Arvostellut makkarat:

Haetaan: %mm

Löydetty osumia: 1110 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5184Perniön Joulubratwursti Karpalo-punasipuli 05.12.202481Karpaloa. chili tulee esille, chilinen joulumakkara, joulun tuntua, toisille yksi piisaa hyvin, polte leviää poskiin ja lämmittää suuta, pippuria unohtamatta tehty joulumakkara.€ 15.61
5182Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki 05.12.202473Ensin maut kateissa, sitten alkaa pippurit tuntua, joku kauste arveluttaa ja sopii suuhun huonommin, tasainen massa, mutta timmin makuinen.€ 12.30
5181Palvilihan Joululenkki 05.12.202481Niin joulumausteienen kuin joulumakkara voi olla, kuori pikkasen sitkas, makeaa hedelmäistä runsaasti seassa,mehevä suussa, lihaa unostamatta, jokin ennalta tuntemattomampi maku löytyy, makupommista kaukana, mutta miellyttävä maustetutus.€ 13.40
5174BBQ Lovers Chorizo Hot 31.10.202489Punaista nestettä erittyy lautaselle, maussa vähemmän punaista chiliäjauhelihamainen massa, mausteet antavat pehmeän maun massalle, pitkä tasainen jälkimaku, lopussa alkaa pippurikin tuntua, vaatisi kovemmat pintälämmöt.€ 19.00
5173Chef Wotkins Marcelino Maustenakki 31.10.202490Mausteisuus voi jakaa mielipiteitä mutta, ohut mukava kuori, chili puraisee melko heti, ilman jatkuvaa tukalaa poltetta, leviten kuitenkin suussa, pippuri tuntuu myöhemmin, paljon lihaa käytetty tuotteeseen, tarjoaa norminakkia enemmän puruvastusta, Mausteita sopivasti, joillekin hieman liikaa.€ 18.71
5171Edeka Bayrische Rohpolnische Spitzenqualität 31.10.202490Lämmitys parantaa makkaraa, suolaa löytyy, voidaan laskea hyväksi olutmakkaraksi, rakenne karkeahko, lihaalöytyy, mausteita sopivasti, puruvastus moitteeton.€ 11.60
5168Savo-Karjalan Chipotle-Sulatejuusto Grilleri 17.10.202484Massa tukevan karkea, sisältää reippaasti Chiliä, vaikka paljion niin chili miellyttävästi hivelee poskia, vaikka onkin toisenten mielestä sillä rajalla onko liikaa, muut maut peittyy runsaan chilin alle,mehevä, suutuntuma voisi olla timmimpi.€ 15.90
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
5165Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara 17.10.202460Rasvaa ja mehukas, erikoisenmakuinen, rakenne irtonainen, kuori vahvempi, vaikkei hammasta.€ 16.26
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5150Kivikylän Koskenlaskijapätkä 08.08.202474Juustoinen, mutta tuntuu vähän heikkolaatuiselta, tämän makkaran kohdalla voidaan sanoa että sinappi tuntuu pelastavan makkaran, kuori vähän sitkä, juustopommeja joita vähän pitää varoa, juustoa riittää, lihaisakin.€ 10.94
5149HMT Savunmakuinen Kinkku-Emmental 08.08.202475Juustoa löytyy, hyvä suutuntuma, hyvä kuori, juusto tuntuu hyvältä emmentalilta.€ 17.46
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5147Makukeittiön Kasvismakkara Zuusto 08.08.202439Jiukan makealle vivahtaa maku, jotain juustomaista pursuu kypsyessä pintaan, massa tasainen, kypsyesä pilkkoontuu, makua lyötyy kylmänä jopa enemmän. € 18.45
5141Makulihan Boomeri 06.06.202495Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku.€ 12.46
5138Poutun Grillimakkara Juustoinen 06.06.202480Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu.€ 5.51
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5132Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara 30.05.202474Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku.€ 6.68

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //