Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sipulin

Löydetty osumia: 31 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5050Chef Wotkin's Mustaleima-valkosipuli Raakamakkara 31.08.202386Maku tasapainoinenn, selkeästi voi maistaa sipulin, sipulia, rasvaa, pippuria, hiukan sipuliteemakkaran tunnelmaa, tuoksuu possulta, suolaa löytyy, monipuolisen mehukas suutuntuma, pippuri tulee esille viipyisevänä.€ 24.95
4909Slaktarkorv Filékorv Grov Vitlök 26.05.20228099% lihaa, taitavasti teurastettu, paljon lihaa ja rasvaa, sipulinen yleisilme, hyvin kevyt pippurointi, luotettu ilmeisesti lihan viehätykseen ja värinään, lagom korv, suuhun jää suolan ja rasvan maku€ 14.81
4877KAi NORISI MESOS Karštai Rūkytos Dešrelės 31.03.202282Lihaa runsain mitoin, valkosipulin maku vallitseva, rakenne karkean miellyttäväm, massan seassa rekiä joista lienee juusto lähtenyt liikkeelle, sen varran mehevyyttä, monipuolinen maku, puruvastus hyvä.€ 9.96
4667Atria Wilhelm Perinteinen Makkarakassi 02.07.20208060% hinnanhelpotusta, perhepakkaus? Riittää sekä kylmänä että lämmitettynä vertailtavaksi, mehevä, rasvainen, pippuri löytyy, tuoksuukin, pehmeä hyvä kuori, hyvä syötävyys, sulanut myös rasvaa pois, joka kuohkeuttaa massaa, valkosipulin tuntua.€ 2.23
4663Grillimaisteri Hehkuva Hedelmäinen Chili Grillimakka25.06.202081Kuori vähän sitkeä, mehukas rakenne, chili potkaisee mukavasti, makeus viilentää sitä, hyvä suutuntuma, suuntäyteinen maku, sipulinen maku myös, lihaa eilusti. € 6.84
4629Snellmannin Eetvartti Pekoni 15.03.202062Paksuhko kuori helposti halkeaa kypsennyksessä, kivasti lihaisa, rasvaa, rasvaa, suutuntuma voisi olla parempi, pekonikönttejä masasssa, sipulinen maku lieee kuvitelmaa, mutta jotain erityistä lienee käytetty, pekonia käytetty huolella makkarassa, puruvastus tiukka. € 6.96
4153Fingerporin Sylttytehtaan Nakkipari 02.03.201767Makean rasvainen valkosipulinen ja muutenkin mausteinen, mukana on aromit ja uutteet, melkolailla omanlaatuinen mausteutus.Paketissa mukana yhdenlainen kahdenkin nakin tarjoiluehdotus.€ 10.00
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4133Lest & Lammas Krakoovi 12.01.201789Nautittavan mausteinen makkara, lihaa käytetty ansiokkaasti, pippureita montaakin laatua, toiset erottaa rosépippurin, joku muun pippurin, täyteläinen valkosipulin tukema maku, posua ja ehkä jotain riistaan vivahtavaa maistettavissa, kutteri pysynyt maltillisemmilla kierroksilla, kuori vähän jäykkä mutta tarpeen, miellyttävä, voimakas ja pitkä jälkimaku.€ 8.00
3507HK Kabanossi® Spesiaali 30.05.201371Lämmittäminen tekee hyvää tälle makkaralle, rakenne hieman karkea tarjoten kohtuullisen puruvastuksen, leikkikuori, kuorijäljitelmä hiukan häiritsee, kaipaisi jotain lisää, sinappi hiukan korjaa ja antaa lisää makkaralle, valkosipulin häivähdys maussa. € 12.63
3496Savumajan Valkosipuligrilli 02.05.201377Valkosipulin maku tulee heti suuhun, suola maistuu, umamin tuntua maussa, makua paljon koko ajan, muitta jälkimaku hyvä, kuori myös hyvä ja ohut, makkara sopii myös keskimääräiselle makkaranpurijalle huolimatta mausteutuksesta.€ 10.60
3493Linnawursti 02.05.201373Napsahtava kuori, vaikka tuntuukin suussa hiukan paksuhkolta pureskella, makkaramassan jauhatus karkea, mehevä, valkosipulin vivahde tuntuu maussa, maustetutus aiheuttaa hiukan makeuden harhan ja suolan lisätarpeen tunteen, tuoksussa ja suussa tuntuu kuitenkin aitosianliha pekonisella kierteellä, runsas rasvaisuus luo juustoisuuden tunnun, rasva peittää muut maut ja mausteet. € 8.22
3447Wurst Fennica Puolalainen Valkosipulimakkara 03.01.201394Hieman vetelä,, paljon nestettä irtoaa eli grillillä savua nousisi, yrttejä ja mausteita runsaasti, mukava valkosipulin puraisu. Hyvä lampaansuoli€ 19.90
3272Ruokarenki Renginlenkki 20.10.201179Makkarassa sian-, naudan- ja hevosen lihaa. Lihaisa, lievä sipulinmaku tuntuu makkarassa, vivahteikas maku, siinä sijansa jopa hevosellla, mielenkiintoinen lenkki, suhteellisen mehevä massa.€ 8.00
3232Savuhovi Grillikeisari 11.08.201189Pippuripurkista kansi ollut irti? Runsas valkosipuli tuntuu ensimmäiseksi, pippurin ja valkosipulin voimakas liitto, kinkunpaloja näkyy leikkaus pinnassa.€ 16.95
3128Verse Rookworst Fijn 25.11.201070Tumma savuinen maku, rasvainen, makkara suorastaan sulaa häviten suuhun, sipulinen maku, krakovalaisen torimakkaran tuntua.€ 9.50
3088West Charkin Peuramakkara Hjort Korv 26.08.201087Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun.€ 16.64
2873Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara 02.12.200869Kuori napakka, rasvaa paljon mutta mausteet aluksi kateissa, lievä valkosipulinen maku,lammas erottuu selvästi heiketen makkaran jäähtyessä, kaikenlaista lihaa mukana, mausteet jäivät suuhun vaikuttamaan pitkänä jälkimakuna.€ 10.49
2819Wigren Ei Niin Ohutlenkki Valkosipuli 19.08.200883Voimakas valkosipulin tuoksu lämpimänä ja kylmänä jopa voimakkaampi.Rasvaa sopivasti, massa hyvä pysyi kasassa ja antoi riittävän puruvastuksen lämmitettynäkin.Maku kohtalainen, valkosipuli pysyi aisoissa. Keinokuori hyvä ja syötävä.€ 11.40
2771Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri 29.04.200883Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti.€ 12.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //