Arvostellut makkarat:

Haetaan: %riista

Löydetty osumia: 36 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5238Chef Wotkins Vuoristolammasgrilleri 12.06.202591Tummaa lihaa, lienee jonkinmoista riistaa, timmi mausteutus, mehevä, puruvastusta löytyy, kuori kivan ohut, pippuri sopii makkaralle, vähärasvaunen mutta jkuitenkin jotenkin mehukas, jälkimaussa pippurit esille matkan takaa. Kylmäsäilytys paljoa makuun vaikuttanut. Sianliha/Vuorilampaanliha(EU)€ 9.42
5096Chef Wotkin's Hirvigrilleri 08.02.202484Rapea kuori, kuori ok, mausteet tuntuvat, lihaisa, puruvastus hyvä, riistan makua, tumma massa, lupaa paljon ja antaakin jonkun verran, näyttää hyvältä tuhdilta, lihaisalta grillimakkaralta.€ 5.52
4838Metsärannan Hienopeura 04.11.202180Lihaisa, tiukkaa tavaraa, mausteita tuntuu vähän, riistan makua, pippureita tuntuu, hyvä olutmakkara, kannattaa varoa kuivamista - kypsennyksessä pitää vähän odottaa että maut irtoavat. € 24.45
4785Metsärannan Peurajahti 03.06.202165Ulkonäkö hyvä, tiukka massa, hyvä kuori, Lihaisa, lihan rakeisuus merkillepantavää, varmasti muutakin kuin possua, riistan tuntua, hiukan kuivakka, tarvisi jotain rasvaista lisää, sianliaa? Päämausteet suola ja rasva, voisiko harkita lihaisan olemuksen täydentämistä jollain maisteella.€ 13.55
4594Chef Wotkin's Hirvigrilleri 12.12.201984Savunmaku mukana, vähän rapeat mausteet, mahtavat mausteet, rapea kuori, ihan ookoo makkara, oikein hyvä lihaa on, tummaa lihaa, ehkä riistaa, jokin mättää kuitenkin kombossa.€ 15.00
4497Liivimaa Lihaveis Mahe Rohumaaveise Chorizo 25.04.201981Chili puraisee,läskiä piisaa, kuivahko aluksi, onko jotain riistaa? Lihaa savustettu, pippureita runsaasti, rasvaa riittää suuhun ja suupieliin asti.€ 15.35
4367Wild Food Poromiehen Grillibalkan 07.06.201850Poroa 49%, kohtuu hyvä tuoksu, riistan tuoksua ja näkyä, kuori epämiellyttävä, maku melko vastenmielinen, kuoret jäävät hmpaiden väliin, kannattiko? € 19.96
4133Lest & Lammas Krakoovi 12.01.201789Nautittavan mausteinen makkara, lihaa käytetty ansiokkaasti, pippureita montaakin laatua, toiset erottaa rosépippurin, joku muun pippurin, täyteläinen valkosipulin tukema maku, posua ja ehkä jotain riistaan vivahtavaa maistettavissa, kutteri pysynyt maltillisemmilla kierroksilla, kuori vähän jäykkä mutta tarpeen, miellyttävä, voimakas ja pitkä jälkimaku.€ 8.00
3764A-vorst Pődraliha Vorstikesed Jőhvikatega 27.11.201489Täynnä lihaa, lihaa on, vaikuttaa kuin olisi savustetusta lihasta tehty, tiukka rakenne, rakenne tuntuu todella karkealta, näyttää hyvältä, kuori tiukka, täynnä tiukkaa tavaraa, suoranaisia läskibiittejä massassa, possua ja riistaa mukana, metsämiesten ruokaa, tällaista makkaraa harvoin tarjolla.€ 16.65
3755Suomisen Hirvi Makkara 06.11.201473Makua ja väriä, näyttää ja tuntuu tosi rouhealta, hyvä kuori, vaikka pikkuisen vastaan panee, mausteutus jotenkin outo sekamelsa, liikaa mausteita? Mausteet epätasapainossa, linjaus puuttuu, jotain pippuria kyllä tuntuu, riistan makua, maku paranee jäähtyessä, suolaa riittämiin, jotenkin huolimaton mausteutus, vaatisi vähän lisää kehitystyötä, hiukan b version ellei c-version luonteinen.€ 12.33
3599Metsärannan Riistapätkä 07.11.201372Valkohäntäpeuraa 70% viljapossua 30%, tuntuu kuivamassaiselta, sitkeähkö kuori, vaatisi grilliä tai avotulta käsittelyyn, maku sinänsä timmi ja riistainen, makkara maultaan tasapainoinen, massa aika tasaiseksi jauhettu.€ 11.90
3583Björkens Juniper Grillimakkara 03.10.201380Erikoinen mauste(kataja) mukana, yleensä sitä käytetään ns. riistamakaroissa(juomissa), lihaa on runsaasti, hyvä kuori pitää sisällön kurissa ja nuhteessa, puruvastus riittävä, hiukan rasvaisentuntuinen, hyvä syötävyys.€ 13.90
3575Kasténin Riistanakki 26.09.201381Kuivahko, kuori hyvä, tavallisesta poikkea nakki, joku riista mukana maussa, hetken kuluttua pippuri tulee ja vähän muutkin mausteet, joillekin tuo maut metallisena suuhun, vaikka rihlaamattomalla olekaan tätä saalistettu, ehkä turhankin tiukka, vähempikin riittäisi, vaikka lihapitoisuus varmasti sopiva.€ 16.90
3470Takaladon Villigrilli 07.03.201374Ulkonäkö rasvaisenoloinen, sopinee ulkogrilliin ja nuotiolle, mukavassa tuoksussa häivähdys muutakin lihaa kuin possua, massa näyttää tummanoloiselta, mukana maussa riistaa? Kasvatettua riistaa?€ 15.50
3445Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa 03.01.201370Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52%€ 18.90
3443Savuhovi Villimies Riistaryynäri 06.12.201282Riistaa tai muuta tummaa lihaa, yllättävän suuri suolaisuus maussa, hyvä kuori, normaali ryynit, melkein kuin perinteinen ryynäri, vähän hullu pläjäys.€ 14.00
3422Savuhovi Villimies Riistaryynäri 25.10.201282Erikoinen ryynäri, tosi isot ryynit harvassa, massa lihaisa tasaiseksi kammettu, kuivahko, mutta lihaa, riista tuonee kuivuuden, kuori mukavan rapsakka, maku suoraan skugesta mutta hyvällä tavalla, jälkimaku miellyttävä ja pitkä. € 13.97
3387Wurstmaster Struts-Bratwurst 09.08.201274Jämäkkä jööti, tummaa lihaa, leuat saavat töitä, riistanmaun tuntua, erikoista lihaa käytetty makkarassa, tiukka keinokuori, pippuri tulee kielen päälle.€ 14.00
3248Villisika Grilleri 01.09.201166Erikoinen riistan maku, erittäin karkea rakenne, mausteita on vahvasti, lihan maku tuntuu mausteiden läpi, kuori sen sijaan vähän kuin purukumia.€ 15.00
3149Kaamos Grilli 20.01.201156Villisikaa tarhasta 66% ja hirveä metsästä 33% melko tasaiseksi ajettua, tiivis rakenne joka kaipaa rasvaa tai jotain muuta, mausteitakaan ei liikaa, lopussa hiukan pippuria muuten mausteet loistavat poissaolollaan, maussa hiukan villiä riistaa, edes imeskelemälläkään makua oikein saa irti makkarasta, kokonaisuutena vaatisi paljon tuotekehittelyä.€ 22.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //