Arvostellut makkarat:

Haetaan: %rouheena

Löydetty osumia: 3 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
3290Savuhovin Bratukka 01.12.201184Hyvin lihaisa, liha makkarassa kuin liharouheena, rasvaisen makkaran jälkimaku paranee loppua kohden vaikka rasvaisuus pysyy, erikoinen mausteutus, makkara kysyy maistajaltaan paljon. € 14.85
3087West Charkin Wild West Villisian Nakki 26.08.201085Suolaa, joistakin tuntuu karmean suolaiselta, kiinteä massa, tuntuu joku yrtti, mukavan suolainen, suolaisuuden nostavat mausteet esiin, pippuria näkyy rouheena seassa, makkara sopimaton aloittelijoille, erikoinen mutta suuntäyteinen maku, caynnepippuri voittaa reippaasti villian maun, mausteutus mennyt vähän yli? Napakka nakki.€ 16.25
3076Chef Wotkin's Salamigrilleri 08.07.201092Todella karkea rakenne, rouhea rakenne, seassa rouheena kestomakkaraa, mehukas, virolaisen tietotaidon tuotetta, jää rasvainen jälkimaku suuhun, rasvaa ja lihanesteitä kertyy, pitkä voimakas pippurinen jälkimaku.€ 9.48

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //