Arvostellut makkarat:

Haetaan: %rapeutu

Löydetty osumia: 16 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5001Hampurin Grilleri 16.03.202384Mehukas makkara, hyvä rakenne, puruvastusta, rouhea keikkauspinta, sattumia, syötävä kuori rapsakka, vähämausteinen, saa lipomaan huulia, mehevä maukas nestettä tulee lautaselle reilusti, tasapainoinen maku, sopii nuotiomakkaraksi silloin varmaan kuori pääsee oikeuksiinsa vielä enemmän rapeutuen, jälkimaku pitkä ja tasainen, lihaisia biittejä, sinappi sopii miedolle makkaralle hyvin, ainekset hieman epätasaisesti jakautuneet, karkeat ja sileät kohdat erottuvia. € 11.00
4842Tapolan Gluteiiniton Kauraryynimakkara 25.11.202176-50%, hyvä kuori, pehmeähkö sisus, pieniä vaihtoehto ryynejä, vähärasvainen, joka hiukas kuiva, kuori rapeutuu mukavasti rillissä, suolainen, suolaisempi, nostattaa janoa.€ 4.74
4840Savuhovi Juustokaapeli 04.11.202171juustoa 9%,juuston seassa mukavasti makkaraa, kuoret mukavasti rapeutuu kypsennyksessä, jonkin verran puruvastusta, pienempikin pala riittää makkaran täyteläisyyden toteamiseen, juusto hiukan epätasaisesti, massa mukavan pehmeä, kevyttä kenttäpippuria mukana jälkijunassa tulee esille. € 14.50
4818Liha-Iitin Tulinen Savujuustoinen Grilleri 02.09.202164Kuori kiinteähkö, jää suuhun pyörimään, kaipaa kovempia lämpöjä rapeutuakseen, lihaa löytyy, rakenne vähän purkkaa, voimakas chili tuntuu kurkussa asti, € 16.90
4799Tampereen Makosa Hodarinakki 05.08.202145suolaa, rasvaa, tiukkaa lihaa, syy tuntematon, koska lihaa ei tunnu liikoja olevan, tunnelma muualla kuin katossas, lievää parempi puruvastus, kuori rapeutuu merkittästi paistuneista kohdista, muualta tuottaa vähän vaivaa, mausteet tasaiset mutta piilossa.€ 11.50
4607Metsärannan Nakki 30.01.202067Ohuen ohut kuori joka rapeutuu grillissä, liha löytyy, täydellinen lihanakki, mausteet hiukan kadoksissa, makuina rasva, liha ja suola, massan rakenne hiukan liian sileä, perusnakin oloinen. € 12.45
4546Palvilihan Cheddargrilli 29.08.201994Karkea rankka rakenne, maalaismaisen rustiikki, hyvää, hyvä kuori, kuori rapeutuu yllättvän hyvin sähkögrillissä, mehukasjuusto tasapainottaa kivasti maut, maustett tasapainossa, hyvin onnistunut combo, suolaa pitkässä jälkimaussa, oikein hyvä.€ 13.90
4139Vikkara Liha-kasvismakkara 02.02.201762Odottelemme koska liha-kasvis muuttuu viimein kasvis-lihaksi, lihaa löytyy kuintenkin jonkin verran, 25% Härkistä eli muuta eloperäistä, muut ilmenee punaisina pilkkuina lihan seassa, poikkea ulkonäöllisesti hirveästi aiemmasta, makea yleismaku ilmenee, tottuu jonkin ajan kuluessa lihanmakua sekoittaneeseen, kuori rapeutuu jonkin verran.€ 12.05
4079Reinin Lihan Maustelenkki 29.09.201688Oikein lihaisa lenkki, mausteet tasapainossa, kuori rapeutuu grillissä, harvinainen lenkki jossa sekä lihaa että mausteita.€ 16.80
3931Kotimaista Savulenkki 29.10.201581Kuori rapeutuu mukavasti pannulla, jonkun verran makua massassa, normaalimpi lenkki, pippurinen jälkimaku pienen odottelun jälkeen.€ 4.72
3561Wigren Juustogrilli Nysä "Kesä. Lyhyt kuin Nysä" 05.09.201374Parani lämmityksessä, juusto maistuu, suu tuntee juuston, kaipaa tuekseen vähän sinappia, hyvä rakene, koostumus mehevä, kuori ehkä vaatisi kovemmat lämmöt rapeutuakseen, vaikka makkara maistuukin miedolle on jälkimaku vähän takakireä, vaikkakin kohtuuhyvä, juusto voimakkaasti osallisena myös jälkimaussa.€ 10.60
3409Atria Juusto Wilhelm Kypsässä Pekonikääreessä 27.09.201275Pekoni rapeutuu kuorenoloiseksi kuorettoman makkaran pintaan, tiukahko rakenne, aika mehukas, suussa tuntuu juustoa joka makkarassa osittain sulaneina isohkoina paloina, jotakin tuntuu puuttuvan kuoren puuttuessa, jää jotenkin hämärä ja hailakka mielikuva makkarasta.€ 9.67
2832Wigren Maxi Herkkunakki Valkosipuli 02.09.200878Halkesi helposti kypsennettäessä,napsahti, lihaisa, varovaisesti ehkä grillattuna kuori rapeutuu paremmin, mausteitakin löytyy, amerikan savutehtaan tuotteilla jälkimaku saatu keinosavuiseksi.€ 14.60
2812Pajuniemen Palvinuotio 05.08.200865Massan rakenne rakeinen ja hiukan hötöinen kaivaten tiiviyttä, kuori rapeutui maistuvaksi kypsennettäessä, mausteita jäi kaipaamaan, kuiva jälkimaku.€ 8.97
2409Wurstin Saunabratwursti 11.04.200683Hyvin mehevä, kuori hiukan sitkeä mutta kypsyessä rapeutuva(naudansuoli), sopivasti pippuria, ei liikaa suolaa, yrttejä sopivasti, Dijon-sinappi sopi tälle makkaralle.€ 6.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //