5057 | Wilhelm Luonnonkuorinakki Kaikilla Mausteilla | 05.10.2023 | 63 | Aluksi tuntuu mausteina vain rasva ja suola, ulkomuoto laihanlainen, mehevän suolainen aluksi, mutta sitten maut katoavat, vaikka mehevyys säilyy, mausteista apua löydy, leikkauspinta kiiltelee, hyvin tasainen massa, puruvastus puuttuu.. | € 13.31 |
5010 | Liedon Lihakaupan Börssin Makkara | 13.04.2023 | 68 | Suolaa löytyy, maku säilyy,, rasvaa pursuu suuhun, jonkinlaiisa lihabiittejä massassa, tunnelma kuin juustoinen mutta lienee aivan pelkkää rasvaa, kuori sitkeähkö pistää hiukan vastaan. | € 16.90 |
4246 | Hein Original Bockwurst Possu-chili | 26.09.2017 | 48 | Mielenkiintoinen, kuoreton kuori halkeaa, jokin löysä sisältö sieltä pilkottaa, jotain lihaa on jauhatus tehnyt lihasta tunnistamatonta, chiliä tuntuu ja rasvaa ja suolaa, massa limaisen tuntuinen, irstas esitys. Makkara, joka säilyy? huoneenlämmössä, aivan uusi saksalainen valmistusmenetelmä. Grillilämmitys ainakaan tehnyt oikeutta makkaralle, jos edes mahdollista. | € 8.48 |
3861 | Mattilan Chili-Pekoni Grillimakkara | 18.06.2015 | 82 | Paprikaa, paljon chiliä ja paprikaa, paprika tuoksuu ja chili kiristää suussa, chili tuntuu jälkimaussa, voimakkaan chilipuraisun ystäville, poltto säilyy pitkään, rasvaisuus tuntuu hiukkasen, voimakkaan sinapin paikka, mango-habanero sinappi tuntuu hiukan omenahillolta. Jos chilin kärvennys ole kynnys voi suositella maistamaan. | € 12.45 |
2794 | Tapolan Parrillat Kebabkeppi | 10.06.2008 | 83 | Lihassa outo sivumaku, mielenkiintoinen ja erikoinen mausteutus, jota ei ole aiemmin makkarassa tavattu, pippurinen ja chilinen maku, jonka polttavuus häipyy vähitellen jälkimausta vaikka säilyykin kohtuullisen vahvana, keinokuorinen. | € 11.66 |