Arvostellut makkarat:

Haetaan: %saa

Löydetty osumia: 654 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5185Chef Wotkins Joulumakkara 05.12.202468Lihaa kiitettävästi, Joulun vaimeaa tuntua, hyvä massa, tasapainoinen tuote, toiset sanoo tasapaksu, kuoren voi poistaa halutessaan.€ 5.68
5184Perniön Joulubratwursti Karpalo-punasipuli 05.12.202481Karpaloa. chili tulee esille, chilinen joulumakkara, joulun tuntua, toisille yksi piisaa hyvin, polte leviää poskiin ja lämmittää suuta, pippuria unohtamatta tehty joulumakkara.€ 15.61
5181Palvilihan Joululenkki 05.12.202481Niin joulumausteienen kuin joulumakkara voi olla, kuori pikkasen sitkas, makeaa hedelmäistä runsaasti seassa,mehevä suussa, lihaa unostamatta, jokin ennalta tuntemattomampi maku löytyy, makupommista kaukana, mutta miellyttävä maustetutus.€ 13.40
5180Katinalan Brisket Makkara 28.11.202472Hinta on arvio, makkaraa saatavissa vain erittäin hyvin varustelluissa ravintoloissa, Aika kuiva suutuntuma, pippuria on runsaasti, todella runsaasti, lihaa löytyy, karkea rakenne, makkarasta tasapaino kaukana. € 25.00
5177Metsärannan Metsämakkara 28.11.202484Muovikuori, Peuraa 30%, loput sikaa lihasta, tqasapainoinen, kiinteä massa, mehukas, lihaisa, kuori muovinen mutta pysyy erinomaisesti kasassa ilman sitäkin, tukeva rakenne, pinta saa rusketuksen grillissä.€ 13.27
5168Savo-Karjalan Chipotle-Sulatejuusto Grilleri 17.10.202484Massa tukevan karkea, sisältää reippaasti Chiliä, vaikka paljion niin chili miellyttävästi hivelee poskia, vaikka onkin toisenten mielestä sillä rajalla onko liikaa, muut maut peittyy runsaan chilin alle,mehevä, suutuntuma voisi olla timmimpi.€ 15.90
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5163Rannikon Puutarhan Kurpitsalenkki 17.10.202464Massa melko karkea, mutta kiinteähkö, lihaa löytyy varmasti tästä lenkistä, kohtuullinen puruvastus, jokin lisä tuo outoa vibaa makkaran makuuun, kuitenkaan hyvää sellaista makkaraan, sinappi avittaa makkaraa, toimii myös sinapin laukaisualustana, kuori saa paahtuessaan toivottuja rapeita ominaisuuksia.€ 15.30
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5154Klubin Grilleri 29.08.202471Mehevä ilmestys, hyvä puruvastus, pasvaa löytyy runsaasti, tiukka kuori sitoo kaiken sopuisasti sisäänsä, yhtään rasvaa pääse karkuun, vaan kaikki on mukana, rasvan määrä suuri, sopinee grilli ja nuotiomakkaraksi, selkeä ehdokas kisamakkaraksi moniin peleihin, suola ja rasva tuntuvat olevan ainoat mausteet.€ 8.54
5132Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara 30.05.202474Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku.€ 6.68
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26
5126HK Camping® Crillimakkara Koskenlaskija 09.05.202467Juustoa löytyy, kuori ihan rapea, rasvaa ja juustoa, juusto jättää selkeästi erottumatta maultaan, savua ilman tulta, mutta jonkinlainen normista poikkeava savunmaku, juusto tulee esiin makkarasta, juusto havaittavissa vaikka heikommin maistettavissa. Ilmeisesti tarkoituksena saada aikaan jonkinlainen juustomakkara.€ 8.58
5124Savo-Karjalan Chipotle Sulatejuusto 25.04.202490Maku kehittyy joka puraisulla, mausteita runsaasti, voimallisesti levittäytyy suussa maut, laajan lämmin makumaailma, hyvin pitkä jälkimaku, puruvastus pehmeä, joka voi jakaa mielipiteitä.€ 10.97
5113Lapin Pororyynimakkara 11.04.20248733% poronlihaa, maku yllättävän tasapainoinen, lihaa runsaasti epätyypillisesti ryynimakkaraksi, pippuria runsaasti, muttei liikaa, suolaakin paljon, mutta pysyy hyvin kasassa, ryynejä melko vähän ja epätasaisesti, jämäkkä tuttavuus. € 23.96
5108Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal 28.03.20248250% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä.€ 4.95
5107Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 28.03.202460Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu.€ 19.13
5106Gülcan Tavuk Sosis Helal 28.03.20243664% koneellisesti eroteltua broilerin lihaa, kovin tasaiseksi jauhettu massa, kumimainen, mauton tekele, makeahko, keinokuori, pinta saa grillissä rusketusraidat, edes suola ja liha maistu.€ 10.44

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //