Arvostellut makkarat:

Haetaan: %normaalist

Löydetty osumia: 13 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5166Krakus Extra Thin Pork Kabanos 17.10.202482Pehmeän makuinen, makupiikit puuttuu, miellyttävä syödä, vaikka onut muoto voisi antaa muuta olettaa, mukava olutpala, suolainen varmasti mutta sopivasti, poikkea normaalista olutpalasta, makkarasta paljon.€ 15.33
4901Atria Wilhelm CC Summer Sausage 05.05.202285Yrttisyyttä, kiva chili, tasapainoiset mausteet, joka asia tuntuu olevan kohdallaan, pieni pippuri eduksi, miellyttävä makukokonaisuus, pinta hiukan tiukkakuorinen, hyvin siisti kokonaisuus, massan väri hiukan poikkeaa normaalista tummempana. € 6.82
4881Korpelan Paholaisen Nakki 31.03.202257Puruvastusta normaalisti, tasaiseksi jauhettu massa, hiukan makeutta, chili jakutunut hiukan epätasaisesti, aiheuttaa lievää jälkipolttoa vaikkei mikää tappo polttava olekaan, ehkä siedätyshoifdoksi kohden tulisempia makkaroita, toimii muuten norminakkina.€ 10.38
4646HK MaakaritŽ Ripen Ryynäri 20.05.202073Sisältää kvinoaa, gluteiiniton. Eksoottisen tuntuinen, maistuu ryynimakkaralta mutta ulkonäkö on poikkeava, lihaa on, näkymättömät ryynit tuntuvat erilaisilta, paljon väriä ryynimakkaraksi, toisille voi poiketa liikaa normaalista.€ 5.80
3937Pirkka Ryynimakkara 12.11.201583Ohraryynejä 8%, sisältää luulihaa, kuori miellyttävän rapea,pysyy hyvin kasassa, pieniä ryynejä sopiva määrä, rakenne hiukan mössöä mutta, verta ehkä vähemmän kuin normaalisti, pippuri antaa jälkimakua makkarasta. € 4.99
3797Wigren 100% Naudanlihanakki 26.02.201563Saanut väriä, lihainen nakki, purutuntuma hyvä, suolaa on, rasvaa vähemmän, maussa jokin yksityiskohta jota saa selville mutta häiritsee maistelua, lihavalikoima normaalista poikkeava.€ 14.50
3517Harjun 7-Chilin Tuoremakkara 06.06.201376massan seassa kuin rusinoita, välillä tuntuu paljon chiliä välillä ei ollenkaan, välillä puhalluttaa makkarannauttijaa välillä taas muuta, lihaa paljon vaikka välillä kasvismakkaran tunnelmaa, seassa myös siemeniä, punaista ja vihreää väriä myös makkarassa, makkara poikkeaa jyrkästi normaalista, erikoisuuden tavoittelijoille? Makkara ollut hetken pakasteena, voisiko vaikuttaa makuun, vaikkei pitäisi?€ 17.50
3464Luha Suitsutare Juustoröngas 27.02.201367Juustoa löytyy, maussa jokin oudohko vivahde, normaalista poikkeva maku, sitruunainen vivahde, jonkun suussa metallisen tuntuinen maku, lämmitys parantanut makua. savun tai oikeammin aromivahventeen tuntua, mitä sitten \"traditsiooniliselt\" valmistustavan osalta taas tarkoittaakaan? Makkara sinänsä syötävÀ 4.00
3323Liha-Iitin Kyrönmakkara 29.03.201280Pippuria ja mausteita paljon, todella paljon, jos ei tiedä niin makkaran mausteisuus antaisi luulla jotain peiteltävän, mehukkaampi lämmitettynä, vaikkakin käyttö normaalisti leikkeleenä, lämmitettäessä rasvaa vapautuu, mikä sitoo hiukan pippuria, lihaisa, parempi kuin moni grillimakkara, makkaran pippurisuus toki hiukan jakoi mielipiteitä.€ 15.90
3181Portin Ukkopekka Riista 05.05.201175Makkaran mausteet poikkeavat normaalista, vänkä maku, pippuriakin näkyy, pippurit parhaiten esissä, hyvältä maistui mutta toiselle taas ei, ehkä valmistusmenetelmä ei suosinut makkaraa?€ 13.00
2992Chef Wotkin's Juustonakki 01.10.200990Juustonakki, hyvä kuori, hyvä suutuntuma, poiketen normaalista juusto ei dominoi eikä peitä mausteita, oiva suuntäyteinen jälkimaku.€ 9.90
2365Maks & Moorits Peened Grillvorstid 31.01.200655Lihaisa, hieman teollinen maku. Maistelu ei onnistunut normaalisti.€ 4.50
751Kylmäsen Poropalviryynimakkara 18.08.199865Poikkeaa normaalista ryynäristä: mehukkaampi. poronlihan maku tuntuu. ryynit pienempiä. Riistan makua.€ 4.29

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //