Arvostellut makkarat:

Haetaan: %muuttuu

Löydetty osumia: 21 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91
5099Palcarca Chorizo Chipotle 08.02.202483Rasvaa, chiliä, rapea kuori, jokin vihreä yrttiäinen, lihaisa ja truokaisa, hyvää rasvaa, hiukan makeahko, jokin muuttuu sokeriseksi kypsennyksessä. 30% pois hinnasta.€ 17.47
4956Pirkka Vegemakkara 27.10.202245Kylmänä melkein ok, pippuria mukana, rakenne melko kiinteä, kuorikin joltinen, mutta lämmitys aukaisee rakenteen ja levittää massan auki ja pilkkoo nakin palasiksi, maku melko kasvimainen ja rakenne muuttuu rouheaksi kasvismuruksi, joskin pippuri tuntuu vielä. € 16.63
4625Korpelan Grilli Kymppi 15.03.202064Koostumus hyvin tasainen, rapea hyvä kuori, joka tummuu kivasti, massa muuttuu löysäksi kypsebbyksessä, perusmakkara, mausteena suolaa, suutuntuma puute.€ 6.39
4550Makulihan Nakunakki Kana 05.09.201939Jos lihaa niin, jos tipua niin ok, kumimainen, kylmetessä muuttuu tympeän makuiseksi, jauhoinen purutuntuma, vähäinen puruvastus.€ 13.95
4464HK Hot Dog Nakki 07.02.201925Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi?€ 9.05
4435Savustamon Uunilenkki 29.11.201856Kuori kohtuullinen, muuttuu rapeaksi paikoitellen, tiukka massa, suola esille vasta jälkimaussa. € 12.50
4331Atria Lihaisa Porkkana Lenkki 29.03.20186220% porkkanaa. Keinokuori, sikaa, massan väri muuttuu lämmityksessä, joka herättää epäilystä, massa sinänsä asiallinen, hiukan kuiva, tunnu niin rasvaiselta kuin peruslenkki.€ 8.75
4307Palvimestarien Valkosipulilenkki 25.01.201860Muovikuori poistettu, massassa hyvin selviä lihabiittejä, suolaa mukana, tuo mieleen jonkun leikkelemakkaran, gouter-, jahtimakkara linjalla, mieluumin goutermakkaran, rankanmakuinen oikeastaan, lämmityksessä vetäytyy kasaan ja muuttuu pinnalta kovaksi, myös grillausjäljet muodostuu pintaan helposti. € 13.70
4139Vikkara Liha-kasvismakkara 02.02.201762Odottelemme koska liha-kasvis muuttuu viimein kasvis-lihaksi, lihaa löytyy kuintenkin jonkin verran, 25% Härkistä eli muuta eloperäistä, muut ilmenee punaisina pilkkuina lihan seassa, poikkea ulkonäöllisesti hirveästi aiemmasta, makea yleismaku ilmenee, tottuu jonkin ajan kuluessa lihanmakua sekoittaneeseen, kuori rapeutuu jonkin verran.€ 12.05
4105Rannarootsi Isukas Suitsusardell 24.11.201658Sisältää vain kanamassaa, sopii hieman vanhemmille sukupolvillekin, puruvastus puuttuu, mukukin kadoksissa, sitkas kuori antaa hiukas vastusta, mutta mukuakaan siitä irtoa,lämmitys tekee makkarasta hödön rakenteeltaan ja makkar5a muuttuu jäähtyessään huonommaksi, makkara maistuu jopa liivattelta, jälkimaku huono.€ 4.00
3994Helsingin Makkaratehtaan KaritsaSalsiccia 31.03.201681Maku on hyvin perinteinen, mehukas liha kertoo itsestään maussa, massa pehmeä, puruvastus vähäinen, mausteita ja pippuriakin tuntuu hiukan, kysymys lienee milloin lammas muuttuu karitsaksi?€ 19.13
3974Atria 280g Kevyt 12% Snack Nakki 25.02.20162350% hinnasta pois, kylmänä näyttää vielä syötävältä, ulkonäkö muuttuu lämmittettynä ja maku, rakenne löysää puuroa, aavistus suolaa, vaikuttaa huonosti ihmisravintona kalpaavaksi, hallituksen salainen ase tulevan nälänhädän varalta? € 2.57
3587Poutun Onni Tofu Kasvisnakki 31.10.201332Rakenne löysä, kuori irtoaa masasta, makkara hylkii sinappia, vähän puruvastusta, muuttuu suussa paksuksikasvissosekeitoksi, makkarassatuntuu rasvaa olevan runsaasti.€ 10.35
3515Pajugrilli Chorizo 06.06.201375Paprika ja rasva valuu ulos makkarasta, kunnon chorizo jos mikä, aito chorizo, mausteet kivat vaikka chili dominoi makua, lautasen pinta muuttuu punaisertavaksi, jopa vähän turhan jämäkkä makkara € 14.90
3152Krekenavos Draugy 27.01.201162Täysin mauton, rasvainen,ja hiukan vetinen makkara, jäähtyessä maku muuttuu entistä kökköisemmäksi, muovikuori jonka poistaminen lähes mahdotonta, koska makkaramassan pintaan muodostuu kuoren alle kuoreen tarttuva kerros, siskonmakkaramainen vaikutelma, makkaralla korkeintaan kuriositeetin arvo, \"Kaunaksen halvimpia€ 3.00
3144Rimi Frankfurters With Cheese 13.01.201140Kuori muuttuu jäykäksi ja syömäkelvottomaksi lämmitettäessä, erittäin epäonnistunut tekokuori, lähes mauton, pippuria hiukan. Juustoa olisi pitänyt löytyä 7,4%.€ 2.04
3015Lapin Gourmetkokkien Suopunki Bratwurst 28.01.201075Ensimaku ja tuoksu voimakas, maku runsastuttuaan alkaa tasaantua, mausteita heitettty toisellakin kädellä, parin palasen jälkeen tunnelma tasaantuu, jokin mauste tulee esiin, jälkimaku terävä, makuprofiili muuttuu maisteltaessa, poroa ja possua mukana.€ 26.80
2989Maistuva Grillimakkara 01.10.200966Kylmänä parempaa, rakenne hötöinen ja pehmeä, helppo puraista, rasva muuttuu epämiellyttävänoloiseksi lämmitettäessä, kuori syötävä, ei maistu kuuri miltään muulta kuin rasvalta ja suolalta.€ 2.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //