4760 | HK Maakarit® Toscanan Giovanni | 29.04.2021 | 82 | Juusto 4%, juustoa pehmeänmakuinen, hyvä kuori, juusto mehevöittää, löytyy myös yrttimäinen puoli, rakenne mukava, suutuntuma hyvä, hauska jälkimaku, lihaa. | € 14.58 |
4327 | Rakvere Verivorst Seasooles | 01.03.2018 | 71 | Verijauhetta 18%, miellyttävän pehmeänmakuinen, isot ryynit, purutuntuma hyvä, veri vähän maistuu, ole helpoimpia syötäviä. | € 3.18 |
3484 | Chef Wotkin's Kateenkorva Grilleri | 25.04.2013 | 85 | Kateenkorva 11%. Makkara aika rasvaisen tuntuinen, rakenne löysempi, massassa ryynimäisiä mykyjä, mskkara yllättävän pehmeänmakuinen, kostean tuntuinen tuttavuus, jälkimaku on erityisen pitkä ja pehmeä. | € 11.90 |
2744 | Wőron Kraakovi Poolsuitsuwurst | 26.02.2008 | 91 | Pehmeänmakuinen mehukas, aika paljon irtorasvaa johtuen varmasti korkeasta rasvapitoisuudesta, hyvä suutuntuma, hyvin tasapainoiset mausteet, jälkimaku pitkä ja tasainen. | € 6.00 |
1799 | Skärgĺrds Lammasmakkara | 29.04.2003 | 65 | Aromia ja rustoja! Tästä tuotteesta on tali saatu hyvin poistettua! Pehmeänmakuinen lammasmakkara. | € 9.90 |