5157 | Lapin Liha Saksanhirvimakkara | 29.08.2024 | 53 | 45% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri. | € 19.75 |
2645 | Pirkka Porogrillisalami | 17.07.2007 | 60 | Lihaisa, napakka, ohut pätkä. Rasva ampuili paistettaessa ympäriinsä - onko kuori liian tiukka? Maku tunkkainen, ei erityisiä mausteita, hieman kuivahko. | € 8.00 |
2644 | Pajuniemen Juustobratwursti | 17.07.2007 | 70 | Juusto räiskähteli paistettaessa. Lihaisa, hyvät tasapainoiset mausteet. Pitkä \"rekyyli\" ennenkuin jälkimaku iskee, ja pysyy suussa pitkään. Juusto ei tunnu lämpimässä makkarass | € 12.40 |
2165 | Oskar Verivorst peekoniga nat. sooles | 07.12.2004 | 80 | Rapeahko. Pekoni pehmensi makua.
Hajoaa helposti paistettaessa.
Hyvän makuinen verimakkara. | € 4.90 |
1426 | Picatore Chorizo Cantimpalas | 28.08.2001 | 68 | Paksu jötkäle. Tuoksui hyvälle paistettaessa. Paprikan väri leviää pannulle. Lievästi hapan maku. mukavat mausteet. Rasvainen ja suolainne eli erinomainen. Jakoi mielipiteitä. Tulinen Former Kange sinappi sopii tällle makkaralle hyvin. | € 6.64 |
1405 | Clonakilty Black Pudding | 31.07.2001 | 80 | Paksu jötikkä. halkesi paistettaessa. Syötiin sitten lusukalla. Hyvää. Maku jokseenkin ryyni- ja mustan makkaran välimailta. Ohraa runsaasti. | € 5.04 |
1394 | Makulihan Hirvisalami | 28.08.2001 | 83 | Ohut. pääsi vähän paistettaessa vähän kuivahtamaan. Lihaisa. tuhti maku. Suolaa 4 %. | € 14.96 |
198 | Hakalan Maalaisnakki | 31.10.1995 | 50 | Rasvaa tuntui olevan paljon = roiskui paistettaessa; hiemän ällöttävä maku; sopivasti suolaa. | € 8.07 |