Arvostellut makkarat:

Haetaan: %pääsee

Löydetty osumia: 15 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5001Hampurin Grilleri 16.03.202384Mehukas makkara, hyvä rakenne, puruvastusta, rouhea keikkauspinta, sattumia, syötävä kuori rapsakka, vähämausteinen, saa lipomaan huulia, mehevä maukas nestettä tulee lautaselle reilusti, tasapainoinen maku, sopii nuotiomakkaraksi silloin varmaan kuori pääsee oikeuksiinsa vielä enemmän rapeutuen, jälkimaku pitkä ja tasainen, lihaisia biittejä, sinappi sopii miedolle makkaralle hyvin, ainekset hieman epätasaisesti jakautuneet, karkeat ja sileät kohdat erottuvia. € 11.00
4975Rannarootsi Merevaigu Grillvorst 01.12.202264Sulatejuustoa 10%, suun valtaa melkoinne rasvaisuus ja juustoisuus, juusto vähemmän korkealaituinen, lihaisanoloinen, rasvaa tosiaan paljon, kannattaa nauttia lämpinänä koska jäähtyneenä alkuaineitten laatua pääsee liikaa esille.€ 6.95
4779Nakki-Hannun Sipuli Raakamakkara 27.05.202172Aika mausteinen, mehukas, erikoinen, rakenne karkea, lievää makeutta havaittavissa, pippuri tulee esiin, mukana joku omalaatuinen mauste, joka dominoi ehkä oreganon tyyppinen, pippuri pääsee lopuksi dominoimaan makkaran makua, makua hiukan vähemmän kuin antaa odottaa.€ 20.95
4602Palvilihan Hodarinakki 02.01.202080Tekokouri, syötävä selluloosa, maustettu reippaammin, sipulia ja muitakin mausteita,pippuria löytyy ja hiukan jälkipoltetta, pääsee pippurin makuun lukuunottamatta kuorta, oikein kiva, mukavan mehukas.€ 9.90
4415Kankaanpään Lihasavustamon Nakki 04.10.201884Kuori hyvä, massa mukavan tasaiseksi jauhettu, nakki pääsee hyvin esittämään osansa laadukkaana perusnakkina perusnakkimaisine ominaisuuksinen, mausteita varmasti mutta antavat vain hyvän tuen nakille€ 12.00
4359Snellmanin Eetvartti Merisuola 31.05.201866Sekä naudan- että sianlihaa, mauatettu merisuolalla, lihaa löytyi, aito mutta rankka kuori, rasvaa tunkee suuhun, mausteet pääsee vasta hetken kuluttua rasvan luomasta vankilasta, savua mukana, kaipaisi jotain lisää, vähän pliisu esitys€ 7.50
4203Mattilan Miniryynäri 29.06.20177224% ohraryynejä, ryynäinen makkara, hyvä kuori, hyvin tiukka rakenne, ryynit tiukasti massassa, maut pääsee esiin lämmityksen jälkeen.€ 13.90
4111HK Popsi Perhenakki 01.12.201651Sisältää koneellisesti erotettua sianlihaa, vähemmän herkullisen näköinen tasainen massa, parempi unohtaa lämmitys energiahukkana, ennen syömisen aloittamista pitää ottaa tekohampaat suusta, jotta pääsee kunnolla sinuiksi makkaran pehmeän rakenteen kanssa, maistuu hyvältä tai pahalta, jotain makua tai ainakin suolaa.€ 3.78
4063Kalliomäen Lammaschorizonakki 25.08.201681Timmi olemus, chiliä paljon, rapea kuori, lihaisa, mehukas, hyvät mausteet, osasta pääsee nauttimaan vasta myöhemmin, koska jälkimaku kehittyy todella hitaasti.€ 20.00
3878Saarenmaan Iltagrilli Makkara 06.08.201583Hyvä liha antaa robustin rakenteen makkaralle mikä voitietenkin merkitä myös heikompien ruhonosien mukanaoloa mikä kuitenkaan ole pahitteeksi kyseisen makkaran kohdalla, joku voisi väittää liian lihaisaksi, suutuntuma myös onnistunut, pippuria mukana mutta pääsee suurempaan osan vasta jälkimaussa.€ 8.75
3055Helsingin Makkaratehtaan Rööperin Grilli 27.05.201081Lämmintä makkaraa leikatessa pääsee valloilleen hyvä tuoksu! Rakenne on suussa miellyttävä mutta tarvitsee sinappia. Leikkauspinta tasainen, pippuri näkyy mutta aluksi ei havaittavissa, jälkimaussa tulee kuitenkin esiin hiukan epätasaisena, joissain paikoin runsaasti toisissa paloissa vähemmän. € 10.00
3050Ruokarenki Perinteinen Grilli 06.05.201088Lihaisa, vaikka vähemmän maustettu niin mukakin on, mehevä, valkosipulia maussa,kuori vähän turhan jämäkkä, mukana voimakas ja luonnollinen lihanmaku, joka pääsee makkarassa oikeuksiinsa!€ 6.50
2827Kivikylän Grilleri 26.08.200881Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa, makkara antaa jämäkän ensivaikutelman, hienojauhatus massassa, puruvastusta myös, mausteet hiukan vähissä mutta maistuu hyvälle, liha pääsee oikeuksiinsa, mausteet vain täydentävät makua.€ 5.00
2344Palvipoikien Tosihyvä Lenkki 22.11.200540Hötöä. Aitoa sellaista. Sitkeä kuori... maussa aavistus savuisuutta. Makua muuten olemattomasti... Näin hötö makkara on nykyisin jo harvinaisuus. Sinappi pääsee oikeuksiinsa pelastajana. Tuotteen paras ominaisuus on ulkonäkö.€ 5.90
2194Dulano Bratwurst 22.02.200575Hieno maksamakkaramainen maku, ei voimakkaasti maustettu, tasapainoinen, lihaisa patukka = fratukka, mukava suutuntuma, helposti pureskeltava, hyvä jälkimaku, ruokaisa makkara, joka pääsee oikeuksiinsa juhlavan aterian osana.€ 4.43

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //