Arvostellut makkarat:

Haetaan: %ole

Löydetty osumia: 323 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5269Perniö 1930 Koulunakki 02.10.202551Sianliha(Suomi), porkkana, lanttu, peruna etc.(suomi), lihaa 60%, kasvista 40%,rakenne rakeinen, melkein sahajauhomainen, lämmitys ei muuta paljon sitä, jotain lihaa korvaavaa substanssia mukana, puruvastus puuttuu, kuivanpuoleinen, sisällys sakkaa pahasti, suurimmalta osin mausta kateissa, suolakin piilossa.€ 17.23
5260Mattila Bros. Smokehouse Louisiana Red Hot 28.08.202572Sianliha(Suomi), naudanliha(Suomi) Lihaa löytyy kiitettävästi, kuori hyvä, rakenne karkeahko, puruvastus erinomainen, huolimatta ulkonäön luomista odotuksista, mausteet loistavat poissaolollaan massan väriläiskistä huolimatta, rasvaa jonkin verran, makkaran mausteet ja muu olemus poissa balanssista.€ 17.06
5249Perniön 1930 Iberico Sicaricas Iberico-possu Grillim07.08.202589Sianliha(Suomi), sianliha(Espanja), makkarasta uhoaa hyvää tuoksua, rapea kuori, lihaa, kiinteärakenteinen, hyvä puruvastus, yrttisyys esillä selkeästi, fenkoli maistuu jonkin verran, ole kaikkien mielimauste, mutta makkara kutsuu maistamaan toisenkin palasen, eikä tarvitse olla ihan sikarikas maistaakseen.€ 18.37
5244Savo-Karjalan Rouhea Cajun Grilleri 24.06.202584Kuori hyvänlaatuinen, lihaa on, aika maukas, massa tarjoaa puruvastuksen, laaja-alainen chilin vaikutus ja polte, rasvaa mukavasti vaikka riitäkään chilin määrälle, suolaa tuntuu olevan runsaasti, chiliä tarpeeksi tyydyttämään suuremmankin tarpeen, sian- ja naudanliha(Suomi).€ 12.19
5239HK Maakarit® Meksikon Hidalgo 12.06.202579Sulaneen juuston sijalle muodostuu kraattereita, polte tiukasti mukana jo alusta lähtien, massan vihreät kertymät tuottavat tosi voimakkaan chilin tunteen, kapsaisiinin määrä on sillä rajalla että voi mennä usealta yli, mutta onneksi suuri juuston määrä leikkaa tuotteesta useimmille maistuvan, Kange-testi jättää sen verran varaa mausteutukselle ettei mistään ylimaustamisesta ole kyse. Sianliha(Suomi)€ 16.50
5232Chef Wotkins Mustaleima Grilleri 27.05.202580Tätä makkaraa voi syödä vaikka pitkäksi menneen rientoillan jälkeen, hijlaa jääkaapin avaten ettei hallitus herää, hyvälaatuista juustoa löytyy, hyvä rakenne vaikkei superkarkea olekaan, purutuntuma mukava, mausteet hiukan peittyy juustohunnun alle.€ 12.65
5230Atria Wilhelm Chekoni Cheddar-Pekoni 27.05.202574Juusto maistuu, kuori onnistunut, mehevä, rasvan maku sen sisään ole hyvä, hyvin tasainen jauhatus, puruvastuksesa sanomista, maussa heikko pippuri€ 9.97
5217Deluxe Yrtti-Valkosipuli Nakki 03.04.202570Rasvaisuus käy päälle, keinokuori, massassa kraattereita, vaikkei saksalainen avaruusmakkara olekaan, miedot mausteet, savunmakua ehkä, lihaa on makkaraan piilotettu, mausteet jakoivat mielipiteitä.€ 14.70
5209Matsimoka Ahjuvorst Mozzarella Tomaati Ja Basiilikug27.03.20258914,6% Juusto, juustoa on, leikkauspinta suurten juusto palleroisten täplittäämä, juustoa näyttää olevan todella paljon, juuaton maku kuitenkin mieto, joku yrtti tulee myös selkeällä tavalla esille, rasvaa on erimuodoissaan liikeellä, vaikka puruvastusta on, niin rakenne jotenkin irtonainen, varmaan suuren ravaisuuden takia.€ 14.70
5207Oscar Mayer Zimbo Classic 27.03.202546Koneellisesti erotettua broilerin 72% ja possun 9% luulihaa, paljon \"lihaa\", tasainen massa,suolaa mausteena, vekkuli paksumpi nakki, lämmitys paranna makua, siipikarjan liha maistuu, kuori kollageenista, ole kummoinen esity€ 7.86
5204EDEKA Käseknacker 27.02.202586Pelkästään muistuta virolaisia Öllewursti serkkujaan, tässä juustoa ole jäänyt säästöön ja on kuitenkin hyvälaatuista. Juusto peittelee untenmaille muut mausteet ja pippurit, vaikka jälkimaussa häivähdys pippuria lieneekin. Rakenne suhteellisen karkea ja kuori mukava.€ 9.50
5190Stensåkra Vildswinskorv 30.01.202584Massa todella yrttinen, joka jakaa mielipiteitä puiolesta ja vastaan, seassa voi olla pippureita, voimakkaan makuinen yrtteineen kaikkineen, jälkimaku yllättävän pehmeä.€ 19.90
5187Makulihan Palviryynimakkara 30.01.202578Rautainen maku, verta käytetty, suhteellisen miedosti maustettu, suolaa tuntuu löytyvän, rakenne karkea, kuoressa ole valittamista, jälkimaussa pieni pippuri.€ 14.90
5183Atria Artesaani Juhlamakkara Pekoni-punasipuli 05.12.202478Kylmänä jo mausteita ja makuja erottui selkeästi,maut aika sordiinolla, pippuria tulee esiin, kuori hyvä napsahtava, massa tavanomaista karkeampi lampaansuolessa, suutuntuma aika miellyttävä, mausteet vaikuttavat pitkässä jälkimaussa.€ 8.29
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5166Krakus Extra Thin Pork Kabanos 17.10.202482Pehmeän makuinen, makupiikit puuttuu, miellyttävä syödä, vaikka onut muoto voisi antaa muuta olettaa, mukava olutpala, suolainen varmasti mutta sopivasti, poikkeaa normaalista olutpalasta, makkarasta paljon.€ 15.33
5154Klubin Grilleri 29.08.202471Mehevä ilmestys, hyvä puruvastus, pasvaa löytyy runsaasti, tiukka kuori sitoo kaiken sopuisasti sisäänsä, yhtään rasvaa pääse karkuun, vaan kaikki on mukana, rasvan määrä suuri, sopinee grilli ja nuotiomakkaraksi, selkeä ehdokas kisamakkaraksi moniin peleihin, suola ja rasva tuntuvat olevan ainoat mausteet.€ 8.54
5151Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 08.08.202472Jokin erityinen mauste erottuu, jälkimaussa chili tulee esiin, mehevä, lihaisa, harvinäisen karkeanpuoleinen jauhatus näin nakkimaiseen tuotteeseen, mausteutus monimuotoinen, runsas chili ja juusto kiistelevät johtopaikasta mutta lopulta chili vie.€ 15.79
5146Kotimaista Chorizo Grillimakkara 27.06.202471Jotenkin suuhun sopimaton mausteyhdistelmä, rasvainen makea makea massa, jättää omituisen jälkimaaun, tuntuu että paljon mausteita mutta lajitelma epätasapainoinen, tuo mieleen lajitelman, joka on lakaistu pöydältä, ja vähän lattianpuolelta sekaan, lihaisa, mutta mausteissa sanomisen varaa, kuitenkin pieni chili jää suuhun polttelemaan loppujen lopuksi.€ 12.24
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //