Arvostellut makkarat:

Haetaan: %päästä

Löydetty osumia: 18 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5143JJs BBQ Kuuma Slerba - Mexican Hot Makkara 06.06.202486Chili iskee hetken päästä suussa, chili jyrää, lihan maku erottuu kyllä. hiki nousee pintaan, rapea kuori, chili tekee syvän vaikutuksen, sopii chilimasokisteille, hiukan yksiulotteisen oloinen, chili jää suun joka sopukkaan.€ 19.42
5018Tamminen Kipinä Kolmen Juuston Grillimakkara 27.04.202367Kuori hyvä, suolaa löytyy paljon, liikaakin, juustoa isoina klunsseina, pursuaa suuhun suorastaan, suutuntuma hyvä, vaikka juusto selkeästi pääosassa, juustot eivät varmasti epäkuranteimmasta päästä, mutta liika lienee liikaa.€ 11.08
4943Savuinen Juustomakkara 29.09.202283Vähärasvaisen tuntuinen, lihaa, rskenne hyvä, hyvin ohutkuorinen, puruvastus kuitenkin ähäinen, viipyilevä pippuri tulee suuhun melko runsaana hetken päästä.€ 8.09
4844Savustamon Salami Grillinakki 25.11.202177Salamirouhe 10%, lihaisa, rouhea tiukahkko rakenne, lihaa monessa muodossa mukana, suolainen, kuin ylisuuri olutsalami, pippureita paljon, riittä päästä pääähän, voisi olla mehevämpi, hukan kiuvahko tunnelma tässä olutmakkarassa€ 19.96
4586Alavere Lihameister Grillvorstid Chilli-Juustuga 07.11.201982Suolaa. lihaa, tunsas juusto aivan peittä alleen muut maut, kuori paksu, tulinen chili puraisee hetken päästä, varmaan jauheena asetettu, punainen cli antaa myös väriä, chili pitää poltteessa kaiken aikaa löydyttyään, pitkä ja makeahko cjilinen jälkimaku.€ 9.00
4583Moutevelis Small-bite Sausages 07.11.201983Läskiä sekä kiinteässä ja sulassa muodossa, oliivi maistuu, mausteet hetken päästä esiin runsaan rasvan alta, tarvitaan myös lämmitys mausteiden esillesaamiseksi, rustiikki maalaismainen makkara.€ 16.40
4490Feri's Handmade Sausages Kevätmakkara 28.03.201980Sähkögrilli ei oikein sovi raakamakkaralle, tarvisi kiivaampaa lämpöä, jotta kuori sulkeutuisi,pehmeäksi jäävä kuori päästää arvokkaista makuja ja kosteutta karkuun, maku jää hiukan valjuksia varmasti aiotusta, hyvää lihaa, jonklin verran pippureita ja yrttejäkin, maut tulevat painottuen jälkimakuun aluksi makkara oikein maistu, puruvastua hyvä, vaikka massan koostumus ei ihan paras olekaan.€ 26.00
4216Naapurin Maalaiskananpojan Grillimakkara Lime-Jalop 27.07.201771Tasaisen reikäinen massa, missä maku? Kuoreton, tai ainakin melkein, pikku pikky chilin puraisu hetkken päästä, erilaisia mausteita ns. mausteseoksessa,mukana myös tuoksu, pippuria jälkimaussa, jotenkin tasapainoton makkara.€ 9.90
3673Snellmanin Chorizo Lisäaineeton 22.05.201489Lihaa sian ja naudan, valkosipulia runsaasti, rasvaa runsaasti näkyy leikkauspinnassa ja tippuu makkaran päästä,chili tuntuu heti ja myös hetken päästä, mausteinen makkara joka läpäisee kange-testin vaivatta, niin mausteita.€ 13.70
3237Atria Wilhelm Hot Chorizo 18.08.201169Kuori vähän liian jäykkä, tuoksu hyvä, mehevä versus vähän vetinen, chili tuntuu vasta herken päästä, jälkimaussa alkaa vasta polte suussa tuntua, neste lisää poltteentunnetta, hiukan kompromissi maku, hyvästä yrityksestä huolimatta ei viety makkaran kehitystä loppuun asti?€ 8.50
3129Karni Triinu Viiner 02.12.201066Lisäaineeton. Syötävän maukas, vain perunamuussi puuttuu, väri hiukan huono mutta väriä pintaan kypsennyksen yhteydessä. Parhaasta päästä vastaavien joukossa€ 5.00
2901Pajuniemen Luomunakki 24.02.200989Kylmänä kiinteä massa, maussa savuisuutta? Kuori napsahtaa, kypsennys hiukan voimistaa savunmakua, kohtuullinen nakki ei kehnoimmasta päästä, nakki otettava nakkina.€ 9.00
2140Kivikylän Palvarin ryynimakkara 19.10.200470Hyvää . täyteläinen. kuivahko. rasvaa lisää. maukkaimmasta päästä. hyvä kuori. kestää kiuumuutta. jämäkkä tiukkaa kamaa. pysyy kasassa.€ 16.00
1958HK:n Sininen Juusto 20.01.200440Tuoksu hiemna tunkkainen. koostumus tahmainen. Massa jätetty karkeaksi. Juustoa 5.5 %. Ei onnistuneimmasta päästä lenkkejä.€ 5.00
1950Heinosen Suomilenkki 16.12.200350Suomimakkaraa huonoimmasta päästä. Ilmeisesti ruhon huonoimmatkin osat käytetty tarkasti hyväksi.€ 4.95
1332Järlepa Viiner 03.04.200155Kanaa paremmasta päästä. Ei kovin maustettu.€ 2.42
1326Reisinäkk 27.03.200163Yllättäövän tiukka. Parhaasta päästä kanamakkaroita eli kanan maku kaukana taustalla. (Jakoi mielipiteet)€ 8.74
735HK:n Kabanossi Mexican 28.07.199850Mausteet eivät tunnu heti vaan hetken päästä. Chiliä ja paprikaa on jonkin verran. On mex mutta missä cano?€ 3.36

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //