5127 | Wilhelm Hujoppi | 09.05.2024 | 69 | Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää. | € 13.91 |
4505 | J. W. Dahlmans Gourmet Grill | 09.05.2019 | 88 | kunnon puruvastus ja hyvä syötävyys, ulkonaiset asiat kohdallaan, lihaisa ja maukas, maut tasapainossa, kuori ok, tämä makkara herättää, jälkimaussa pääsevät pippurit esiin, rakenne karkean rustiikki. | € 17.60 |
4473 | Radatz Original Wiener Käsekrainer Die Kleinen | 28.02.2019 | 90 | Emmenthalia 16%, mehukas, juustoa todella paljon, mutta sopii tähän tuotteeseen, chiliä? Mehukas, maukas,lihaisa aluksi juusto salpaa makuja, mutta hetken kestää sitten maut pääsevät esiin, tasapainoinen mausteutus. | € 12.46 |
4197 | Makulihan Olivia Italia | 01.06.2017 | 89 | Pippuri ensimmäinen maku, pippurin määrä tyydyttävä, massassa punaista, rasvaa löytyy myös, maku polttamaton, mehevä, mausteet tasapainossa, lämmitys tasapainottaa maut, jolloin yrttienkin hennommat maut pääsevät esille. | € 17.05 |
4136 | Chef Wotkin's Andalucian Chorizo | 12.01.2017 | 91 | Lihaisa, hyvää on, aluksi mausteet pilossa, mutta jäähtyessä ja jöälkimaussa pääsevät hyvin esille, voimakas pipuri ja paljon yrttejä, onnistunut mausteutus, tasainen jälkimaku. | € 13.90 |
4021 | Herttua Sipulibratwursti | 26.05.2016 | 86 | Makoisa, aluksi jotenkin pliisu mutta maut kyllä pääsevät esiin, voimakas pitkä jälkimaku, hyvä luomus. | € 12.05 |
3370 | Pajuniemen Pajugrilli Provence | 05.07.2012 | 80 | Lihaa, kuori jäykkä huono, muutakin kuin sianlihaa, mausteet kadoksissa aluksi ja pääsevät lihan ja rasvan läpi vasta myöhemmässä vaiheessa, rasvainen suuntuntuma vaikkei puolalainen prolemakkara olekaan, pitkä jälkimaku. | € 11.80 |
2874 | Makulihan Juustocaponen | 02.12.2008 | 88 | Juustoinen makkara, juustopommeja jopa, tarkoitettu juustonystäville! Mausteet piilossa juustohyökkäuksen alla jonka loppuessa pääsevät esille. | € 13.90 |
2830 | Helsingin Makkaratehtaan Porobalkan | 26.08.2008 | 90 | Poroa 20%. Makkara tuntuu suussa mukavan karkeina paloina. Mielenkiintoinen maku kerrassaan. Maussa pippuri tuntuu tyypillisesti selvimmin, jälkimaussa pääsevät muutkin mausteet esille. | € 10.16 |