5184 | Perniön Joulubratwursti Karpalo-punasipuli | 05.12.2024 | 81 | Karpaloa. chili tulee esille, chilinen joulumakkara, joulun tuntua, toisille yksi piisaa hyvin, polte leviää poskiin ja lämmittää suuta, pippuria unohtamatta tehty joulumakkara. | € 15.61 |
5182 | Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki | 05.12.2024 | 73 | Ensin maut kateissa, sitten alkaa pippurit tuntua, joku kauste arveluttaa ja sopii suuhun huonommin, tasainen massa, mutta timmin makuinen. | € 12.30 |
5181 | Palvilihan Joululenkki | 05.12.2024 | 81 | Niin joulumausteienen kuin joulumakkara voi olla, kuori pikkasen sitkas, makeaa hedelmäistä runsaasti seassa,mehevä suussa, lihaa unostamatta, jokin ennalta tuntemattomampi maku löytyy, makupommista kaukana, mutta miellyttävä maustetutus. | € 13.40 |
5174 | BBQ Lovers Chorizo Hot | 31.10.2024 | 89 | Punaista nestettä erittyy lautaselle, maussa vähemmän punaista chiliäjauhelihamainen massa, mausteet antavat pehmeän maun massalle, pitkä tasainen jälkimaku, lopussa alkaa pippurikin tuntua, vaatisi kovemmat pintälämmöt. | € 19.00 |
5173 | Chef Wotkins Marcelino Maustenakki | 31.10.2024 | 90 | Mausteisuus voi jakaa mielipiteitä mutta, ohut mukava kuori, chili puraisee melko heti, ilman jatkuvaa tukalaa poltetta, leviten kuitenkin suussa, pippuri tuntuu myöhemmin, paljon lihaa käytetty tuotteeseen, tarjoaa norminakkia enemmän puruvastusta, Mausteita sopivasti, joillekin hieman liikaa. | € 18.71 |
5171 | Edeka Bayrische Rohpolnische Spitzenqualität | 31.10.2024 | 90 | Lämmitys parantaa makkaraa, suolaa löytyy, voidaan laskea hyväksi olutmakkaraksi, rakenne karkeahko, lihaalöytyy, mausteita sopivasti, puruvastus moitteeton. | € 11.60 |
5168 | Savo-Karjalan Chipotle-Sulatejuusto Grilleri | 17.10.2024 | 84 | Massa tukevan karkea, sisältää reippaasti Chiliä, vaikka paljion niin chili miellyttävästi hivelee poskia, vaikka onkin toisenten mielestä sillä rajalla onko liikaa, muut maut peittyy runsaan chilin alle,mehevä, suutuntuma voisi olla timmimpi. | € 15.90 |
5167 | Salsiccia Con Cinghiale | 17.10.2024 | 71 | Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin. | € 29.50 |
5165 | Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara | 17.10.2024 | 60 | Rasvaa ja mehukas, erikoisenmakuinen, rakenne irtonainen, kuori vahvempi, vaikkei hammasta. | € 16.26 |
5160 | Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki | 26.09.2024 | 61 | lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla. | € 9.25 |
5159 | Kivikylän Huiluntuhti Pihvi | 26.09.2024 | 46 | 30% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti. | € 9.70 |
5158 | Poutun Lenkkimakkara | 26.09.2024 | 35 | Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa. | € 6.63 |
5150 | Kivikylän Koskenlaskijapätkä | 08.08.2024 | 74 | Juustoinen, mutta tuntuu vähän heikkolaatuiselta, tämän makkaran kohdalla voidaan sanoa että sinappi tuntuu pelastavan makkaran, kuori vähän sitkä, juustopommeja joita vähän pitää varoa, juustoa riittää, lihaisakin. | € 10.94 |
5149 | HMT Savunmakuinen Kinkku-Emmental | 08.08.2024 | 75 | Juustoa löytyy, hyvä suutuntuma, hyvä kuori, juusto tuntuu hyvältä emmentalilta. | € 17.46 |
5148 | Isojoen Villisikamakkara | 08.08.2024 | 86 | Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet. | € 30.00 |
5147 | Makukeittiön Kasvismakkara Zuusto | 08.08.2024 | 39 | Jiukan makealle vivahtaa maku, jotain juustomaista pursuu kypsyessä pintaan, massa tasainen, kypsyesä pilkkoontuu, makua lyötyy kylmänä jopa enemmän. | € 18.45 |
5141 | Makulihan Boomeri | 06.06.2024 | 95 | Lämmitys parantaa makua, pippurit tuntuu jo alusta alkaen, jalapenon isku ei osu liian alas ja pippurit tuntuu, pehmeä chilin puraisu, hyvä kuori. puruvastusta riittää, tasapainoinen, mehukas, tosi hyvä jälkimaku. | € 12.46 |
5138 | Poutun Grillimakkara Juustoinen | 06.06.2024 | 80 | Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu. | € 5.51 |
5134 | Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili | 30.05.2024 | 28 | Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. | € 19.75 |
5132 | Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara | 30.05.2024 | 74 | Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku. | € 6.68 |