5173 | Chef Wotkins Marcelino Maustenakki | 31.10.2024 | 90 | Mausteisuus voi jakaa mielipiteitä mutta, ohut mukava kuori, chili puraisee melko heti, ilman jatkuvaa tukalaa poltetta, leviten kuitenkin suussa, pippuri tuntuu myöhemmin, paljon lihaa käytetty tuotteeseen, tarjoaa norminakkia enemmän puruvastusta, Mausteita sopivasti, joillekin hieman liikaa. | € 18.71 |
5160 | Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki | 26.09.2024 | 61 | lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla. | € 9.25 |
5141 | Makulihan Boomeri | 06.06.2024 | 95 | Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku. | € 12.46 |
5138 | Poutun Grillimakkara Juustoinen | 06.06.2024 | 80 | Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu. | € 5.51 |
5127 | Wilhelm Hujoppi | 09.05.2024 | 69 | Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää. | € 13.91 |
5105 | Savustamon Grillibalkan | 29.02.2024 | 85 | Lihaa ja hyvää rasvaa, hyvä kuori, todella mehevä, rasvaa paljon, puruvastusta kunnolla, hyvä karkean ryynimäinen rakenne, mukava suutuntuma. | € 14.69 |
5092 | Palcarsa Chorizo Grill JAlapeńo | 25.01.2024 | 87 | Tuntuu tosi hyvältä, löytyy karaktääria tästä makkarasta, oikein tasapainoisen mausteinen ja lihaisa, makkarassa niin sanotusti luonnetta, puruvastusta ja suutuntumaa löytyy, hyvä kuori. | € 28.95 |
5071 | Hein Breslaun Bratmetwursti | 30.11.2023 | 84 | Pitää laatua yllä, massa aika tiukka, yllättävän hyvä, puruvastusta riittää, suolaa jälkimaussa, suolainen muutenikin, possun lihan maku maistuu, erittäin hyvälaatuinen makkara vaikka yllätyksetön. | € 12.00 |
5028 | Wigren WiGG Grillimakkara | 08.06.2023 | 64 | Sileä kuori, rasvaa tuntuu löytyvän, varmasti hyvä nuotiolle tai suureen grilliin, aavistus puruvastusta, mehukas, joistakin jopa vetisenoloinen, hyvää rasvaa, sinappi parantaa makkaran makua, hyvä sinapin laukaisualusta, suola ja rasva pääasialliset maustett, pienen pieni pippuri tuntuu jälkimaussa. | € 11.08 |
5022 | Atria Wilhelm Pig & Vig | 25.05.2023 | 85 | Puruvastusta löytyy vaikka tasaiseksi jauhettu massa, mikä näkyy leikkauspinnassa, jotenkin makeanmakuinen, vähämausteisen hyvä, suomalaisen grillimakkaranoloinen, toimii ihan hyvin ilman sinappiakin, ohut kuori. | € 9.57 |
5009 | Pirkka Cheddar Grillimakkara | 13.04.2023 | 86 | Oikein hyvänmakuinen, lihaisa, juusto hyvää laatua, kuori ohut ja rapea, suolan määrä oikeä, ihan makkara, puruvastustakin löytyy, mausteet tasapainoiset. | € 13.70 |
5001 | Hampurin Grilleri | 16.03.2023 | 84 | Mehukas makkara, hyvä rakenne, puruvastusta, rouhea keikkauspinta, sattumia, syötävä kuori rapsakka, vähämausteinen, saa lipomaan huulia, mehevä maukas nestettä tulee lautaselle reilusti, tasapainoinen maku, sopii nuotiomakkaraksi silloin varmaan kuori pääsee oikeuksiinsa vielä enemmän rapeutuen, jälkimaku pitkä ja tasainen, lihaisia biittejä, sinappi sopii miedolle makkaralle hyvin, ainekset hieman epätasaisesti jakautuneet, karkeat ja sileät kohdat erottuvia. | € 11.00 |
4996 | Kivikylän Tuhti Juusto-Jalopeno | 09.02.2023 | 90 | Pippuria tukevasti, juustoa jonkin verran elimoi pippuria , pippuria mukavasti, suolaa löytyy, puruvastusta ja makua kivasti, pippuri tuntuu pitkään, mehukas, mukava mausteutus ja karkeahko rakenne, | € 8.00 |
4973 | Savuhovi Marskin Chorizo | 24.11.2022 | 95 | Lihainen, lihamainen, lihaa liikaakin, tiukka timmi rakenne, puruvastusta riittää, vaikka hyvä pohja jotain kaipaa lisää, rasvaa mausteita, jonkun pitkän amikkaraperinteen jylhä tuotos. | € 25.56 |
4962 | Snellman Eetwartti | 03.11.2022 | 81 | Jämäkäntuntuinen, rakenne vahva, kuori tyydyttävä, tarjoaa kohtuullista puruvastusta, lihaa, makuja löytyy, muta sinappi tarpeellinen makkaran osalta, suutuntuma melko rasvainen, solaisuus korkealla tasolla kaikissa maistelun vaiheissa, pippuria tulee esille jälkimaussa vasta. | € 8.48 |
4949 | Vilniaus Premium Smoked Franks De Poulet | 06.10.2022 | 49 | Paljaan vaalea nakki, ei hyvä, huutaa sinappia viereensä, puruvastusta juuri ole kylmänä parempi, maut puuttuu. | € 6.15 |
4916 | Korian Palvilihan Chorizo | 02.06.2022 | 88 | Chili tuntuu heti, myös myöhemmin mukavana sivupoltteena, hyvä puruvastusrakenne miellyttää. puruvastusta, lihaisa, poltetta kitalakeen asti. | € 14.90 |
4889 | Tampereen Lihajalosteen Nakki | 28.04.2022 | 64 | OK kuori, lihaisa nakki, täytyy oikein pureskella, puruvastusta löytyy, suolaa löytyy, perusnakki muuten, kuori aika tiukka, paljon tavaraa pitää sisällään. | € 11.63 |
4881 | Korpelan Paholaisen Nakki | 31.03.2022 | 57 | Puruvastusta normaalisti, tasaiseksi jauhettu massa, hiukan makeutta, chili jakutunut hiukan epätasaisesti, aiheuttaa lievää jälkipolttoa vaikkei mikää tappo polttava olekaan, ehkä siedätyshoifdoksi kohden tulisempia makkaroita, toimii muuten norminakkina. | € 10.38 |
4870 | Feri's Rosmariinilammas Raakamakkara | 03.03.2022 | 73 | Kuori pikkaisen kimmoisa, lihasukat, puruvastusta löytyy ja lihaa, mausteet tasapainoiset, mutta pieni lisä rasvaa ei haittaisi, koska valmistus kuivaa makkaraa. | € 25.00 |