Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pursuaa

Löydetty osumia: 5 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5198Alperfest KäseGrainer 13.02.202583Juusto löytyy 25% Emmenthaler, osin jo pursuaa kuoresta, juusto peittää maut dominoivasti, juusto sinänsä hyvälaatuista, lihakoostumus OK, possua 65% lisäksi vähän 7% nautaa, kun juusto vähän hälvenee, voi olla eroittavinaan pippuria jälkimaussa, tavallaan erikoinen.€ 10.85
5018Tamminen Kipinä Kolmen Juuston Grillimakkara 27.04.202367Kuori hyvä, suolaa löytyy paljon, liikaakin, juustoa isoina klunsseina, pursuaa suuhun suorastaan, suutuntuma hyvä, vaikka juusto selkeästi pääosassa, juustot eivät varmasti epäkuranteimmasta päästä, mutta liika lienee liikaa.€ 11.08
4472Helsingin Makkaratehtaan Cheddar-Jalapenonakki 28.02.20198910% Cheddar-juustoa, hyvä kuori, juusto pursuaa joka raosta, pitää hiuka odottaa ennen kuin makkara nautitaan, normi 75 astetta sisälämpönä voi tuottaa yllätyksen, rasva ja juusto eivät jää kitalakeen roikkumaan, hyvälaatuista juustoa käytetty, mukava purskella.€ 13.41
3463Rannarootsi Frankfurter 27.02.201365Epäsiisti valmistuksen jälkeen, juusto pursuaa kaikista raoista ja halkeamista, lisäksi sisäpuoli kääntyy esille, lötkö, juustoa, halpaa juustoa paljon tarjolla, lämmitys paranna makua, uuuston maku dominoi, ehkä lopussa pieni pippuri tulee juuston alta esille.€ 5.00
2056HK Kabanossi® Pippurijuusto 01.06.200478Massa on tasainen. juusto pursuaa esiin. Alkumaussa juustoa. jälkimaussa pippuria. Juustoa sietäisi olla hieman vähemmän.€ 6.38

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //