Arvostellut makkarat:

Haetaan: %paksumpi

Löydetty osumia: 8 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4808Grillimaisteri Urho Makkarapihvi 26.08.20215630% huojennusta hinnassa, vähän suolainen, rasvainen, pitää jäähtyä ennen maistammista lämmityksen jälkeen, puruvastus puuttuu, pinta paahtuu mukavasti, kuorta ole, suolaa löytyy, muut mausteet rasvan peitossa, joku pieni makutaso erottuu, ehkä pippuri, kumoaa lempeämmät sinapit, mehukas mutta voisi olla jopa paksumpi, koska paistopintojen väliin ei paljon jää.€ 7.65
4575HMT Yönakki Cheddar 31.10.201995Hyvä puruvastus, hieno kuori, hyvänmakuinen laatujuusto tuntuu, lihaa löytyy,hiukan normia paksumpi, jälkimaku mausteinen, vahvaa juustoa, sopivasti, pitkä mukava jälkimaku viipyy suussa, pienen pieni pippurilisä olisi ehkä piristänyt.€ 12.46
4548Chef Wotkin's Hirvichorizo Pakaste 29.08.201988Hirvenlihaa 49%, kuivahko pippureita paljon ja useita, säilytys varmasti vaikuttanut makuun, kuori voisi olla paksumpi, makkara läpäisee Kange-testin vaikeuksitta mausteisuudebn avustamana, vähän lisää rasvaa muodossa tai toisessa olisi asiaa.€ 14.90
4298Maalaiskartanon Jahtinakki 04.01.201855Keinokuori, massa hiukan karkeampi, paksumpi nakki, pieni sivumaku, jotenkin pliisu€ 15.36
3460Wurstin Bratwursti 13.02.201395Maalaismainen maku ja rakenne, käsityön leimaa, hyvää, yrtit juuri sopivat perinteiselle bratwurstille, ulkonäkö hyvä, hyvä syötävyys, onnistunut makkara, vaikka perinteistä bradea paksumpi.€ 9.00
2710Mattilan Palvilenkki 20.11.200757Makkara ulkomuodoltaan tavanomaista paksumpi, kuivan tuntuinen, vaatii ehdottomasti sinappia sellaisenaan nautittuna, rakenne suutuntuma pyöreä luiskahteleva ryynimäinen, antoi purulihaksille perimmäisen vastuksen.€ 7.90
2552Kolbasa Svinaja - Possumakkara 30.01.200785Rapea kuori, läskiä, sipulia, valkosipuliakin, rasvaisuus melkein häiritsee, rakenne melko rouhea, tuhti kolbasa, paksumpi kuin normaalilenkkimakkara, lievä jööti.€ 5.00
434Oskar Őllevorst 14.01.199785Juustoa eri makkaroiden kesken etätasaisesti; kuori paksuhko. mutta syötävä; makkaratkin tavallista paksumpia (öllevortsteiksi); HYVÄÄ!!!€ 5.04

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //