5157 | Lapin Liha Saksanhirvimakkara | 29.08.2024 | 53 | 45% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri. | € 19.75 |
4539 | Savuhovin Marskin Chili | 04.07.2019 | 69 | Leikkuupinta tasainen, punaisia pilkkuja massassa, chili tuntuu heti, kuivakka tunnelma, kuori rapea, puruvastus kateissa, jälkipoltekaan anna odotuttaa itseään. | € 15.96 |
4139 | Vikkara Liha-kasvismakkara | 02.02.2017 | 62 | Odottelemme koska liha-kasvis muuttuu viimein kasvis-lihaksi, lihaa löytyy kuintenkin jonkin verran, 25% Härkistä eli muuta eloperäistä, muut ilmenee punaisina pilkkuina lihan seassa, poikkea ulkonäöllisesti hirveästi aiemmasta, makea yleismaku ilmenee, tottuu jonkin ajan kuluessa lihanmakua sekoittaneeseen, kuori rapeutuu jonkin verran. | € 12.05 |
4034 | Saarioisten Grilliwurst Juusto | 23.06.2016 | 82 | Vähän kuivantuntuinen, punaisia pilkkuja näkyy masassa, pippuri tuntuu pienenä poltteena ikenissä ja poskissa, yrttejä tuntuu maussa, mutta mihin mainostettu juusto katosi? | € 15.70 |
3009 | Portin Ukkopekka Pekoni | 07.01.2010 | 78 | Makua lisää vasta lämmitettynä, kuori ei meinaa napsahtaa poikki, lenkki ja grillimakkaran sekoitus, lievä jälkimaku, rakenne karkeahko joten käytetty parempia ruhonosia, punaisia sattumia, huulirasvaa valmistusmetodista koska makkara kohtuullinen rasvapitoisuudessa? | € 4.75 |