3965 | Reilu Siskonmakkara | 28.01.2016 | 46 | Rasvaa ja suolaa, suolan määrästä voisi päätellä tarkoituksen sitoa mahdollisimman paljon vettä tuotteeseen, grillissä tuloksena kuin höyrytetty ankki, riittää pienempikin määrä suurelle joukolle, jälkimaku suolaliuosmainen, hakkaa kasvismakkaroilla tannerta, kannattaa syödä lämpimänä, minkä kanssa tai seassa sitten syökin. Tarkoitettu muuhun kuin grilliin tai kiuaspannulle. | € 5.75 |
3445 | Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa | 03.01.2013 | 70 | Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52% | € 18.90 |
3431 | Kluuvin Unkarin Kolbash | 01.11.2012 | 85 | Paprika ja tuore sipuli tuntuvat maussa ja suussa, vähän väriä ja makua, lampaansuoli sopii hyvin kiuaspannulle, suutuntuma hyvä ja vaikutelma mehukas. | € 27.60 |
2958 | West Charkin Kevät Grilleri | 08.07.2009 | 96 | Kukkaisen tuoksuinen tuoremakkara, raikkaan ja kevyen makuinen, makkara lienee sopimaton kiuaspannulle, vaikka mausteet vähemmän päällekäyvät niin tuntuivat selvästi ja voimakkaasti, mukava purutuntuma, makkara on maukas ja mehevä, makkaraa syö mielellään toisen ja kolmannenkin, vaikka näläntunne puuttuisi! | € 14.90 |
2934 | HK Grilliryynäri | 14.05.2009 | 46 | Vaikutelma vähän löysä läjä, kuori kova, missä ryynit? Kuoren ja sisuksen suhde huono, sisukset saa pursottaa makkarasta ulos, kypsentäessä makkara jo \"annostelee\" sisintään uunipannulle päistään, prosessissa kehittämisen vara | € 7.50 |
1866 | Tilalihan Grillimakkara | 12.08.2003 | 68 | Savua hiukan. Aavistus kumimaisuutta. Kuori turhan jymäkkä - ainakin kiuaspannulle. Mausteita on. maku jakoi mielipiteet. Lievä happamuus maussa. | € 6.30 |
1690 | Gastronomi Fumé Lohi-suppilovahvero | 05.11.2002 | 70 | Selkeä kalamakkara. Sopii ruokamakkaraksi - grilliin tai pannulle. Jännää makeutta. Hyvä kehitelmä. Käy hyvin yhteen esim. hapankermakastikkeen kanssa. | € 18.00 |
1426 | Picatore Chorizo Cantimpalas | 28.08.2001 | 68 | Paksu jötkäle. Tuoksui hyvälle paistettaessa. Paprikan väri leviää pannulle. Lievästi hapan maku. mukavat mausteet. Rasvainen ja suolainne eli erinomainen. Jakoi mielipiteitä. Tulinen Former Kange sinappi sopii tällle makkaralle hyvin. | € 6.64 |
1185 | Adavere Őllevorstike Juustuga | 01.08.2000 | 73 | Osa juustosta pääsi valumaan pannulle ja makkara pääsi vähän kuivahtamaan. Muuten lihaa ja mausteita riittävästi. | € 4.70 |
758 | C Merguez | 01.09.1998 | 50 | Currya runsaasti. Ei suomalaiseen makuun maustettu. tulee mieleenn kebab-vartaat. Ei liene tarkoitettu saunamakkaraksi. Käsittämätön määrä rasvaa suli pannulle. Aikoihin rasvaisin. | € 6.05 |
727 | AS Adavere Viiner | 21.07.1998 | 55 | Suolaa ja savua! Kuorittiin ennen pannulle laittoa. | € 2.69 |
12 | Saarioisten Juustoinen Uunimakkara | 11.10.1994 | 55 | Oli niin paksu. että halkaistiin kahtia. josta johtuen juusto levisi pannulle. | € 4.20 |