtenyt liikkeelle, sen varran mehevyyttä, monipuolinen maku, puruvastus hyvä. | € 9.96 |
4667 | Atria Wilhelm Perinteinen Makkarakassi | 02.07.2020 | 80 | 60% hinnanhelpotusta, perhepakkaus? Riittää sekä kylmänä että lämmitettynä vertailtavaksi, mehevä, rasvainen, pippuri löytyy, tuoksuukin, pehmeä hyvä kuori, hyvä syötävyys, sulanut myös rasvaa pois, joka kuohkeuttaa massaa, valkosipulin tuntua. | € 2.23 |
4663 | Grillimaisteri Hehkuva Hedelmäinen Chili Grillimakka | 25.06.2020 | 81 | Kuori vähän sitkeä, mehukas rakenne, chili potkaisee mukavasti, makeus viilentää sitä, hyvä suutuntuma, suuntäyteinen maku, sipulinen maku myös, lihaa eilusti. | € 6.84 |
4629 | Snellmannin Eetvartti Pekoni | 15.03.2020 | 62 | Paksuhko kuori helposti halkeaa kypsennyksessä, kivasti lihaisa, rasvaa, rasvaa, suutuntuma voisi olla parempi, pekonikönttejä masasssa, sipulinen maku lieee kuvitelmaa, mutta jotain erityistä lienee käytetty, pekonia käytetty huolella makkarassa, puruvastus tiukka. | € 6.96 |
4153 | Fingerporin Sylttytehtaan Nakkipari | 02.03.2017 | 67 | Makean rasvainen valkosipulinen ja muutenkin mausteinen, mukana on aromit ja uutteet, melkolailla omanlaatuinen mausteutus.Paketissa mukana yhdenlainen kahdenkin nakin tarjoiluehdotus. | € 10.00 |
4143 | Emstaler Höhe Lammbratwurst | 02.02.2017 | 84 | Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
4133 | Lest & Lammas Krakoovi | 12.01.2017 | 89 | Nautittavan mausteinen makkara, lihaa käytetty ansiokkaasti, pippureita montaakin laatua, toiset erottaa rosépippurin, joku muun pippurin, täyteläinen valkosipulin tukema maku, posua ja ehkä jotain riistaan vivahtavaa maistettavissa, kutteri pysynyt maltillisemmilla kierroksilla, kuori vähän jäykkä mutta tarpeen, miellyttävä, voimakas ja pitkä jälkimaku. | € 8.00 |
3507 | HK Kabanossi® Spesiaali | 30.05.2013 | 71 | Lämmittäminen tekee hyvää tälle makkaralle, rakenne hieman karkea tarjoten kohtuullisen puruvastuksen, leikkikuori, kuorijäljitelmä hiukan häiritsee, kaipaisi jotain lisää, sinappi hiukan korjaa ja antaa lisää makkaralle, valkosipulin häivähdys maussa. | € 12.63 |
3496 | Savumajan Valkosipuligrilli | 02.05.2013 | 77 | Valkosipulin maku tulee heti suuhun, suola maistuu, umamin tuntua maussa, makua paljon koko ajan, muitta jälkimaku hyvä, kuori myös hyvä ja ohut, makkara sopii myös keskimääräiselle makkaranpurijalle huolimatta mausteutuksesta. | € 10.60 |
3493 | Linnawursti | 02.05.2013 | 73 | Napsahtava kuori, vaikka tuntuukin suussa hiukan paksuhkolta pureskella, makkaramassan jauhatus karkea, mehevä, valkosipulin vivahde tuntuu maussa, maustetutus aiheuttaa hiukan makeuden harhan ja suolan lisätarpeen tunteen, tuoksussa ja suussa tuntuu kuitenkin aitosianliha pekonisella kierteellä, runsas rasvaisuus luo juustoisuuden tunnun, rasva peittää muut maut ja mausteet. | € 8.22 |
3447 | Wurst Fennica Puolalainen Valkosipulimakkara | 03.01.2013 | 94 | Hieman vetelä,, paljon nestettä irtoaa eli grillillä savua nousisi, yrttejä ja mausteita runsaasti, mukava valkosipulin puraisu. Hyvä lampaansuoli | € 19.90 |
3272 | Ruokarenki Renginlenkki | 20.10.2011 | 79 | Makkarassa sian-, naudan- ja hevosen lihaa. Lihaisa, lievä sipulinmaku tuntuu makkarassa, vivahteikas maku, siinä sijansa jopa hevosellla, mielenkiintoinen lenkki, suhteellisen mehevä massa. | € 8.00 |
3232 | Savuhovi Grillikeisari | 11.08.2011 | 89 | Pippuripurkista kansi ollut irti? Runsas valkosipuli tuntuu ensimmäiseksi, pippurin ja valkosipulin voimakas liitto, kinkunpaloja näkyy leikkaus pinnassa. | € 16.95 |
3128 | Verse Rookworst Fijn | 25.11.2010 | 70 | Tumma savuinen maku, rasvainen, makkara suorastaan sulaa häviten suuhun, sipulinen maku, krakovalaisen torimakkaran tuntua. | € 9.50 |
3088 | West Charkin Peuramakkara Hjort Korv | 26.08.2010 | 87 | Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun. | € 16.64 |
2873 | Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara | 02.12.2008 | 69 | Kuori napakka, rasvaa paljon mutta mausteet aluksi kateissa, lievä valkosipulinen maku,lammas erottuu selvästi heiketen makkaran jäähtyessä, kaikenlaista lihaa mukana, mausteet jäivät suuhun vaikuttamaan pitkänä jälkimakuna. | € 10.49 |
2819 | Wigren Ei Niin Ohutlenkki Valkosipuli | 19.08.2008 | 83 | Voimakas valkosipulin tuoksu lämpimänä ja kylmänä jopa voimakkaampi.Rasvaa sopivasti, massa hyvä pysyi kasassa ja antoi riittävän puruvastuksen lämmitettynäkin.Maku kohtalainen, valkosipuli pysyi aisoissa. Keinokuori hyvä ja syötävä. | € 11.40 |
2771 | Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri | 29.04.2008 | 83 | Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti. | € 12.50 |