4728 | Metsärannan Bratwursti | 26.11.2020 | 84 | hiukan petraamista etiketin puolesta vastaamaan paremmin elintarvikelainsäädäntöä? Rasvainen, rakenne aika täyteläinen, pussa saa tosissaan, maku aika hyvä pippurit esillä, makuskaala aika tarkka, lihaisa, yrttejä löytyy, | € 13.20 |
4516 | Chef Wotkin's Chipotle Grilleri | 23.05.2019 | 70 | Kiinnostava on tämä makkara, tiukaa lihaa, liian? Voimakas chilinen maku, chilimakkaroiden ystäville, muuten asiakaskunta etsinnässä, makkara varmaan sopii paremmin gulassiin kuin grilliin, toisaalta kuuma tuli voisi tainnuttaa chiliä. | € 11.98 |
4263 | Kariniemen Kananpojan Grillimakkara Tomaatti-Mozzare | 26.10.2017 | 80 | Kuori hyvä, alusta alkaen maukas, hieman makea myös alku, juusto katoaa kummasti lämmityksessä, tomaatti tunnu ollenkaan, pippuria sen verran, että makkara sopii paremmin aikuiseen makuun, hyvä kokonaisuus, tipu pysyy hyvin piilossa. | € 13.95 |
3888 | Korpelan Palviryynimakkara | 20.08.2015 | 67 | Maut kadoksissa, ryynejä vähän, sinappi parantaa makua, puolukka ehkä paremmin, pysyy hyvin kasassa, eikä kuoressakaan valittamista, rapeanoloinen, menee aterian osana. Reseptiä muutettu, mutta ei parempaan päin? | € 5.00 |
3855 | Pirkka Grillibalkan kuoreton ruokamakkara savunmakui | 18.06.2015 | 74 | Kuoreton, rasvaa ja suolaa maussa, kiinteitä biittejä massassa, savustettuja kinkkusuikaleita, maistuu paremmin hiukan viilentyneessä tilassa, puruvastustakin, pelkästään suomalaiseen makuun passattu? | € 5.75 |
3798 | Suitsutare Täissuitsuvorst Suitsurőngas | 26.02.2015 | 90 | Läskiä näkyy ja maistuu, mitkä ryyneiltä vaikuttivat rasvaa ovat, myös irtorasvaa, makkaramassassa läskibiittikerymiä, lihaa löytynee enmmän kuin lääkäri määrää, suolaa myös, vaikka läpäisee Kange-testin hyvin eli mausteitakin paljon, sopii makea sinappi lähes paremmin, makua muuallakin kuin kuoressa, makkaraa! | € 6.00 |
3767 | Luha Verivorst Suitsupekoniga | 04.12.2014 | 76 | Kuivahko, mutta pysyy kasassa leikatessa paremmin kuin moni muu ryynäri, verta pakissa ollut ja maistuu, suutuntuma verraten hyvä läskiä seassa, mutta sattumia mukana rustoa ja jänteitä kuten perinteiseen verimakkaraan oikeastaan kuuluukin! | € 3.90 |
3691 | Tammisen Grilliwursti Raakamakkara | 25.06.2014 | 80 | Lievästi lihainen ja mausteinen tuoksu, hyvin lihaisa, suhteellisen voimakas mausteutus, kuitenkaan liikaa, jotenkin kuivakka makkara, sinappilisä korjaa kuivuuden tunnetta, ehkä maistuisi paremmin sika/silavan kera? | € 9.55 |
3554 | Ekenäs Juustoknackis | 29.08.2013 | 76 | Juusto maistuu, hiukan parempaa juustoa, juusto tasoittaa makujen särmät, rasvaa ja lihaa kunnolla, hiukan liian tiukka nakiksi, jotenkin hyvä olisi harventaa rakennetta, ehkä kutterin terä voisi pyöriä toisella tapaa, lihasekoitusta voisi keventää,, jotta saataisiin paremmin syötävä nakki. | € 14.75 |
3526 | Julkujärven Aito Palvi Yrtti-broiler Grillimakkara | 04.07.2013 | 74 | Ihan hyvänmakuinen, vähän löysä, sinappi sopimaton, paremmin mustettu majoneesi sopii, kange aukaisee kyynelkanavat ja muutakin tämän makkaran kohdalla. Amerikkalainen sinappi sopii myös, kertooko sitten jotain sisällöstä? | € 11.23 |
3514 | Wilhelm Pepperoni- Salami | 06.06.2013 | 84 | Chili hiukan pistelee, rasvaisen tuntuinen makkara, kuori vaatii terävänpää esinettä, vaikka paikoin lohkeaa paremmin, vahva sinappi on kiva kask´tike tälle makkaralle, jälkimaussa lievä chili, polte tuntuu pitkään poskissa vaikka sopivassa määrin sen tekeekin. | € 4.99 |
3461 | Rannarootsi EHE Priskelt Liha Viiner | 27.02.2013 | 64 | Makkarassa keinotekoinen irtokuori, joka irtoaa kylmästä paremmin kuin lämpimästä nakista, syötävä ilman kuorta, maku paranee jäähtyessä, ihan hyvän makuinen, lihaisan untuinen, pippuria, pippuria tuntuu eritoten jälkimaussa. Valmistaja ilmoittanut lihapitoisuuden epä ja määräisesti, tiedoissa arvio. | € 3.30 |
3010 | Poutun Ruisryynäri | 07.01.2010 | 83 | Ryynäri jonka sisus hiukan mössöä mutta toisaalta pysyy paremmin kasassa kuin esim. virolainen verijoulumakkara. Puolukka sopii hyvin oheen koska makkara kuivaa suussa. Ei liian hyvä mutta kiva maku kuitenkin. | € 5.75 |
2979 | Ikosen Valkosipuli Grillimakkara | 03.09.2009 | 80 | Jämäkkä lupaava alku sen jälkeen jää vielä runsaasti kehittämisen varaa, joku voisi pitää makkaraa jopa liian jämäkkänä koska huolella suoli on täytetty lihalla, kuori sitkeähkö, sopisi grilliin paremmin? | € 9.90 |
2863 | Pirkka Lenkki | 04.11.2008 | 70 | Kylmänä huomattavasti paremmin syötävä, rasvat epäterveellisiä kovia rasvoja, makkara löystyy lämmitettäessä, maun häivähdys hävisi samalla, jälkimaku pelkkää rasvaa, rasvaa.. | € 3.70 |
2832 | Wigren Maxi Herkkunakki Valkosipuli | 02.09.2008 | 78 | Halkesi helposti kypsennettäessä,napsahti, lihaisa, varovaisesti ehkä grillattuna kuori rapeutuu paremmin, mausteitakin löytyy, amerikan savutehtaan tuotteilla jälkimaku saatu keinosavuiseksi. | € 14.60 |
2798 | Pajuniemen Luomunuotio | 01.07.2008 | 70 | Läskiä ja jännetta heti makkarassa, mausteet toimivat makkaran eduksi, lihaa, pippuria jälkimaussa. Sopinee paremmin grilliin? | € 9.00 |
2768 | Maistuva Krakovanmakkara | 22.04.2008 | 86 | Lihaisa, valkosipuli maistuu, lievä savunmaku lienee tynnöristä, mausteita havaittavissa, pippuria paljon, maut avautuvat paremmin vasta jäähtyessä, jälkimaku on todella pitkä ja suuntäyteinen, kehittyen loppua kohden. | € 7.80 |
2647 | Pirkka Juusto-Krakovanmakkara | 24.07.2007 | 95 | Kylmänä mausteet jo tuntuvat, napakka. Edamia 10%. Hyvä kuori. Lämpimänä vahvat mutta tasapainoiset mausteet tuoksussa, valkosipuli ja pippuri hyvässä suhteessa. Juusto massassa tasaisesti. Sinappi tuo mausteet vielä paremmin esille! | € 7.80 |
2548 | Viinisorsan Repe Grilli-sorsamakkara | 23.01.2007 | 75 | Pehmeä maku, rasvaa vähän, selkeästi erilainen maku, pippuri ei haittaa, riistanmaku, kylmänä pippuri esillä paremmin, lihaisa, tasapainoinen. | € 13.50 |