Arvostellut makkarat:

Haetaan: %mehukkaan

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5080Lecker Aito Saksalainen Bratwursti 28.12.202390Pientä makeutta maussa, rasvaa paljon, rasva tekee mehukkaan tuntuiseksi, suutuntuma hyvä, lihaa on, pippuria mukana, pieni pippuri jää suuhun pidemmäksi aikaa, pippuri hiipii vähitellen makujen noukkoon suuri rasbvaprosentti pidättelee varmaan hetken, oikein hyvä kokonaisuus.€ 18.63
5015Kariniemen Kananpojan Buffalo Grillimakkara 27.04.202368Mehukkaanoloinen, pieni pioppuri tulee esiin, täyteläienen maku, rakenne karkeahko, pippuri, chili muut mausteet, rasva hiukan irtoaa massasta.€ 14.05
4738Culinari Savuporomakkara 03.12.202066Rakenne löysähkö,irtonainen massa, kuori paksuhko mutta syötävä, mehukkaan rasvainen, ryynumakkaramainen, pinta kerää hyvin karsinogeenit, kova lämpö tarpeen kypsennyksessä,makua ja tuoksua€ 27.89
4458Kivikylän Gluteeniton Palvarin Ryynimakkara 31.01.201992Tiukka massa, liianko, ohra korvattu jollain pienemmällä ryynillä, rasvaa mukavasti, aluksi kuivakka, voisi olla jonkun mehukkaan rinnalla, maku oikein miellyttävä, jälkimaku parasta makkarassa, jotain uutta ryynäririntamalla!€ 7.25
4364Atria Wilhelm Kukko Gouda 07.06.201875Mehukkaantuntuinen, juuston metsästys vähän epäonninen, kuori vahva ja vastustelee, massa jämäkkä, puruvastus melkoinen, jokin mauste, yrtti tuhti. € 5.65
3522Chef Wotkin's Cheddar Juustogrilleri 26.06.2013945% cheddarjuustoa, mehukkaannäköinen, hyvä kuori, lämpimänä juusto hiukan dominoi, paljon mausteita, mausteet pyörivät poskissa, maut senkuin vahvistuvat makkaran jäähtyessä, massa karkea, lopussa myös chilin puraisua, juusto jättää hyvän jälkimaun, toisille maistuu todella hyvin.€ 11.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //