5238 | Chef Wotkins Vuoristolammasgrilleri | 12.06.2025 | 91 | Tummaa lihaa, lienee jonkinmoista riistaa, timmi mausteutus, mehevä, puruvastusta löytyy, kuori kivan ohut, pippuri sopii makkaralle, vähärasvaunen mutta jkuitenkin jotenkin mehukas, jälkimaussa pippurit esille matkan takaa. Kylmäsäilytys paljoa makuun vaikuttanut. Sianliha/Vuorilampaanliha(EU) | € 9.42 |
5096 | Chef Wotkin's Hirvigrilleri | 08.02.2024 | 84 | Rapea kuori, kuori ok, mausteet tuntuvat, lihaisa, puruvastus hyvä, riistan makua, tumma massa, lupaa paljon ja antaakin jonkun verran, näyttää hyvältä tuhdilta, lihaisalta grillimakkaralta. | € 5.52 |
4838 | Metsärannan Hienopeura | 04.11.2021 | 80 | Lihaisa, tiukkaa tavaraa, mausteita tuntuu vähän, riistan makua, pippureita tuntuu, hyvä olutmakkara, kannattaa varoa kuivamista - kypsennyksessä pitää vähän odottaa että maut irtoavat. | € 24.45 |
4785 | Metsärannan Peurajahti | 03.06.2021 | 65 | Ulkonäkö hyvä, tiukka massa, hyvä kuori, Lihaisa, lihan rakeisuus merkillepantavää, varmasti muutakin kuin possua, riistan tuntua, hiukan kuivakka, tarvisi jotain rasvaista lisää, sianliaa? Päämausteet suola ja rasva, voisiko harkita lihaisan olemuksen täydentämistä jollain maisteella. | € 13.55 |
4594 | Chef Wotkin's Hirvigrilleri | 12.12.2019 | 84 | Savunmaku mukana, vähän rapeat mausteet, mahtavat mausteet, rapea kuori, ihan ookoo makkara, oikein hyvä lihaa on, tummaa lihaa, ehkä riistaa, jokin mättää kuitenkin kombossa. | € 15.00 |
4497 | Liivimaa Lihaveis Mahe Rohumaaveise Chorizo | 25.04.2019 | 81 | Chili puraisee,läskiä piisaa, kuivahko aluksi, onko jotain riistaa? Lihaa savustettu, pippureita runsaasti, rasvaa riittää suuhun ja suupieliin asti. | € 15.35 |
4367 | Wild Food Poromiehen Grillibalkan | 07.06.2018 | 50 | Poroa 49%, kohtuu hyvä tuoksu, riistan tuoksua ja näkyä, kuori epämiellyttävä, maku melko vastenmielinen, kuoret jäävät hmpaiden väliin, kannattiko? | € 19.96 |
4133 | Lest & Lammas Krakoovi | 12.01.2017 | 89 | Nautittavan mausteinen makkara, lihaa käytetty ansiokkaasti, pippureita montaakin laatua, toiset erottaa rosépippurin, joku muun pippurin, täyteläinen valkosipulin tukema maku, posua ja ehkä jotain riistaan vivahtavaa maistettavissa, kutteri pysynyt maltillisemmilla kierroksilla, kuori vähän jäykkä mutta tarpeen, miellyttävä, voimakas ja pitkä jälkimaku. | € 8.00 |
3764 | A-vorst Pődraliha Vorstikesed Jőhvikatega | 27.11.2014 | 89 | Täynnä lihaa, lihaa on, vaikuttaa kuin olisi savustetusta lihasta tehty, tiukka rakenne, rakenne tuntuu todella karkealta, näyttää hyvältä, kuori tiukka, täynnä tiukkaa tavaraa, suoranaisia läskibiittejä massassa, possua ja riistaa mukana, metsämiesten ruokaa, tällaista makkaraa harvoin tarjolla. | € 16.65 |
3755 | Suomisen Hirvi Makkara | 06.11.2014 | 73 | Makua ja väriä, näyttää ja tuntuu tosi rouhealta, hyvä kuori, vaikka pikkuisen vastaan panee, mausteutus jotenkin outo sekamelsa, liikaa mausteita? Mausteet epätasapainossa, linjaus puuttuu, jotain pippuria kyllä tuntuu, riistan makua, maku paranee jäähtyessä, suolaa riittämiin, jotenkin huolimaton mausteutus, vaatisi vähän lisää kehitystyötä, hiukan b version ellei c-version luonteinen. | € 12.33 |
3599 | Metsärannan Riistapätkä | 07.11.2013 | 72 | Valkohäntäpeuraa 70% viljapossua 30%, tuntuu kuivamassaiselta, sitkeähkö kuori, vaatisi grilliä tai avotulta käsittelyyn, maku sinänsä timmi ja riistainen, makkara maultaan tasapainoinen, massa aika tasaiseksi jauhettu. | € 11.90 |
3583 | Björkens Juniper Grillimakkara | 03.10.2013 | 80 | Erikoinen mauste(kataja) mukana, yleensä sitä käytetään ns. riistamakaroissa(juomissa), lihaa on runsaasti, hyvä kuori pitää sisällön kurissa ja nuhteessa, puruvastus riittävä, hiukan rasvaisentuntuinen, hyvä syötävyys. | € 13.90 |
3575 | Kasténin Riistanakki | 26.09.2013 | 81 | Kuivahko, kuori hyvä, tavallisesta poikkea nakki, joku riista mukana maussa, hetken kuluttua pippuri tulee ja vähän muutkin mausteet, joillekin tuo maut metallisena suuhun, vaikka rihlaamattomalla olekaan tätä saalistettu, ehkä turhankin tiukka, vähempikin riittäisi, vaikka lihapitoisuus varmasti sopiva. | € 16.90 |
3470 | Takaladon Villigrilli | 07.03.2013 | 74 | Ulkonäkö rasvaisenoloinen, sopinee ulkogrilliin ja nuotiolle, mukavassa tuoksussa häivähdys muutakin lihaa kuin possua, massa näyttää tummanoloiselta, mukana maussa riistaa? Kasvatettua riistaa? | € 15.50 |
3445 | Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa | 03.01.2013 | 70 | Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52% | € 18.90 |
3443 | Savuhovi Villimies Riistaryynäri | 06.12.2012 | 82 | Riistaa tai muuta tummaa lihaa, yllättävän suuri suolaisuus maussa, hyvä kuori, normaali ryynit, melkein kuin perinteinen ryynäri, vähän hullu pläjäys. | € 14.00 |
3422 | Savuhovi Villimies Riistaryynäri | 25.10.2012 | 82 | Erikoinen ryynäri, tosi isot ryynit harvassa, massa lihaisa tasaiseksi kammettu, kuivahko, mutta lihaa, riista tuonee kuivuuden, kuori mukavan rapsakka, maku suoraan skugesta mutta hyvällä tavalla, jälkimaku miellyttävä ja pitkä. | € 13.97 |
3387 | Wurstmaster Struts-Bratwurst | 09.08.2012 | 74 | Jämäkkä jööti, tummaa lihaa, leuat saavat töitä, riistanmaun tuntua, erikoista lihaa käytetty makkarassa, tiukka keinokuori, pippuri tulee kielen päälle. | € 14.00 |
3248 | Villisika Grilleri | 01.09.2011 | 66 | Erikoinen riistan maku, erittäin karkea rakenne, mausteita on vahvasti, lihan maku tuntuu mausteiden läpi, kuori sen sijaan vähän kuin purukumia. | € 15.00 |
3149 | Kaamos Grilli | 20.01.2011 | 56 | Villisikaa tarhasta 66% ja hirveä metsästä 33% melko tasaiseksi ajettua, tiivis rakenne joka kaipaa rasvaa tai jotain muuta, mausteitakaan ei liikaa, lopussa hiukan pippuria muuten mausteet loistavat poissaolollaan, maussa hiukan villiä riistaa, edes imeskelemälläkään makua oikein saa irti makkarasta, kokonaisuutena vaatisi paljon tuotekehittelyä. | € 22.50 |