Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pitkän

Löydetty osumia: 16 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
4995Chorizo Roslund 09.02.202374Pakaste. Lihaisa, joitakin voi häiritä massan rankka lihaisuus, Massan rakenne suorastaan robusti, seuraa hyvin esikuviensa tietä leikatun lihan osalta, mutta monille jää mieleen vielä toive mausteutuksen lisäämiseksi monet kaipaisi, pippuria ja chiliä mukaan? Mutta lihaisan vähämausteisen makkaran ystävälle napakymppi, nestettä irtoaa massasta hälyttävän paljon, mikä lienee pitkän kylmäsäilytyksen seurausta.€ 17.84
4973Savuhovi Marskin Chorizo 24.11.202295Lihainen, lihamainen, lihaa liikaakin, tiukka timmi rakenne, puruvastusta riittää, vaikka hyvä pohja jotain kaipaa lisää, rasvaa mausteita, jonkun pitkän amikkaraperinteen jylhä tuotos.€ 25.56
4831Kuoreton Kaksikko Chorizo 28.10.202176Kuoretonna tämä makkara maailmaan saapui, chili puraisee heti, pienehkö kuivakkuus asettaa kysymyksiä, lihaisa, rakenne tiivis muttei liian tiivis, joka tapauksessa lihaa löytyy ja chiliä pitkän matkaa.€ 12.29
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
3357Saarioisen Grilliwurst Curry Bratwurst 31.05.201281Curry tuoksuu ja maistuu,lämpö irrottaa rasvat jotka pursuvat kuoresta, luunpalasia massassa, väriä makkarasta, pinta ruskistuu mukavasti, curry dominoi ja peittää muut maut alleen, pippuri ja curry aiheuttavat pitkän jälkimaun.€ 10.67
3198Chef Wotkin's Karhunkierros 01.06.201176Karhua 25%, aika vahva maku, yritetty ruoda jotain uutta makkaroitten riviin, makkarasta ei saa kuitenkaan hirveästi irti, karhean tuntuinen, hyvin lihaisa, ei erikoisen tuntuinen, jättää kuitenkin pitkän ja tukevan jälkimaun kielen päälle, jota ei olutkaan tehokkaasti poista. € 18.90
3097Valla Krakov 30.09.201077Kuori rapsahtaa hyvin kypsennettynä, todella suolainen paljon suolaisempi kuin keskiverto suomalaismakkara, rasvaa ja suolaa, rasvan kenssa pieni varovaisuus tarpeen ettei vaatteet ja pyyhkeet rasvaudu, maku kuin pomppii poskissa, jäättää suuhun sen verran pitkän ja voimakkaan jälkimaun etteivät virvokkeet helposti pyyhi pois suusta, tällekin makkaralle sopii makeahko sinappi.€ 4.40
2873Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara 02.12.200869Kuori napakka, rasvaa paljon mutta mausteet aluksi kateissa, lievä valkosipulinen maku,lammas erottuu selvästi heiketen makkaran jäähtyessä, kaikenlaista lihaa mukana, mausteet jäivät suuhun vaikuttamaan pitkänä jälkimakuna.€ 10.49
2872Pirkka Parhaat Buffalomakkara 02.12.200878Kylmäpalana lihaisan karkea liha- ja rasvabiittinen robusti rakenne, lämmitettynäkin massan karkeus esillä, mukana myös runsaasti makua puhjeten voimakkaana ja pitkänä jälkimakuna pippureineen.€ 10.49
2801Atria Atrilli Kuoreton Grillimakkara 08.07.200871Massa hienoksi jauhettu, makua tuskin ollenkaan, mausteetkin kadoksissa, eltaantuneen rasvan tuoksua, vaikka ei maussa tunnukaan, pitkän kypsennyksen tuloksena kärventyminen antoi makua. € 4.00
2797West Chark's Billnäs 01.07.200880Rasvaa piisasi irtorasvaksi asti, karkearakenteinen, hyvä kuori, voimakkaasti maustettu, mutta rasva estää liian voimakkaat maut, mausteita ja yrttejä alusta pitkän jälkimaun loppuun asti.€ 19.98
2666Bärlauch-Bratwurst 21.08.200793Tuoksu lupaava, massa erittäin lihaisa, sopivan karkea rakenne, mausteet ja yrtit näkyvät ja maistuvat, miellyttävä jälkimaku, makkara selviää vahvemmastakin sinapista, selkeästi pitkän makkarakulttuurin tuote.€ 6.00
2604Rakveren Ärimehe Grillvorst 15.05.200778Maustettu urakalla paprikalla, lihaisamapi, läski ja sidekudosbiittejä, vaikka chiliä laitettu huolella, hohkaa ja antaa vain pitkän ja miellyttävän jälkimaun. (suom. Ärimees=liikemies)€ 4.50
2117Morliny Kabanosy 14.09.200468Pikkusen kuivakas. tarkoitettu oluen kanssa. hyvistä aineista tehty. ei kovin suolainen. Sinappi sopii tähän hyvin. Pitkän perinteen hyvä edustaja. klassikko.€ 15.00
1944Zwiehel Mettwurst 09.12.200380Suolaaa on! Leikkelemakkara: rasvainen. mausteinen ja sipulia runsaasti. Paksu jööti. joten vaatii pitkän kypsytysajan.€ 10.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //