3382 | H-Hetken Pörssibratwursti | 09.08.2012 | 88 | Pippuri tuoksuu voimakkaasti kiuas-pannulla, tuntuu myös ensimmäiseksi suussa, hyvät mausteet pippureineen joita useampaa laatua, kuori jää hiukan huonoksi miedolla lämmöllä, =>kuumuutta tarvitaan kypsennykseen, hyvä purutuntuma. | € 9.90 |
3309 | West Charkin Cajun | 26.01.2012 | 84 | Pippuria jo leikkauspinnassa, pippuria maussa, pippuria suussa, pippuria jälkimaussa, pippuria liikaa, makkara hiukan yksitotinen pippureineen, pippurin annosteluvihre? Puuttuu tasapinottava tekijä. | € 13.54 |
2872 | Pirkka Parhaat Buffalomakkara | 02.12.2008 | 78 | Kylmäpalana lihaisan karkea liha- ja rasvabiittinen robusti rakenne, lämmitettynäkin massan karkeus esillä, mukana myös runsaasti makua puhjeten voimakkaana ja pitkänä jälkimakuna pippureineen. | € 10.49 |
2835 | Kivikylän Riistapätkä | 02.09.2008 | 91 | Tasainen lihaisa massa, hyvä kuori napsahti, pitkä jälkimaku pippureineen ja chilineen,vaikka suorastaan harvinaisen paksu grillimakkaraksi, hyvä rakenteeltaan ja kuoreltaan. | € 7.25 |
2793 | Pirkka Porogrillisalami | 10.06.2008 | 88 | Lihaa piisaa, meetwurstimainen makkara, mausteet eivät erotu, pääosassa liha, sopiva rasvaisuus, mausteisuus tasainen pippureineen, jälkimaku selkeä, pitkä ja miellyttävä. | € 12.04 |