5215 | Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse | 03.04.2025 | 88 | Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen. | € 28.75 |
5160 | Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki | 26.09.2024 | 61 | lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla. | € 9.25 |
4903 | Grillimaisteri Täyteläinen Punasipuli-Cheddar | 26.05.2022 | 83 | Juustoa, kuori pitää hiukan pehmeän massan sisällään, mukavaa juustoa, juustoa riittää juuston jälkeen, kuten muutakin rasvaisuutta, mehevän tuntuinen, aika hyvä maku, suola tulee lopulta hiukan läpi maussa. | € 8.68 |
3999 | HK Kabanossi® Pekonitikkari | 07.04.2016 | 87 | Tikun päässä on kääritty pekoniin makkaroinen, grillaaminen kannattaa, kerrankin pekoniin on jätetty piilottamatta mikään pehmeä b-luokan makkara, poiketen mm. saksalaisten viritelmistä, vaan hyvinkin sinänsä jo arvostelua kestävä makkarasisus, makkaraosuus lihaisa ja vähän mausteinenkin, osat tasapainossa, eikä pekonikuorrutus tuo liikaa rasvaisuutta, purutuntumaakin löytyy, tikkukaan ole hullumpi idea, riittävän mehuka, suuhun jää mukava tunne. Kyseessä KananossiŽn 40-vuotis juhlatuote. | € 7.45 |