Arvostellut makkarat:

Haetaan: %rakenn

Löydetty osumia: 821 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5204EDEKA Käseknacker 27.02.202586Pelkästään muistuta virolaisia Öllewursti serkkujaan, tässä juustoa ole jäänyt säästöön ja on kuitenkin hyvälaatuista. Juusto peittelee untenmaille muut mausteet ja pippurit, vaikka jälkimaussa häivähdys pippuria lieneekin. Rakenne suhteellisen karkea ja kuori mukava.€ 9.50
5196MUU Savuchili Maggara 13.02.202545runsas savuchilinen salpaa alkuunsa makureseptorit ja muutkin reseptorit, chilin määrä huomattava, ulkonäkö pettää aluksi, keinokuorinen uolkoasu, massa hajoaa palasiksi kun päätään kuoren läpi, mausteita on muuten pienirakeinen rakenne.€ 15.96
5194Perniön Nakki 13.02.202563Kimmoisa rakenne, mehukas, mausteet vähissä, rasvainen, kuori parempi, puruvastus kohtuullinen, pieni mausteutus, mausteita aavistus jälkimaussa, turvalllinen lihaisa perusnakki.€ 18.58
5187Makulihan Palviryynimakkara 30.01.202578Rautainen maku, verta käytetty, suhteellisen miedosti maustettu, suolaa tuntuu löytyvän, rakenne karkea, kuoressa ole valittamista, jälkimaussa pieni pippuri.€ 14.90
5186TULIP Bratwurst Makkara 05.12.202489Lisätty soijaa ja sianrasvaa, massan rakenne robusti, keinokuori, kestää Põltsamaa Kange-testin joko mausteidensa tai rasvaisuuutensa ansiosta, seuraa huonosti uusia terveyssuosituksia elintarvikkeiden osalta.€ 13.58
5180Katinalan Brisket Makkara 28.11.202472Hinta on arvio, makkaraa saatavissa vain erittäin hyvin varustelluissa ravintoloissa, Aika kuiva suutuntuma, pippuria on runsaasti, todella runsaasti, lihaa löytyy, karkea rakenne, makkarasta tasapaino kaukana. € 25.00
5177Metsärannan Metsämakkara 28.11.202484Muovikuori, Peuraa 30%, loput sikaa lihasta, tqasapainoinen, kiinteä massa, mehukas, lihaisa, kuori muovinen mutta pysyy erinomaisesti kasassa ilman sitäkin, tukeva rakenne, pinta saa rusketuksen grillissä.€ 13.27
5175Chef Wotkins Aamiaisnakki 28.11.202471Tavanomaista parempi, tavanomainen nakki, riippuu arvioijasta, massa ika pehmeä, mehukas, löysä rakenne nhiukan paranee kypsytyksessä, hyvä kuori, mutta missä mausteet, mikään tosiaankaan dominoi nakissa, ainakaan aamuja pilaa.€ 11.40
5172Matsimoka Ahjuvorst Sibula Ja äädikaga 31.10.202478Mehukas, sipuli hyökkää heti kättelyssä makeuttaa ja hieman vetistää suutuntumaa, rakenne maalaismaisen(viitteettä) karkea, sipulia ylenmäärin, hajottaa makkaran rakenteen ja maistuu liikaa. € 11.30
5171Edeka Bayrische Rohpolnische Spitzenqualität 31.10.202490Lämmitys parantaa makkaraa, suolaa löytyy, voidaan laskea hyväksi olutmakkaraksi, rakenne karkeahko, lihaalöytyy, mausteita sopivasti, puruvastus moitteeton.€ 11.60
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5165Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara 17.10.202460Rasvaa ja mehukas, erikoisenmakuinen, rakenne irtonainen, kuori vahvempi, vaikkei hammasta.€ 16.26
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5152JJ’s BBQ Jalapeno Cheddar Slerba 08.08.202489Makkarassa käytetty laadukasta juusto, chili tuntuu melko heti, rakenne kohtuullisen karkea, kuori hiukan panee vastaan ja massa antaa kunnon muruvastuksen, suutuntuma jämäkkä, lihaa löytyy.€ 16.63
5140HK Maakarit® Raakamakkara Berliinin Dieter 06.06.202487Lihaisa, yrttejä näkyy, curry maistuu, rakenne raakamakkaramainen, rouhea, tuo kyllä Berliinin imbissit mieleen. tämä kourassa voisi tovin seistäkin pöytävarjon alla.€ 16.32
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5136Palvilihan Habapätkä 30.05.202483Jotain vihreää massassa, aika tiukka kuori, lihaa paljon, aika hyvä puruvastus, mausteet hyvä, rakenne erinomainen, toiset tarvitsi toista palaa€ 15.30
5130Dulano Salsiccia Toscana 09.05.202492Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut.€ 13.96
5121Dulano Lagerwurst 25.04.202487Pippuri näkyy ja tuntuu, lihaa mukana kunnolla, hyvä kuori, reipas pippuri, mutta runsas rasva pitää siedettävällä tasolla, mehevä, jauhatus karkea massassa, pippuri voi olla joillekin yläkanttiin, rakenne tuntuu hyvältä, mutta pippuri voi jakaa mielipiteitä..€ 13.96
5107Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 28.03.202460Suolaa ja lihaa piisaa, jonkun suussa tuntuu saippuainen vivahde, toisaalta rasvojen rasvahapot muodostavat suolan natriumin kanssa saippuan perusosia, joten tällaistakaan makuaistimusta emme voi unohtaa, rasvat maistuvat muuten hyviltä, rakenne melko karkea, liha erottuu.€ 19.13

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //