Arvostellut makkarat:

Haetaan: %ohraryynejä

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4245Atria Gastro Ohrapalvimakkara 26.09.201775Ohraryynejä keitettyjä 25%,ryynejä kohtuullisesti, rasvapintaisina pulpahtelevat massasta suuhun kuin pienet munat, tekee suutuntuman mielenkiintoiseksi, kuori hyvä, massa epätyypillisen lihaisa ja rasvainen ryynäriksi, massa hyvä sellaisenaan, mutta siitä löytyy epämiellyttäviä sattumia luun tai ruston palasia, makkarassa on vähän kuin keksitty uudestaan veretön ja palvaamaton ryynimakkara.€ 9.16
4203Mattilan Miniryynäri 29.06.20177224% ohraryynejä, ryynäinen makkara, hyvä kuori, hyvin tiukka rakenne, ryynit tiukasti massassa, maut pääsee esiin lämmityksen jälkeen.€ 13.90
3937Pirkka Ryynimakkara 12.11.201583Ohraryynejä 8%, sisältää luulihaa, kuori miellyttävän rapea,pysyy hyvin kasassa, pieniä ryynejä sopiva määrä, rakenne hiukan mössöä mutta, verta ehkä vähemmän kuin normaalisti, pippuri antaa jälkimakua makkarasta. € 4.99
3605Suitsutare Verivorst Suitsupekiga 28.11.201381Tuoksu hyvä, makua paljon, verijauhetta käytetty runsain mitoin, mausteita mukana myös, pienempiä ohraryynejä käytetty, possunmakua löytyy, antaa paljon aamiaisapekonin tuntua, massa hajosi tyystin kuoren haljettua vaikka jäikin aluksi makkaran muotoon.€ 3.97
2969Rannarootsi Grillverivorst 13.08.20098660% ohraryynejä, sisältää veripulveria, ryynien osuus todella suuri vaikka makkara kooltaan pieni ryynit suuria, verta runsaasti, tyypillinen verimakkara.€ 3.74
2897Perniön Lihan Rukiinen Riistaryynäri 17.02.200976Hirvenlihaa 19%, tuhlausta? Kuori vankka, paksu mutta tarpeen sisällön pitämiseksi hallinnassa ja kuoren sisällä kypsennyksen jälkeen! Tosi isoja ohraryynejä mukana ja pienempiäkin, verta jonkin verran mukana, rakenne sopivan kuiva.€ 7.58

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //