Arvostellut makkarat:

Haetaan: %näin

Löydetty osumia: 21 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5151Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 08.08.202472Jokin erityinen mauste erottuu, jälkimaussa chili tulee esiin, mehevä, lihaisa, harvinäisen karkeanpuoleinen jauhatus näin nakkimaiseen tuotteeseen, mausteutus monimuotoinen, runsas chili ja juusto kiistelevät johtopaikasta mutta lopulta chili vie.€ 15.79
5033Herkku Grills Chili-Jam Artesaaniraakamakkara 08.06.202390Raakamakkaramainen, hyvä rakenne, pysyy kasassa, chiliä maltillisesti, hyvä kuori, puruvastus ja suutuntuma hyvä, hyvin maustettu, maku hyvin täyteäinen näin ohueksi.€ 27.04
4893Kivikylän Lammasnakki 28.04.202283Lihaa on, lihaa piisaa, pippuria runsaasti, puruvastus löytyy, erilaisen lihasa nakki, hyvin täysinäinen nakki.€ 12.73
4885Feris Pistaasi-Lammas Raakamakkara 07.04.202261Punaista lihaa, hyvä kuori, mukana pähkinää, joittenkin mielestä liiankin pähkinäinen, toivottiin tuoteselosteessa asian olevan hyvin esillä, erikoinen rakenne, lihaosuudessa ole vikaa eikä mausteissa.€ 27.00
4491Pirkka Luomu Nakki 04.04.201950Kuori todella hyvä ruskistuu kauniisti molemmilta puolilta, pienikin palnen riittää arvion tekemiseen, maku jotenkin epämieltymystä herättävä broilerimainen maku vaikka tässä lienee kaikkien kauneustandardien mukaan kasvatettua lihakarjaa tai vastaavaa? Miten on tehty näin huono nakki. vaikka esitettykin hyvää.€ 11.63
4468Feris Cheddar-jalopeno Raakamakkara 07.02.201980Liha ja chili narisee hampaissa, aika sekasotku, poikkeaa useista chilisistä makkaroista, siten että polte lisääntyy vaiheittain viiveellä, tosi karkea rakenne, jopa liian karkea, valtavia mölliköitä , mutta chili harvoin näin hyvä chili, sitä löytyy kaikilta tasoilta.€ 21.95
4322Palvimestarien Palviryynimakkara 22.02.201883Vähän suolaista, ryynit isoja ja pehmeitä, hiukan hiuvahko, osuutta asiaan makkarasta uhonneella rasvalla grillissä, aika hyvä näinkin, kuori rapea paistuneista kohdista, jotkut löytää huonommin purtavan paikan kuoresta, verta sopivasti, pippuria voimakkaasti mukana, makukompositio voimistaa suolan ja pippurin, ammattitaito? Oikein hyvä.€ 11.03
4203Mattilan Miniryynäri 29.06.20177224% ohraryynejä, ryynäinen makkara, hyvä kuori, hyvin tiukka rakenne, ryynit tiukasti massassa, maut pääsee esiin lämmityksen jälkeen.€ 13.90
4185Tapolan Parrillat Black Label 04.05.201782Mustaleima 15%, hyvä pinta, mehevä ja lihaisa, juustoa tuskin koskaan käytetty makkarassa näin paljon, vaikka hyvä massa, niin juusto maistuu joka välissä, mutta juusto oikein hyvälaatuista€ 11.04
4151Rannamőisa Jäägrivorst Kalkunilihast 23.02.201784keinokuori, ulkoinen vaikutelma antoi odottaa jopa enemmän, makua paljon, vakka kaikille sovikaan, makua silavan savustetun, mausteutuksessa jokinn mukava twisti, joka saa makkaran maistumaan omalta erityiseltä makkaraltaan, mukava kokonaisuus, joka olisi voinut saada vielä paremman arvion oikealla kuorella, mutta hyvää näinkin.€ 9.60
3486Isukas Öllepunnid Sinepiga 25.04.201376Sinappia 8%, makkaran ominaisuus, kuori räpsähtäneenä maukkaampi kuin kuori kiinni olevana, halkeaminen siis kypsyttää makkaran maun parhaimmilleen! Olisi kunnon kuori, mutta menee näinkin, pienillä moitteilla Kange-testistä läpi, kuori keinoi mutta sittenkin syötävä.€ 5.90
3051Ruokarenki Chilinakki 06.05.201090Pitkästä aikaa tarjolla näin tulista! Massa mukava koostumukseltaan, nopea niellä, Jälkipolte pitkä ja pisteliäs. Nakki onnistunut tulisuudessaan. Kelpaisi varmaan chilifanaatikoillekin?€ 8.90
2925Pajuniemen Luomupossu Luomusaunalenkki 07.04.200953Niljakas, rakenne tiivis kutteri ollut ylikierroksilla? Ehkä ei vaadittu näin kovaa kuorta koossa pysyy muutenkin, kuori syötävissä, makua ei paljonkaan paitsi lihan.€ 11.48
2589Lihanakki(Nimetön) 17.04.200780Lihaa, lihaa, mausteita mukavasti, kestää kange-testin, makea sinappi sopii myös, timmi pötkäle, harva nakki antaa näin hyvän puruvastuksen! 20% lammasta.€ 8.50
2344Palvipoikien Tosihyvä Lenkki 22.11.200540Hötöä. Aitoa sellaista. Sitkeä kuori... maussa aavistus savuisuutta. Makua muuten olemattomasti... Näin hötö makkara on nykyisin jo harvinaisuus. Sinappi pääsee oikeuksiinsa pelastajana. Tuotteen paras ominaisuus on ulkonäkö.€ 5.90
2274Pirkka Bratwursti 26.07.200588Harvoin suomalainen bratwursti muistuttaa maultaan saksalaista esikuvaansa näin paljon, mukaan lukien maksamakkaran makuvivahteen.€ 7.80
1928Atria Wilhelm Aito Chili & Paprika 11.11.200353Yllätyksellinen. ei tasapainoinen. Liian köykäinen massa näin vahvoille mausteille.€ 8.78
1723Oskar Ahjufrankfurter 07.01.200373Ulkonäkö antoi odottaa enemmänkin. Karkea rakenne näin ohueksi makkaraksi. Lihaisa. mutta ei kovin mausteinen.€ 6.00
1366Helsingin Makkaratehtaan Gillimakkara 05.06.200140Voimakas hapan maku. Omaperäinen. jos näin on tarkoitus. Kestää hyvin voimakkaankin sinapin.€ 10.07
1122Adavere Őlleke Juustuga 02.05.200080Erittäin juustoinen. ei yleensä näin paljon juustoa. Robusti rakenne. Maku mehevä!€ 4.87

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //