Arvostellut makkarat:

Haetaan: %ryynäriksi

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4705HK Maakarit® Ripen Ryynäri 01.10.20208030% kevennystä hinnasta, kohtuu lihaisa ryynäriksi, kuori hyvä massa irtonainen, ryynit puuttu tilalla jotain pienempää erilaista, maku kohtuullinen, jonkin verran mausteita,, ulkonäkö hyvä, tasapainoinen maku, jälkimaku pysyvä ja pitkä, € 9.33
4245Atria Gastro Ohrapalvimakkara 26.09.201775Ohraryynejä keitettyjä 25%,ryynejä kohtuullisesti, rasvapintaisina pulpahtelevat massasta suuhun kuin pienet munat, tekee suutuntuman mielenkiintoiseksi, kuori hyvä, massa epätyypillisen lihaisa ja rasvainen ryynäriksi, massa hyvä sellaisenaan, mutta siitä löytyy epämiellyttäviä sattumia luun tai ruston palasia, makkarassa on vähän kuin keksitty uudestaan veretön ja palvaamaton ryynimakkara.€ 9.16
4148Perniön Lihan Villisika-tattari Ryynäri 23.02.201782Villisikaa 14%, hiukan kuivahko esitys, massa aika tukeva ryynäriksi, ehkäpä liiankin täyteinen, mausteita melko paljon, pippuri tuntuu, maku miellyttävän mausteinen, kuori hiukan paksu, vaikka katkeaakin lopulta, makkara hakee vähän itseään ja tasapainoa.€ 10.33
3978Wurstin Koblasnik Rasputin Mustanakki 250g 25.02.201694Kuori tukee makkaraa, tumma ulkoasu, ajaa asiansa mainiosti, huolimatta runsaista ryyneistä pysyy kasassa mainiosti, maukas ohueksi ryynäriksi, merkillisen mehukas, loistava kokonaisuus.€ 7.16
3329Karelian Hirviryynäri Laktoositon 05.04.201291Ryynejä, kooltaan suuria, veretön ryynimakkara, makeampi sinappi sopii yhteen, parhaiten maustettu ryynäri, mausteita tosi runsaasti, ryynäriksi tukeva jälkimaku, mausteita niin runsaasti ettei Banja_Lugalainen nektari kyennyt mausteiden makua peittämään ja hyvin pitkää jälkimakua loiventamaan.€ 6.60
3000Chef Wotkin's Kaalimakkara 05.11.200993Meheväntuntuinen jo ensipuraisulle kuin suoraan makkarauunista! Napakka kuori ja massa karkeahko, makkaran tumma kylki merkitsee sen suoranaiseksi gourmetryynäriksi! Makkarassa pehmeä ja erityisen pitkä jälkimaku. Kaalia käytettiin 24% tähän erinomaiseen ruokamakkaraan. € 8.90
2950Benjamin Ryynäri 02.07.200980Ryyniä muttei verta, rasvainen ryynäriksi, 20% ryynejä, erikoisen makuinen ja vaikea arvioitava, poikkeaa lajityypistä paljon, majailee suorastaan omassa kategoriassa.€ 17.60
2942Poutun Grilliryynäri 04.06.200993Yllättävän kiinteä ryynäriksi! Kuori hyvin rapea, vähän ryynejä, juustoa 6%, maukas kokonaisuus, verta runsaasti muttei häiritsevästi mukana, pieniryyninen pieni ryynäri.€ 5.25
2451Benjamin Ryynäri 11.07.200685Kukkainen maku, rasvainen ryynäriksi, rasva jopu peittää makuja? Mausteseos yllättävä, kokonaisuus mukava, ottaa mielellään toisenkin palan, ei häiritseviä jälkimakuja, sopii myös grilliin!€ 8.80
1078Hvitfeltin Hevospalvi 07.03.200070Kuiva ryynäriksi. maistuu hevoselle. mukana myös possua. Kun jäähtyy. tulee maku paremmjin esillle.€ 4.87

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //