Arvostellut makkarat:

Haetaan: %punaise

Löydetty osumia: 11 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5205Perniön Chilinakki 27.02.202585Chiliä mukana, hyvä kuori,lihaisa, juusto peittä aluksi makumaailmaa, mutta ajankuluessa polte etenee suussa, chiliä lienee paljon, punaiset pilkut msassa todistavat asian, puruvastus hyvä, maku(chili) hiukan yksiulotteinen, voi aiheuttaa mielipahaa tosichilisten makkaroitten ystäville.€ 16.58
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26
4096Jamondor Chorizo Barbacoa 27.10.201677Luovuttaa todella paljon rasvaa ja mausteita punaisena värinä grilliin, lihaa löytyy, karkea rakenne, maussa paljon paprikaa voimakkuudeltaan, suolaa tuntuu olevan paljon, paprikan tiukka maku sovi luultavasti kaikkien suihin, Kange-testin makkara läpäisee pienin moittein eli kokonaismausteutus kuitenkaan todella väkevä, väri enemmän show off, tapas -makkara.€ 11.40
3980Wigren Chorizonakki 25.02.201681Massa tasainen, kuori hyvä, chilin aavistus, joka voi olla liikaa joillekin, paprika riittää värjäämään massan punaiseksi, pippureita jälkimaussa, kohtuukokonaisuus.€ 9.36
3515Pajugrilli Chorizo 06.06.201375Paprika ja rasva valuu ulos makkarasta, kunnon chorizo jos mikä, aito chorizo, mausteet kivat vaikka chili dominoi makua, lautasen pinta muuttuu punaisertavaksi, jopa vähän turhan jämäkkä makkara € 14.90
3508Harjun Välimeren Karitsamakkara 30.05.201391Mausteinen makkara, pirteä pippuri, aito kuori, mielenkintoinen mausteutus, maku voi jakaa maistelijoiden mielipiteet, perusmakkaran ystävän kannattaa olla varovainen tämän makkaran kohdalla, valkopippuri avaa makuhermot ja alustalle laskeutuu yrttien kirjo, mausteutus voimakkaanakin tasapainoinen, pitää hiukan sisältä punaisena nauttia ja jäähtyneenä, kypsennys kannattaa tehdä maltilla, hyvä laadukas perusmateriaali!€ 20.50
3432Romeu Valkosipuli-Chorizo 01.11.201292Kunnolla maustettu chorizo, savupekonin makua, herkullinen ja suussasulava, paprikaa ylenmäärin, jättää lautaselle punaisen rasvan.€ 18.90
3350Charkin Juhlagrilleri Fest-Grillaren 16.05.201292Paprikaa ja huustoa, kaikenlaisia paprikatuotteita, makkaran iloinen väri punaisesta ja vihreästä, erikoinen suomalaisella makukartalla, mehevä sopivan rasvainen makkara, tummempaa lihaa lieneekö sian ollenkaan, makkaran massa timmi, antaa kelpo puruvastuksen, hyvä maku suussa loppuun asti.€ 18.90
3011Chorizo 07.01.201088Hyvin voimakkaasti maustettu! Mausteita on niin että tuntuu, mausteita tuntuu purskeina makkarassa, paprika tekee punaiseksi ja chili mausteiseksi, jo eka biitti kuivaa suun, väkevä sinappi toimii tämän makkaran kanssa! sinappi kuitenkin vain laimentaa makua hetkeksi, sillä mausteet taas tuntuvat hetken kuluttua, sopii ruokamakkaraksi ei tarvi mausteita keittoon lisätä. Pitkä ja erittäin voimakas jälkimaku.€ 5.90
2991Metsärannan Juhlanakki 01.10.200968Valkohäntäpeuraa 70% lihasta, massa vähemmän tiukka kuin odotettu,näyttää punaiselta ja lihaisalta, ulkonäkö ei aivan kanna makkaran makuun, erilainen maku€ 12.50
1893VK Grillvorst Paprikaga 16.09.200390Mukava paprikan maku ja tuoksu! ( 1 %) Hieman rasvainen. Paksuudesta huolimatta napakka. mukava pureskella. Punaiset ja vihreät palat näyttävät mukavalta.€ 5.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //