Arvostellut makkarat:

Haetaan: %osalta

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5186TULIP Bratwurst Makkara 05.12.202489Lisätty soijaa ja sianrasvaa, massan rakenne robusti, keinokuori, kestää Põltsamaa Kange-testin joko mausteidensa tai rasvaisuuutensa ansiosta, seuraa huonosti uusia terveyssuosituksia elintarvikkeiden osalta.€ 13.58
4995Chorizo Roslund 09.02.202374Pakaste. Lihaisa, joitakin voi häiritä massan rankka lihaisuus, Massan rakenne suorastaan robusti, seuraa hyvin esikuviensa tietä leikatun lihan osalta, mutta monille jää mieleen vielä toive mausteutuksen lisäämiseksi monet kaipaisi, pippuria ja chiliä mukaan? Mutta lihaisan vähämausteisen makkaran ystävälle napakymppi, nestettä irtoaa massasta hälyttävän paljon, mikä lienee pitkän kylmäsäilytyksen seurausta.€ 17.84
4978Negrini Salsiccia Raakamakkara 01.12.202285huulirasvaa saa jo tuotteesta aluksi, lihaisa, mukavan karkea rakenne, pippuriakin lievässä määrin, hyvä suutuntuma, voimakas sinappi avaa uusia makuja, mutta huolimatta kaikista hyvistä puolista jotain on kuitenkin kateissa mausteiden iosalta.€ 25.56
4962Snellman Eetwartti 03.11.202281Jämäkäntuntuinen, rakenne vahva, kuori tyydyttävä, tarjoaa kohtuullista puruvastusta, lihaa, makuja löytyy, muta sinappi tarpeellinen makkaran osalta, suutuntuma melko rasvainen, solaisuus korkealla tasolla kaikissa maistelun vaiheissa, pippuria tulee esille jälkimaussa vasta.€ 8.48
4958HK Aitonakkiâ„¢ Amerikan Pekoni® 27.10.202265Lihateollisuuden taidonnäyte omalta osaltaan, kuori ihan ok mutta massa tummanpuhuva, rakenne jotenkin kummallinen, erikoisen makuinen, mukana savua jostain lähteestä, samanlaista syntyy kun lisätään puhdistettua savua tuoteisiin, pippuria mukana mutta muuten mausteutus jää epämääräiseksi, ei tunnu hyvältä.€ 14.86
4851Feri's Handmade Sausages Mangalitsa Kylmäsavustettu 02.12.202170Mielenkiintoisen näköinen, jotenkin pehmeä ja löysä irtonainen rakenne, kuori hyvin paksu, irtoaa rasvaa ja paprikaa paljon lämmityksessä. käyttötarkoitua hiukan epäselvä, aavistus pippuria, rasvaa riittää, liha jotenkin kuitumaisena, puruvastus melkoinen jänteikkään lihan ja paksun kuoren osalta.€ 45.00
4640Tampereen Lihajalosteen Makosa Tulinen Hodarinakki 07.05.202066Keinokuori, joka on syötävä, muttei pakko, punainen väri vallitsee makkarassa ja nostaa odotuksia tiettyjen ominaisuuksien osalta, aika reippaasti mausteita, jauhoinen suutuntuma, chili iskee kovasti, chili maistuu piikkinä joka lyhyen aikaa kestää.€ 11.50
4171Elpozo Bigqueso Juustomakkara 06.04.201741Kalkkunaa ja Broilerin lihaaa. Kuori riittää juuri ja juuri pitämään kaiken juuston sisällään joka on vanoina massassa, juuston maku riittää suurimmalta osaltaan peittämään nakin ikävää makua, ihan syötävä, vaikka puruvastus puuttuu, keinokuori tökkii, € 7.17
4152Julkujärven Nakki 02.03.201764Kuori aito hiukan sitkas, puruvastus löysä, mausteet suurimmalta osaltaan suola ja rasva, pikkuisen pikppuriakin vahvistuen jälkimaussa, jotain makua on, teknillisesti syötävä nakki, vaikka ensimäiseksi käteen osukaan. € 14.00
4113Helsingin Makkaratehtaan Chicken Nakki 01.12.201643Hinta osaltaan pilaa makkaran, kuori ja massa näyttää hyvältä, siistin sileä massa, tuntuu jotenkin kumiselta purutuntumaltaan, kuori pistää vastan, lievää makeutta maussa, tapapainoton.€ 14.89
4020HK Maakarit® Marokon Hassan 26.05.201677Maku koostuu lihasta ja rasvasta, naudattaa naudattaa makkara, tanakka, hiukan kuivantuntuinen, mausteita on koska Kange-testi menee heittämällä läpi, makkara jakoi rasvaisuudeb osalta mielipiteitä. € 16.80
3997Vatajan Lammasnakki 07.04.201665Tiukkaa tavaraa, maku vaatii lisäkseen sinappia, jotain mausteita ja pipputia hiukan tuntuu, keinokuori sopii makkaraan, liha jauhettu melko rubostina kuoreen, lammasta saa kyllä etsiä ja suurimmalta osalta löytämättä jääkin.€ 14.25
3891Björkens Chorizo Grillimakkara 20.08.201558Kovin on punerva, matkinee perinteistä espanjalaista esikuvaansa, ainakaan tuo siihen mitään lisää, päinvastoin chilin määrä kohtuullinen mutta hiukan piannalle liimatun tuntuinen vaikutelma, massa liian tasainen, omannäköinen, riittää vastusta järeämmällekin purukalustolle, mutta kaikki riippuu maistajasta, mausteiden osalta.€ 16.89
3473Takaladon Juustopotku 07.03.201384Juustoa ja chiliä, oikein mehukas, jälkipolte pitä, juusto näkymätön mutta tuntuu selvästi maussa, kuitenkin melko moderat chilin osalta, chiliä sopivasti mukana ja juusto lauhduttaa chilin poltetta, chilin poltetta olut riittämätön poistamaan.€ 12.50
3471Takaladon Hepanpätkä 07.03.201387Tummaa lihaa, tuoksussa hiukan ryynimmakkaramainen aromi, mutta ryymit puuttuvat, metsästysretki lienee suuntautunut raviradan suuntaan tämän makkaran osalta, mausteutus kohdallaan, voisikö joukossa olla verta?€ 10.50
3464Luha Suitsutare Juustoröngas 27.02.201367Juustoa löytyy, maussa jokin oudohko vivahde, normaalista poikkeva maku, sitruunainen vivahde, jonkun suussa metallisen tuntuinen maku, lämmitys parantanut makua. savun tai oikeammin aromivahventeen tuntua, mitä sitten \"traditsiooniliselt\" valmistustavan osalta taas tarkoittaakaan? Makkara sinänsä syötävÀ 4.00
666Snapsi Grilli 24.03.199835Epätasainen laatu. etenkin kuorien osalta. Vähän mauton. hiukan kuiva. Vähän välisten syötävä.€ 11.60

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //