Arvostellut makkarat:

Haetaan: %mistä

Löydetty osumia: 25 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5122Savo-Karjalan Juusto Sweet Chili 25.04.202470Rasvainen, makea juustoinen, sulaa juustoa valuu, mistä makeus on kotoisin, melassi, hunaja, mikä? Sima-makkara vapun tyyliin? Juusto juoksentelee, massa jotenkin vetisen pehmeän oloinen.€ 10.97
5084HMT Naughty BRGR DOG Savupekoni-aurajuusto Grillimak28.12.202387Hinta -30%, Pippurit kahvassa voimakkaasti, mehukas, yrttiä pyrkii esiin paljon, keinokuori, monimuotoinen makkara, rakenne hyvä, Ison hot dog nakin kokoa, pippuri leviää kaikkialle suussa, pippuri varmaan peittää osan pienemmistä makuvivahteista, pippuria myös jälkimaussa.€ 16.63
4785Metsärannan Peurajahti 03.06.202165Ulkonäkö hyvä, tiukka massa, hyvä kuori, Lihaisa, lihan rakeisuus merkillepantavää, varmasti muutakin kuin possua, riistan tuntua, hiukan kuivakka, tarvisi jotain rasvaista lisää, sianliaa? Päämausteet suola ja rasva, voisiko harkita lihaisan olemuksen täydentämistä jollain maisteella.€ 13.55
4747GrilliDO® Mix Classico 07.01.202181Klassikko, paljon yrttejä tuntuu, mistään kikkailusta liene kyse, yrttinen suolainen yleismaku, hiukan kuivakkuus vaivana.€ 20.75
4529Atria Artesaani Krouvi Kypsä Makkara 26.06.201968Vijaporsasta ja nautaa, rasvainen, rasvaa löytyy, lihaisa, extra rasvat, hyvät rasvat, niillä kieli liukastuu, muhkean makuinen, arviot hiukan ristiriitaiset, rasvaa pommeina asti, jälkimaku pitkä ja kaipaa jäähtymistä.€ 11.96
4492Kivikylän Paistilenkki 04.04.201979Kyse on siitä että on lihaa, lihaa on ja paljon, puruvastus hyvä, ellei erinomainen, rasvainen ja mehukas, mausteutus sopiva, ennen kypsentämistä poista muovikuori, kuten myös kylmänä nautittaessa.€ 11.00
4270Oscar Verivorst Pöialpoiss 02.11.201780Ohranen otti 67% volyymistä, tummaa on, ryynejä paljon, rasvaisentuntuinen aluksi, pysyy hyvin kasassa huolimatta ryyniyliannoksesta, ryynyjä saatu enempää mahtumaan? Lopulta tuntuu kuivahkolta, ryynit imee kosteuden.€ 3.98
3999HK Kabanossi® Pekonitikkari 07.04.201687Tikun päässä on kääritty pekoniin makkaroinen, grillaaminen kannattaa, kerrankin pekoniin on jätetty piilottamatta mikään pehmeä b-luokan makkara, poiketen mm. saksalaisten viritelmistä, vaan hyvinkin sinänsä jo arvostelua kestävä makkarasisus, makkaraosuus lihaisa ja vähän mausteinenkin, osat tasapainossa, eikä pekonikuorrutus tuo liikaa rasvaisuutta, purutuntumaakin löytyy, tikkukaan ole hullumpi idea, riittävän mehuka, suuhun jää mukava tunne. Kyseessä KananossiŽn 40-vuotis juhlatuote.€ 7.45
3883Saaremaan Olutgrilli Makkara 13.08.201579Karkean lihan seassa nestemäiseksi muuttuva juusto valuu, joillekin voi sattua kuumasta makkarasta juustopommikin, karkea rakenne toisille miellyttävä kokonaisuus, toisille tuo mieleen mitä mahtaa sisältääkään, ainakin tiedossa mistä makkara koostuu, voimistuvaa chilin makua, chilin määrä sovi kaikille, polttaa suussa herkempiä.€ 11.40
3801Someron Palvin Täyslihanakki 05.03.201567Timmiä tavaraa saatettu suoleen, mukana myös naudanliha, antaa paljon pureskelun aihetta, tiukkaa lihaa, jopa liiankin tiukkaa, makkaran arviointi kärsii, koska joutuu kiinnittämään niin paljon huomiota nakin hienontamiseen, lihaisa nakki joka kaipaisi hiukan lisää mausteita ja massa hiukan höllentämistä.€ 13.90
3781HK Aito Nakki Baijerilainen 29.01.201556Runsaat mausteet pohjalla, chili ja muu mauste aiheuttaa poskiin vtäytymistä, nakki kyllä napsuu, pitkä mausteinen jälkimaku, hieman epätasapainoinen maultaan tämä tuote, Tavoiteltu jossain suurissa juhlissa esiintyvää mausteista lihaa ja sen makua?€ 11.88
3738Poutun Riistaryynimakkara 02.10.201478Aika kuivaa, kuori kohtuullinen, tuoksu hyvin heikko, mausteet tuntuvat poskissa, enemmän meusteita kuin monessa ryynärissä, vaikka veretön ulkonäkö tumma, ryynejä tuntuu olevan vähän, mikä helpottaa massan koossapuysymistä, eroaa paljon tavalllisesta palvatusta ryynäristä, makea sinappi sopii makkaralle, normi puolukkavoide tarpeeton koska verta ole käytetty.€ 5.05
3609Suomisen Auranakki 28.11.201376Makkarasta tarjousta 30% saatu, sisältää juustoa, selkeästi erottuvissa annoksissaan, juuston laadussa kyselemistä, rasvaa ainakin nakissa, liha runsaasti, juustoa voisi olla jopa hippasen vähemmän.€ 9.05
3578Snellmanin Kunnon Kuoreton Nakki 03.10.201376Lihaa porsasta 83% 7% naudanlihaa, jotenkin kylmämä parempi, helppo syödä, suositellaan siirtämistä suoraan jääkaapista lautaselle ilman energiahävikkiä, lämmitys nimittäin hävitti kaikki mausteet ja maut, aika napakka nakki huolimatta kuoren puuttumisesta, jokin keinotekoinen pinnoite sitoi nakin kasaan, makkara aika taideteos verraattuna joihinkin muihin nakkeihin lähinnä kontekstinsa takia, makkaran jäähtyessä alkavat taas pippurit ja muuut mausteet tuntua jälkimaussa. € 11.75
3457Poutun Pehtoori Fiininpi Juustonakki 13.02.201372Tekokuori peittää perusnakin makuista nakkia, pitää odottaa kunnolla jäähtymistä, epätesapainoinen suoritus, juustoa vähän ainakin erottuu heikosti, väritön tuote, joka aroaa hyvin vähän ainakaan edukseen vastaavista tuotteista.€ 11.30
3419Henri Raffin Savustettu DIOT Makkara Savoijista 04.10.201284Lihaa lihalla, irtorasvaa riittää lautaselle, sormiin, huuliin ja vielä suuhunkin, tiukka rakenne, massa karkea, maitohappokäymistä kaytettty perinnemakkaran kypsytyksessä, lihaa tungettu ehtaan sian suoleen, makkaran mausteet pysyvät hallinnassa runsaan rasvan avulla.€ 13.80
3207Kivikylän Tulitikku 09.06.201175(Sisältää Naga Morich chiliä)Maku tai polte tulee kuin puun takaa, sileäksi jauhettu massa ei anna aavistustakaan mitä tuleman pitää, napakka nakki, chilin polte jää pitkäksi aikaa suuhun, chiliä niin paljon ettei jätä mitään tilaa itse makkaralle, tämän chilimakkaran ostaja saa mitä tilaa ja mistä maksaa. € 16.60
3139Rakvere Grillviiner Rohke Juustuga 09.12.2010689% juustoa, vähän vetinen, voinee johtua suuresta juustomäärästä ja sen laadusta, vaikuttaa suolaiselta, näkyy mistä juusto sulanut, juuston määrä estää muitten makujan erottamisen, jälkimaussa lievä pippuri, ei suuri vaan makunautinto, lautaselle jää ruskea lammikko jälkeen makkarasta ja sen sisällöstä.€ 4.50
3103Wöro Röstsibula Grillvorst 07.10.201073Pehmeä rakenne, sipulia runsaasti joukossa, makkara hajoaa ja murustuu nopeasti suussa, tarvitaan tukeva kuori pitämään makkara kasassa ennen syömistä.€ 3.80
2927Pirkka Parhaat Buffalomakkara 07.04.200980Yrttinen ja maukas makkara,, suoranaista yliyrittämistä? Mukava harvinainen mausteseos, korianteria? Paljon lihaa.€ 10.67

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //