Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sika

Löydetty osumia: 52 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5177Metsärannan Metsämakkara 28.11.202484Muovikuori, Peuraa 30%, loput sikaa lihasta, tqasapainoinen, kiinteä massa, mehukas, lihaisa, kuori muovinen mutta pysyy erinomaisesti kasassa ilman sitäkin, tukeva rakenne, pinta saa rusketuksen grillissä.€ 13.27
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5063Tapolan Sinihomejuusto Mustamakkara 26.10.202373Ryynejä lusikalla annettu, olisiko sianlihaa, seassa jotain vaaleaa massaa, mutta lisä maistuu juuri ollenkaan miltään, suola tulee esiin jäähtyneenä.€ 10.95
4867Maku Brewing O'makkara 24.02.202290Valmistuksessa käytetty Stout -olutta, ammattimainen tuote, tummanpuhuva, mukana muutakin kuin sikaa, nautaa otaksuttavasti, tiukka rakenne, saa pureskella sydämensä kyllyydestä, makeutta ja suolaisuutta tasapainoisesti, rasvaa kovassa ja pehmeässä muodossa, myös mehukkuutena.€ 11.25
4577Metsärannan Peurapätkä 31.10.201967Rakenne aika ok, kurori halkeaa koska lämmitys turvottaa makkaran kaksinkertaiseksi volyymiltään, kuivahko, makkara suorastaan pursuu kuorestaan, väri tummanpunerva, kuin taikinaan olisi laitettu lusikallinnen liikaa leivinjauhetta. € 11.90
4562Reinin Lihan Feta-tomaatti-karitsasalciccia 26.09.201979Mehukas, vaikka valmistustapa ei kyseistä makkaratyyppiä suosikaan, makkarassa riittävästi lihaa, maku makeahko, jokin tunnistamaton mauste/lisä makkarassa, puruvastus ja -tuntuma hyvä, erilainen, pirteän makuinen.€ 23.70
4498Tammisen Luomu Kuoreton Nakki 25.04.20194567 luomusikaa, 11 luomunautaa, mauton, jokin epämiellyttävä maku vaivaa nakkia, jokin metalliin vivahtava maku, jotenkin tympeä esitys.€ 14.16
4331Atria Lihaisa Porkkana Lenkki 29.03.20186220% porkkanaa. Keinokuori, sikaa, massan väri muuttuu lämmityksessä, joka herättää epäilystä, massa sinänsä asiallinen, hiukan kuiva, tunnu niin rasvaiselta kuin peruslenkki.€ 8.75
4291Mattilan Sirkkanakki 28.12.201738Sirkkajauhetta 5,6%, väri harmaa, tuoksu erikoinen, useiden mielestä luotaantyömtävä, toiset eivät makkaraa maistaisikaan aistimuksen jälkeen, ulkonäon ja tuoksun yhdistelmä ole kutsuvin, jauhoinen massa, nakki kyllä napsajaa, lihaakin löytyy, harvempien herkku, vaikka avoimin mielin asian kanssa askartelisi.€ 15.16
4194Tampereen Lihajalosteen Ärjy Ripa 25.05.201776Chiliä sopivasti, vaikka voimakkaasti paljon, chili jauheena lisättty? Massa kohtuu karkea, muuten lihan ja rasvan liitto, sikaa sialla. € 9.00
4148Perniön Lihan Villisika-tattari Ryynäri 23.02.201782Villisikaa 14%, hiukan kuivahko esitys, massa aika tukeva ryynäriksi, ehkäpä liiankin täyteinen, mausteita melko paljon, pippuri tuntuu, maku miellyttävän mausteinen, kuori hiukan paksu, vaikka katkeaakin lopulta, makkara hakee vähän itseään ja tasapainoa.€ 10.33
4128Korian Palvilihan Yrttinen Hirvijoulumakkara 05.01.201764Saksanhirveä ja sikaa, mausteita paljon, rakenne karkea mutta mehevä, ulkonäkö kutsu luokseen kuitenkaan, jotenkin arveluttava, muovikuori piti sisällään kyllä kaikenlaista, tasapainoton, puruvastus kova, junttapullaa, liian pollea, mehevä jötikkä, enemmän leikkelemakkaran tyylinen.€ 14.88
3863Snellmanin All Natural Iivari 02.07.201548Sikaa ja nautaa upotettu tuotteeseen, rasvaisen mehevä, jonkinlaiset maut jäävät rasvan peittoon, massa ikävän löysähkö, kuori melkeinpä paras osa makkaraa sekään kovin kummoinen ole, pieni pippuri jälkimaussa, ei luuta..€ 8.25
3795Rainbow Braatwursti 26.02.201590Hyvä kuori, massa ja suutuntuma, rouhean karkea rakenne loistava, sika maistuu, sika jalostettu mainioon muotoon tässä makkarassa, jälkimaku on miellyttävä ja voimakas jatkuen pitkään, todella pitkään!€ 8.65
3770Liha-Iitin Chorizo Hepobratwurst 04.12.201486Lihaa useampaa tyyppiä, sikaa ja hevosta löytyy, aluksi tuntuu voimakas chili, jonka vaikutus lauhtuu makkaran jähtyessä, massa melko rankka koostumukseltaan, chili iskee kiinni varhain heiketen vähitellen. € 15.90
3746Kivikylän Juhlasuomi 30.10.201478Sikaa ja hevosta käytetty kunnon suomimakkaran tapaan, tumma väri antaa jo aavistuksen sisällöstä mukana nautaa tai hevosta, hyvä kuori, massa tukeva, pehmeän makuinen, mausteet kuten pippuri tulevat esiin viipeellä.€ 8.75
3724Kasténin Vanhanajan Ryynimakkara 04.09.201464Makkara hajoaa jo kypsennyksen yhteydessä, isot ryynit, kuivakka, seassa oleva liha on kuin käsin veivattu lihamyllyn läpi, kuori liian ohut, massa hapero, vähän kuin maksalaatikon ilman rusinoita tuntua, helppo syödä lusikalla, jälkimaussa tulee esille voimakkaita makuja.€ 14.80
3721Liha Trio Herkkunakki 28.08.201455Nautaa ja sikaa käytetty nakkiin, keinokuori, joka määrittää makkaraa voimakkaasti, makkaran haju ja maku hiukan tympeähköjä, jos kuoren poistaa maku hiukan paranee, voimakas maku tasapainoton, mielenkiintoinen kokeilu makkaran valmistuksen alalla, kohderyhmä hakusessa, mitenhän toimisi luonnonkuoressa? € 13.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //