Arvostellut makkarat:

Haetaan: %muutkin

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
3575Kasténin Riistanakki 26.09.201381Kuivahko, kuori hyvä, tavallisesta poikkea nakki, joku riista mukana maussa, hetken kuluttua pippuri tulee ja vähän muutkin mausteet, joillekin tuo maut metallisena suuhun, vaikka rihlaamattomalla olekaan tätä saalistettu, ehkä turhankin tiukka, vähempikin riittäisi, vaikka lihapitoisuus varmasti sopiva.€ 16.90
2830Helsingin Makkaratehtaan Porobalkan 26.08.200890Poroa 20%. Makkara tuntuu suussa mukavan karkeina paloina. Mielenkiintoinen maku kerrassaan. Maussa pippuri tuntuu tyypillisesti selvimmin, jälkimaussa pääsevät muutkin mausteet esille.€ 10.16
2818Atria Wilhelm Raakamakkara 12.08.200895Massa kiinteä ja mehukas, mausteet runsaat mutta tasapainoiset,mausteseos sopiva kuten muutkin maut, jälkimaku jää suuhun pyörähtelemään mukavasti, thüringerin luonnetta, lisälämpö kypsennyksessä voisi tuoda lisää vivahteita makuun. € 8.90
2631Aron Kalkkuna Ruhtinas 26.06.200773Napakka, lihaisa, kumina vahvasti esillä dominoiden makkaran makua vahvistuen jäähtyessä, sinapin avulla muutkin maut saavat sijansa, pyytää ellei jopa vaadi sinappia!€ 9.95
2446Korpelan Lihapoika Urho Bratwursti 04.07.200668Kuminan dominanssi, mietoa sinappia apuun, pippuri jälkimaussa samoin muutkin mausteet pinnistelevät esille, mehukas makkara.€ 9.05
1445Hareico Gyros-Bratwurst 02.10.200178Suolaa 2 %. Tarjoushintainen. Valkosipulia sopivasti. Muutkin mausteet tuntuvat. Napakka. hyvä kokonaisuus.€ 11.43

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //