Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sekä

Löydetty osumia: 33 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4988Matsimoka Kvaliteet Viiner 26.01.202371Kuivahkon tuntuinen, rasvaa ja suolaa kaipaa lisää, lihaa sinänsä riittämiin, őllevorstiksi mauton ja kuiva, herätä janontunnetta kuitenkaan, lievä pippuri tulee mukaan jälkimaussa, sisältää sekä sianlihaa 72,6g että naudanlihaa 31g, sadassa garammassa tuotetta.€ 17.60
4886Tapolan Karamellipossunakki 07.04.202261Glaseerattu oikein kunnolla, karamellimainen maku sekä pinnalla että makkaramassassa, makeus valtaa suun, voisi jopa sanoa mausteutuksen menneen överiksi, nakiksi erikoinen.€ 13.18
4762Snellman Eetvartti Cheddar-Jalopeno 29.04.202184Jalopeno 2,2% juusto 10%, juustoa runsaasti, mutta chilin tunnetta paljon, joillekin liikaa voimakkaista mausteita tykkäävälle sopivasti, makeahko joten ei jauheena sekä annosteltua chiliä, oikea chili pyssy.€ 7.75
4667Atria Wilhelm Perinteinen Makkarakassi 02.07.20208060% hinnanhelpotusta, perhepakkaus? Riittää sekä kylmänä että lämmitettynä vertailtavaksi, mehevä, rasvainen, pippuri löytyy, tuoksuukin, pehmeä hyvä kuori, hyvä syötävyys, sulanut myös rasvaa pois, joka kuohkeuttaa massaa, valkosipulin tuntua.€ 2.23
4583Moutevelis Small-bite Sausages 07.11.201983Läskiä sekä kiinteässä ja sulassa muodossa, oliivi maistuu, mausteet hetken päästä esiin runsaan rasvan alta, tarvitaan myös lämmitys mausteiden esillesaamiseksi, rustiikki maalaismainen makkara.€ 16.40
4483Etelän Tasangon Argentiinalainen Salchicha 07.03.201990Makeahko, massa hyvä, sopiva puruvastus, läskiä sekä sulaneessa tilassa että kiinteässä muodossa, karkea rakenne, hyvä lihanlähde. pippuria mukana, kiitettävät ja riittävät mausteet. € 20.00
4466Wurstin Yrtti-valkosipuli Raakamakkara 07.02.201990Sisältää sekä sian että lampaanlihaa; yrtteja ja pippuria runsaasti, hyvä puruvastus, pärjää Kange-testissä, maistuu sitruunainen, korianteriin vivahtava maku, hyvä ohut kuori, pippuria jälkimaussa.€ 15.56
4410Tammisen Luomu Kuoreton Nakki 27.09.201848Rasvaisen tuntuinen sekä sisästä että pinnasta, sisältä erityisen rasvainen, mutta lämmitys tuo rasvan ja muunkin maun lievän tai pahemman epämiellyttävyyden esille, vaikea sanoa mikä on vikana, mutta useimmille riittää yksi palanen.€ 13.06
4359Snellmanin Eetvartti Merisuola 31.05.201866Sekä naudan- että sianlihaa, mauatettu merisuolalla, lihaa löytyi, aito mutta rankka kuori, rasvaa tunkee suuhun, mausteet pääsee vasta hetken kuluttua rasvan luomasta vankilasta, savua mukana, kaipaisi jotain lisää, vähän pliisu esitys€ 7.50
4229Roinilan Roinilarapsakka 31.08.201755Maku tuntuu sipuliteemakkaralta(leike) sekä kylmänä että lämmitettynä, melko mehukas, rasvainen joku sanoisi, sitkeä kuori jää toisilla pyörimään suuhun, puruvastus sopiva.€ 14.70
4079Reinin Lihan Maustelenkki 29.09.201688Oikein lihaisa lenkki, mausteet tasapainossa, kuori rapeutuu grillissä, harvinainen lenkki jossa sekä lihaa että mausteita.€ 16.80
4071Makulihan Kantri Maalaismakkara 01.09.201685Hop, hip, hop, erilaisia makuja, makkarassa läskiä ja lihaa oikeassa suhteessa, napakka makkara, yrttejä sekä maussa että kuvassa, sitruunankuoren makua, monimuotoinen hyvä tuote.€ 12.30
3873Grillimaisteri Raakamakkara Fenkoli 06.08.201579Makua paljon yrttejä löytyy, fenkoli tikkumaisena seassa eli siemeninä, toisille voi tuoda vaikeuksia maisteluun, fenkoli paljon sekä suutuntumassa että maussa.€ 8.75
3863Snellmanin All Natural Iivari 02.07.201548Sikaa ja nautaa upotettu tuotteeseen, rasvaisen mehevä, jonkinlaiset maut jäävät rasvan peittoon, massa ikävän löysähkö, kuori melkeinpä paras osa makkaraa sekään kovin kummoinen ole, pieni pippuri jälkimaussa, ei luuta..€ 8.25
3828HK Kabanossi® Makujen Maailma Salsiccia Grillimakkar30.04.201586Sekä sian että naudanlihaa, rakenne hyvä, puruvastusta mukavasti mausteita hyvin runsaasti, mikä helposti jakaa maistelijoitten mielipiteet, yrttimäisyys pinnassa, useampaa pippuria mukana? Kuori hyvä. € 8.00
3739Aimo Grillimakkara 02.10.201457Makkaraa kilo pekkaa päälle, kalan makua sekä kylmässä että lämpimässä versiossa, massa pehmeä, kuori rouskahti ja napsahti siinä vikaa ole, sinänsä varsinaisesti maistu pahalle, rasva maistuu jonkin verran, maut muuten kateissa.€ 4.10
3718Hinders Gĺrd KaritsaChorizo 28.08.201479Kuori aika paksu, lihaa on, hyvää makua siitä, paprikaa löytyy, chilisiä tunnelmia antaa, puruvastus mukana, kestää hyvin Kange-testin, mukavan tulinen loppumaku jää suuhun makkarasta. (Käytetty sekä karitsan- että lampaanlihaa?)€ 24.00
3630Atria Kulinaari Mestarin Lenkki 13.02.201469Muoviin pursotettu lenkki, pakkaus kahtia pantava, pois sekä natriumglutamaatit että lisäämättä jätetty fosfaatit, lihaa on, turvallinen peruslenkki, rakenne tiivis mutta karkeantuntuinen, tuntuu vähärasvaiselta, mikä sitten totuus lieneekään, karkeus vs. rasvaisuus, rakenne mukava, aito mausteutus.€ 8.13
3562Luha Saksa Grillvorst 05.09.201389Sianlihaa 60% naudanlihaa 17%, lämmitys tuo selvästi esiin makkaran currymausteseoksen sekä tuoksussa että maussa, lihaisa, maldollinen sipuli mukana mauissa, makkarassa jauhettu reilusti koko ruho massan sekaan? Ainakin tuston sirut ja jänteet ovat helposti erotettavissa, jos aikoo lihaa tässä mitassa käyttää pitäisi käyttää pienempää kutterin terää tai leikata liha tarkemmin, rasvaa on myös maussa, makkarassa ylenpalttisesti kaikkea, lihaa, rasvantuntua, rustoa, luuta, makkarassa robusti rakenne, jälkimaussa jää pippuri viimeiseksi.€ 8.50
3479Makulihan Palviryynimakkara 28.03.201373Veriryynimakkara, josta puuttuu kyseisentyyppisille makkaroille yleinen metallinen maku,lihaa tuntuu olevan paljon, erikoinen siinä milessä että sisältää poikkeavasti sekä pieniä että suuria suurimoita, hiukan mehevämpi voisi olla, rasvaa pikkuisen lisää? tuhti jälkimaku, aika paljon verta, K18 merkintää ehkäpä tällekin makkaralle tarjotaan.€ 9.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //