3522 | Chef Wotkin's Cheddar Juustogrilleri | 26.06.2013 | 94 | 5% cheddarjuustoa, mehukkaannäköinen, hyvä kuori, lämpimänä juusto hiukan dominoi, paljon mausteita, mausteet pyörivät poskissa, maut senkuin vahvistuvat makkaran jäähtyessä, massa karkea, lopussa myös chilin puraisua, juusto jättää hyvän jälkimaun, toisille maistuu todella hyvin. | € 11.90 |
3395 | Helsingin Makkaratehtaan Rööperin Chiligrilli | 23.08.2012 | 85 | Jämäkkä kuori joittenkin mielestä jopa liian jämäkkä, massa hyvä ja tukeva, paprika hyppäsi heti suuhun, kuitenkin sopivan tulinen, virvokkeetkaan eivät täysin poista chilin puraisua, jälkipoltto hyvä jälkimaussa, | € 13.00 |
3330 | Liha-Iitin Lammasgrilli | 05.04.2012 | 91 | Paprikan punaa ja pippurin makua,kuori superhyvä, pitää sisällään kaiken rasvan ja maun, lammas maistuu pääosassa mutta vain riittävästi, mehevä, napsuva, lopussakin pippurin puraisua. | € 19.80 |
3116 | Wigren Perhe Herkkugrillimakkara | 04.11.2010 | 69 | Semilihaisa, vain vähän hötö, kaipaa sinapin puraisua, kuori vähän liian paksu, massa hiukan vetinen jäähtyessään, pippuria tai jotain muuta kaipaisi lisää. | € 7.12 |
2780 | Atria Wilhelm Chili-sulatejuusto | 20.05.2008 | 73 | Makua riittää pirteänvärinen, juusto pehmentää chilin puraisua, joka tulee vain kävelyvauhtia, saunaolut sopii hyvin tämän makkaran syönnin lomaan, maku pehmeän rasvainen. | € 4.90 |
2722 | Gelders Rookworst | 15.01.2008 | 55 | Makkarassa päällimmäisenä voimakas suola ja makua vahventavien aineiden tunnelma, päällekäypä, kaipaa vahvan sinapin puraisua, mukavasti pippureita jälkimaussa. | € 15.45 |