5219 | Hosanojan Porogrillimakkara | 03.04.2025 | 88 | Hyvä kuori, lihaisa, mehevä, luottaa lihan makuun, mausteet melko kevyet, pippuria houkan rasvan alta paljastuu, mukavan karkea massa lisää suutuntumaa, pitkä jälkimaku. | € 19.00 |
4869 | Makukeittiön Kasvisnakki | 03.03.2022 | 31 | Rasvaa ja mausteita löytyy, chili selkeästi esillä, makkaran luone paljastuu ensi puraisulla, kuori aina timmi ja kerää maut itseensä tehokkaasti. | € 19.95 |
3693 | Harjun Piparjuuri-Tomaatti Makkara | 25.06.2014 | 58 | makkarassa tuntemattomampi tuoksu, maussa kasvikunnan tuotteita,jotenkin tillimäinen omituinen maku, lihaisa, nesteitä karkaa paljon lämmityksessä, raakamakkaraksi paksuhko, bratwurstimaista ja joidenkin suosikkia maksamakkaramaisuutta havaittavissa paljon myös, vaatisi tiukempaa lämpöä, jotta makkaran todellinen olemus paljastuisi? | € 25.40 |
3642 | Benjamin Kausimakkara | 06.03.2014 | 75 | Ryynimakkaramainen, onko ryynimakkara? Ryynit paljastuvat läskipalleroiksi, maku kohtuullinen vaikka ulkonääkö epäilyttää,jäykkä kuori muistuttaa kovin ruotsalaista perinnemakkaraa Isterbrandia(läskikiekuraa, hyvät aromit mutta jäykkä kuori, makua lievästi mutta riittävästi. | € 13.30 |
3541 | Gudruns Stockholmare BBQ-bacon Alspĺnrökt | 08.08.2013 | 77 | Valkosipuli hallitsee niin tuoksua kuin makua, alta pikku hiljaa paljastuu mausteita, pippuria, jalopenoa, lihaa on käytetty makkarassa, erikoisenmakuinen, seassa kovia paloja. | € 10.00 |