Arvostellut makkarat:

Haetaan: %säilytys

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
4737Feri's Tulinen Unkarilainen Raakamakkara 03.12.202085Kylmäsäilytys hiukan tylsistyttänyt terää mausta ja muista tuntemuksista, liha ok. chili epätasaisesti, vähän yrttisyyttä, maut jotenkin piikkeinä asteikolla.€ 24.10
4609Dahlmans Hardcore Krakova 30.01.202074Hyvä kuori, karkea lihaisa rakenne, tanakasti tulinen ensituntuma, jälkimaku tutun tulinen, vähän tylsää kun vain yksi maku dominoi, pitkä kylmäsäilytys on voinut korostaa chiliä muitten makujen kustannuksella, mutta luultavasti chili olisi toiminut samoin tuoreessakin makkarassa.€ 14.40
4590Dahlmans Currywurst 28.11.201973Julmetun suolainen, pitkä kylmäsäilytyskö syynä suolan kertymiseen, tai ainakin suolan maun, lihaa rasvaa hiukan mausteita, paitsi curryn makua tunnu, juustoisen tuntuinen. € 14.90
4548Chef Wotkin's Hirvichorizo Pakaste 29.08.201988Hirvenlihaa 49%, kuivahko pippureita paljon ja useita, säilytys varmasti vaikuttanut makuun, kuori voisi olla paksumpi, makkara läpäisee Kange-testin vaikeuksitta mausteisuudebn avustamana, vähän lisää rasvaa muodossa tai toisessa olisi asiaa.€ 14.90
4480Palvimestarien Riistalenkki 07.03.201923Muovikuori pitää poistaa ensin, joku maku löytyy, rasvaa ja, löysä lötkö. hampaat tarpeettomat, tämä tuskin pelastaa Esperin tai muunkaan vanhusten säilytyslaitosten taloutta huolimatta hyvästä rakenteeesta hampaattomille, toinen pala on jo liikaa useimmille € 13.00
4333Takaladon Savupekonigrilli 29.03.201881Robusti rakenne, lihaa jauhettu vähän, savu tuoksuu ja maistuu, mehukas, suolaa löytyy, pippuria mukana, jälkimakuna voimakas pippuri, hiukan puraisee makkaraa pitkä kylmäsäilytys kuin takatalvi.€ 16.90
4243Vasken Chorizo 07.09.201760Taas pakkassäilytys vienyt terän massasta, vetinen, nesteet karkaavat voimakas chili voi yllättää varomattoman. € 8.32
4242Culinari Lapin Karitsa Grillimakkara 07.09.201749Kuori hyvin hyvin tiukka, lihaa, rakenne hajoavaa, suolaa löytyy, tuoksu on toisenlainen, omituiset mausteet, maku tympeä, pitää ottaa huomioon välisäilytys pakkasessa, joka lienee vaikuttanut merkittävästi.€ 12.50
3635Palvilihan Auragrilli 27.02.201483Juurikin sopivaa, lämmin lihan maku, aurajuusto maistuu, rapeampi kuori, jokin ei mussa ole ihan kohdallaan, pitkähkö säilytys pakkasessa? Hyvä makkaramassa, karkeahko tiukka massa, ei perheen pienemmille.€ 10.00
3595Savumajan Nakki 07.11.201366Napakka nakki, puruvastusta löytyy, makkara hiukan kuiva, lohtunee pitkätä säilytysajasta, joka aikana kosteus ja mehukkuus poistunut, napsahtaa kuitenkin lievä pippuri jälkimaussa, suuta alkaa kuivamaan maistamisen jälkeen.€ 14.50
3547Savumajan Pippurigrilli 15.08.201375Tuntuu tavalliselta grillimakkaralta, aika mehukas, maistuu possu mukavasti, kuitenkin lihaisa, mausteet näkyvät mutteivät tunnu, makkara maistuu lievasti makealta, siihen ja muihin puutteisiin vaikuttanee melko pitkä välisäilytys pakkasessa.€ 10.00
3297Lupack Hot Dog Sausages Salchichas Hot Dog 29.12.201147Täydellinen purkkimakkara, nälkä poistui ensinäkemältä, tuoksui hiukan kanamakkaralta, maistuu vain säilytysliemen suolalta, pehmeä rakenne, vaikeuksia saada ulos kiukaalla keittämiseen käytetystä sailöpurkistaan.€ 10.87
2846Kermajuustolla Aateloitu Leijonamakkara 23.09.200857Kylmänä parempi, säilytysaineen makua, juusto jotenkin sopimaton makkaraan, ulkonäkö kohtuullinen, jotenkin epäonnistuneen tuntuinen, makkara hiukan pelastettavissa miedolla sinapilla.€ 8.97
2731Salumeo 4 Salami Mignon 29.01.200850Suolaa ja lihaa, suolaa sopivasti lapin kahviin, kovin on suolainen, perinteinen maitohappokäyminen antaa salamisen makean maun, makkaraa pitkäksi aikaa kunhan muistaa säilytysolosuhteet.€ 23.25
2717Poutun Helpponakki 08.01.200857Säilytysaineen makua, kylmänä parempi, puuttuu päältä luonnollista kuorta. Keinotekoinen aromi pinnassa, suodatettua savua? Makua puuttuu, nakiksi vaatimaton.€ 4.40

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //