Arvostellut makkarat:

Haetaan: %miellyttävästi

Löydetty osumia: 13 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5168Savo-Karjalan Chipotle-Sulatejuusto Grilleri 17.10.202484Massa tukevan karkea, sisältää reippaasti Chiliä, vaikka paljion niin chili miellyttävästi hivelee poskia, vaikka onkin toisenten mielestä sillä rajalla onko liikaa, muut maut peittyy runsaan chilin alle,mehevä, suutuntuma voisi olla timmimpi.€ 15.90
4967Palvilihan Juusto-jalopenogrilli 18.11.202282Alusta asti chilisyys pinnassa, chilisyys viihtyy kuitenkin suussa miellyttävästi, tasapainoinen mausteutus, hyvä polte vallitsee suuss, juustoa merkittäviä määriä, katkaisen jalopenon pahimmat piikit, hyvä kuori, miellyttävä polte jatkuu jälkimaussa, rakenne sopivan karkea, joillekin makkara näyttäytyy yrttisenä mutta siinäkin ominaisuudessa miellyttävän䀠14.86
4786Pirkka Parhaat Texmex Grillimakkara 03.06.202192Hyvä kuori, hyvän lihaisa tuntuma, rasvaa ja chiliä, rasva pitää chilin aiheuttamat korkeimmat nyppylät piilossa, mehevän rasvainen, tuntuu poltetta mutta miellyttävästi, loistava kuori, loistava mausteutus, tasapainoinen maku vaikka runsaat mausteet.€ 14.39
3658Scan La Canta Rana Ĺrets Kryddiga Korv 23.04.201482Tämä \"lauleskeleva sammakko\" makkara on nimetty limalaisen ravintolan mukaan, rasva kirpoaa leikkauspintaan, tuoksuu hajuvedelle ja suussa maistuu lime hedelmä, lihan tuntua, chili iskee melkein heti kiinni kitalakeen polttelevasti, makkarasta maut epätasapainossa, chili iskee melkein epämiellyttävästi, rohkea rokan syö uhkarohkea tätä makkaraa, chili viipyy pitkään jopa liian pitkään poskissa, erikoinen, aika sekoitu€ 9.50
3348Tapolan Viiden Tähden Rillimakkara -Timo Jutila- 16.05.201258Hötömpi massa makkarassa, purutuntuma heikko, missä maku? Makkara kaipaa sinappia, kuori kuitenkin katkeaa miellyttävästi, kuoressa lämmityksestä läikkiä, niistä makua kuoreen, makkaran maku koostuu pääosin rasvasta ja pippurista, sinappi tukee makkaraa, nyt rillataan kakkosketjun grillimakkaraa!€ 9.00
3203HK Kabanossi® A-luokan Raakamakkara Chorizo 05.06.201166Tuoremakkara, massa karkea, mausteutus ei tuonut mitään uutta makkaraan toisessa suussa hiukan makeahko, hajosi suussa epämiellyttävästi, hiukan kuivahko.€ 10.35
3122Perniön Lihan Rukiinen Riistaryynäri 11.11.201080Hirveä 19%, ohraa, ruista, hyvä tuoksu, ryynejä paljon mutta makkara pysyy hiukan ällistyttävästi kasassa huolimatta lähes puolesta määrästä ryynejä makkaramassassa, kuori aika hyvä, makkarassa veren makua ja miellyttävästi muutakin. € 9.10
2893Portin Ukkopekka Chilikuulat 03.02.200975Kylmänä chili pisteli suussa, kuten odottaa sopikin lämmitys toi chilin \"maun\" selkeämmin esiin, miellyttävästi pisteli chili mausteen ominaisuudessa vielä lämpimänäkin mutta viilentävää juotavaa alkoi etsiä parin palan jälkeen€ 10.00
2442Makulihan Kuuma Kurvi 27.06.200685Tuoksu hyvä, karkea massa tehty hyvistä aineista, mausteita runsaasti, pitkä pippurinen jälkimaku valtaa suun miellyttävästi.€ 11.90
2372Chef Wotkin's Sörkan Grillibalkan 07.02.200678Maku alkaa mukavasti, mutta loppuu yllättävän lyhyeen, mukava suutuntuma, puree vastaan miellyttävästi. EI tarvi sinappia, jalo rasvan maku.€ 8.90
2361HK:n Aito Nakki Juusto-Pippuri 17.01.200675Lämmitys nostaa mausteet esiin eli pippurin intiasta, ei kuitenkaan häiritsevästi! Juusto mehevöittää. Jälkimaussa makua runsaasti, mutta miellyttävästi, K-11 nakkimakkara.€ 7.36
2207Leppälän luomutilan Luomunakki 22.03.200550Lihaisa, napsahtava, mausteista ei haittaa, nakissa vähän rasvaa, joka jää hiukan epämiellyttävästi kitalakeen, mutta muuten ei poikkeava vaan perusnakin oloinen.€ 12.80
1898Heinosen Pippurinakki 23.09.200345Pippuri tunkee esiin. Mausteita ja yritystä. Makkaran makua voisi parantaa. nyt rasva tunkee epämiellyttävästi esiin.€ 10.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //