Arvostellut makkarat:

Haetaan: %reilusti

Löydetty osumia: 15 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5138Poutun Grillimakkara Juustoinen 06.06.202480Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu.€ 5.51
5089Taste Of Deutschland Red Bratwurst 25.01.20248114% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen.€ 11.08
5001Hampurin Grilleri 16.03.202384Mehukas makkara, hyvä rakenne, puruvastusta, rouhea keikkauspinta, sattumia, syötävä kuori rapsakka, vähämausteinen, saa lipomaan huulia, mehevä maukas nestettä tulee lautaselle reilusti, tasapainoinen maku, sopii nuotiomakkaraksi silloin varmaan kuori pääsee oikeuksiinsa vielä enemmän rapeutuen, jälkimaku pitkä ja tasainen, lihaisia biittejä, sinappi sopii miedolle makkaralle hyvin, ainekset hieman epätasaisesti jakautuneet, karkeat ja sileät kohdat erottuvia. € 11.00
4506Metsärannan Jalopätkä 09.05.201995Makua tuntuu paljon, pippuria, ja jalopeno valtaa alaa, mausteet runsaat, mehukas kuorikin hyvä jälkipolttoa reilusti, mutta vain tarpeeksi, oikein valloittava makkara, capsaisiinin määrä just jetsulleen.€ 12.64
3971Birkenhof Käsewürstchen 04.02.2016889% Emmenthaler. Rehti tyyppinsä edustaja, laadukasta juustoa reilusti, lihaisa , juustoinen, puruvastusta riittää.€ 12.00
3562Luha Saksa Grillvorst 05.09.201389Sianlihaa 60% naudanlihaa 17%, lämmitys tuo selvästi esiin makkaran currymausteseoksen sekä tuoksussa että maussa, lihaisa, maldollinen sipuli mukana mauissa, makkarassa jauhettu reilusti koko ruho massan sekaan? Ainakin tuston sirut ja jänteet ovat helposti erotettavissa, jos aikoo lihaa tässä mitassa käyttää pitäisi käyttää pienempää kutterin terää tai leikata liha tarkemmin, rasvaa on myös maussa, makkarassa ylenpalttisesti kaikkea, lihaa, rasvantuntua, rustoa, luuta, makkarassa robusti rakenne, jälkimaussa jää pippuri viimeiseksi.€ 8.50
3390Wurst Fennican Thüringer Bratwurst 16.08.201285Lihaa, rasvaa, reilusti mausteet mukana, massa miellyttävä pureskella vaikka makkara jääkin sähkögrillissä hiukan joustavaksi, pippuria, curryä? Chili tuntuu kasvaen poltteeksi suupielessä, makkarassa jälkipolttoa, maukas kokonaisuus.€ 24.90
2785Nőo RöstSibula Grillvorstid 27.05.200876Karkea rakenne, rasvaa reilusti kuori syötävä, ryynimakkaramainen rakenne ilman ryynejä, erikoinen saslikkimainen maku.€ 5.00
2278Maajussin Juusto-Bratwursti 02.08.200585Karkea rakenne. Reilusti juustoa ja yrttejä, ei perinteinen bratwursti. Miellyttävä kokonaisuus. € 12.11
2239HK KabanossiŽ Hot Bacon 17.05.200585Mausteita reilusti, isompi cutterin terä=karkeampi massa. Chiliä mukana, tasainen mukava jälkimaku, ei polttava vaan miellyttävä \"kipu\". Kelpo makkar€ 3.98
2059Oskar Jahimehe Juustuga Poolsuitsuvorst 06.07.200483Hyvänmakuista tikkumakkaraa. 7 % juustoa. Reilusti suolaa. lihaisa. Juustokin tuntuu maussa.€ 6.50
1688Sukuk kuoblawurst 05.11.200245Rasvaa reilusti. kuten myös paprikaa. Kuori syömäkelvoton. Rasva ja mausteet natasaa hyvin. Rakenne sopiva vauvoille ja vanhuksille = mössöä!€ 9.00
1641Desiatore parky 27.08.200245Kuori syömäkelvoton. Massa purkautui ulos päistä. Mausteita on. suolaa reilusti. Maku muuten neutraali.€ 2.20
1493Tapolan Mustamakkara 08.01.200270Löysä. mutta kuitenkin mustamakkaraksi tiukka! Ruis maistuu. Kuivahko. Ryynejä reilusti.€ 5.02
215Saarioisten Juustomakkara 28.11.199583Hyvää; reilusti juustoa. Vuodessa on makkaralle tapahtunut ihmeitä! Uusi B-luokan jauhomakka- roiden ykkönen!€ 5.04

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //