Arvostellut makkarat:

Haetaan: %siksi

Löydetty osumia: 14 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4956Pirkka Vegemakkara 27.10.202245Kylmänä melkein ok, pippuria mukana, rakenne melko kiinteä, kuorikin joltinen, mutta lämmitys aukaisee rakenteen ja levittää massan auki ja pilkkoo nakin palasiksi, maku melko kasvimainen ja rakenne muuttuu rouheaksi kasvismuruksi, joskin pippuri tuntuu vielä. € 16.63
4439Pirkka Lihaisa Kuoreton Nakki 06.12.201855Kuoreton, pippuriton, lötkönen, mauton, rasvaa ja suolaa maussa ensiksi, tahmea pinta hhrrrr.. Lämmitys vaikuttaa vähän makuun jos ollenkaan..€ 4.20
3899Wurstin Olutnakki 03.09.201582Runsas suolaisuus tuntuu ensiksi, rasvaa ja suolaa, jotain maustetta, yrttejä, lämmitys irrottaa makua runsaasti, hyvin monipuolinen makumaailma, ohut kuori asiallinen nakissa, vaikka joku aina kaipaisikin aitoa suolta nakin ympärille, makkara jossain epämääräisessä alennuksessa malliin \"vain tämä erä!€ 6.39
3876A. Le Coq Őllepadrunid 06.08.201579Lihaa ja pippuria, melkorasvainen, tarkoitettu olut snäksiksi. pakkauskoko moderni 210g, yksinsyötäväksi.€ 7.00
3651Savuhovin Marskinwursti Salami 03.04.201489Pekonin tuntua makkaran maussa, tukeva rakenne ja riittävä puruvastus, paljon lihaa, kuori hyvä, makua ja mausteita on niin paljon että suuta kuivaa, siksi kannattaa pitää virvokkeita varalla vieressä.€ 14.00
3593Karelian Lohigrilleri 07.11.201367Lohta 33% sianlihaa 67%, paistettu muikku tulee ensiksi mieleen, kalatorin kamaa, rakenne yllättävän hyvä huolimatta lievästä voimakkaasta kalanmuasta, kuori vähän sitkeä,jälkimaku onneksi lyhyt, lihainen makkara, ulkonäkö hyvä.€ 9.50
2939Pirkka A-luokan Juustogrillimakkara 28.05.200970Tarjousmakkaraa, 6% juustoa, lämmitys välttämätön makujen esiintuomiseksi, juusto pehmeää, ensiksi hiukan savunmakua, kuori jotenkin muovimainen, tuntuu kuitenkin rasvan ja jauhon sekoitukselta, halvan grillimakkaranoloinen, hiukan yllätyksellinen purtava juustopommien takia.€ 2.50
2843Vienna Sausage 16.09.200830Tuoksu säilöntäaineen täyttämä hyvin suolainen possu, kestää kypsennystä juuri ja juuri, katkeillen palasiksi osittain, pehmeä kuin kuoreton papu.€ 17.00
2537Poutun Prinssiryynäri 12.12.200648Juustoa 6%, pursui lähinnä ulos, normaalin lihan ja koneellisesti erotellun lisäksi myös sisäelimiä. Mautonta mössöä, mutta helposti syötävää,rasvainen jälkimaku, tällaisia makkaroita tarvitaan referenssiksi.1.3kg Dymo€ 3.99
2436Chef Wotkin's Pustan Grilleri 06.06.200685Paprikainen punertava väri. Maussa pippura melko paljon, vahva elämys ja myös chiliä löytyy. Kuori on hyvä ja tukeva ja taikinan rakenne karkea. Mausteita on runsaasti kokonaisuutenakin, eikä siksi välttämättä uppoa ihan kaikille.€ 11.90
1600Teivon Lihan Mustamakkara 02.07.200265Hieman mauton. sitkeähkö kuori - pysyi siksi hyvin kasassa. Kuivan puoleinen. pieniryyninen. Ei parhaimmillaan kiuasmakkarana.€ 4.50
1128HK Kabanossi® Kevyt 16.05.200058Mehevä kevytmakkaraksi - kabanossiksi vaatimaton. Melko mauton.€ 7.56
893Atria Wilhelm Bratwursti 20.04.199973Tavanomainen. mausteita runsaasti. Ohut. siksi paistuu nopeasti. Selvitti kevyesti Kangetestin!€ 8.37
836Maajussin Taikasauva 19.01.199965Aurajuustoa kevyesti = suolaa siksi. Aika maukas kokonaisuus.€ 11.43

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //