Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pääsevät

Löydetty osumia: 9 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91
4505J. W. Dahlmans Gourmet Grill 09.05.201988kunnon puruvastus ja hyvä syötävyys, ulkonaiset asiat kohdallaan, lihaisa ja maukas, maut tasapainossa, kuori ok, tämä makkara herättää, jälkimaussa pääsevät pippurit esiin, rakenne karkean rustiikki.€ 17.60
4473Radatz Original Wiener Käsekrainer Die Kleinen 28.02.201990Emmenthalia 16%, mehukas, juustoa todella paljon, mutta sopii tähän tuotteeseen, chiliä? Mehukas, maukas,lihaisa aluksi juusto salpaa makuja, mutta hetken kestää sitten maut pääsevät esiin, tasapainoinen mausteutus.€ 12.46
4197Makulihan Olivia Italia 01.06.201789Pippuri ensimmäinen maku, pippurin määrä tyydyttävä, massassa punaista, rasvaa löytyy myös, maku polttamaton, mehevä, mausteet tasapainossa, lämmitys tasapainottaa maut, jolloin yrttienkin hennommat maut pääsevät esille. € 17.05
4136Chef Wotkin's Andalucian Chorizo 12.01.201791Lihaisa, hyvää on, aluksi mausteet pilossa, mutta jäähtyessä ja jöälkimaussa pääsevät hyvin esille, voimakas pipuri ja paljon yrttejä, onnistunut mausteutus, tasainen jälkimaku.€ 13.90
4021Herttua Sipulibratwursti 26.05.201686Makoisa, aluksi jotenkin pliisu mutta maut kyllä pääsevät esiin, voimakas pitkä jälkimaku, hyvä luomus.€ 12.05
3370Pajuniemen Pajugrilli Provence 05.07.201280Lihaa, kuori jäykkä huono, muutakin kuin sianlihaa, mausteet kadoksissa aluksi ja pääsevät lihan ja rasvan läpi vasta myöhemmässä vaiheessa, rasvainen suuntuntuma vaikkei puolalainen prolemakkara olekaan, pitkä jälkimaku.€ 11.80
2874Makulihan Juustocaponen 02.12.200888Juustoinen makkara, juustopommeja jopa, tarkoitettu juustonystäville! Mausteet piilossa juustohyökkäuksen alla jonka loppuessa pääsevät esille.€ 13.90
2830Helsingin Makkaratehtaan Porobalkan 26.08.200890Poroa 20%. Makkara tuntuu suussa mukavan karkeina paloina. Mielenkiintoinen maku kerrassaan. Maussa pippuri tuntuu tyypillisesti selvimmin, jälkimaussa pääsevät muutkin mausteet esille.€ 10.16

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //