4964 | Hakalan Jalopeno Cheddar Makkara | 03.11.2022 | 86 | Poltetta tuntuu kylmä jo, pirteitä kappaleita massassa, hyvä kuori, jännitys jatku pitkään, chiliä riittää, osin jakautunut epätasaisesti, juusto näkyy leikkauspinnassa, ja myös maussa, meheväntuntuinen, jalopeno polttaa suussa, tuntuu suussa pitkään maistelun päätyttyä jälkimaussa tai ainakin vaatii soveliaita virvokkeita lauhtuakseen. | € 19.90 |
3632 | Makulihan Härkätien Lenkki | 13.02.2014 | 71 | Karkeampi robusti rakenne, lihabiittejä, makkaramassan lisätty vähemmän jauhettua lihaa välillä? Meheväntuntuinen, myös suolaisentuntuinen, suola tulee esiin pidemmälle maistellessa, herkullisen näköinen tiskiltä ostettaessa. | € 15.90 |
3613 | Restel Bratwursti | 02.01.2014 | 93 | Makkara tarjouksessa mutta prosenttit tuntemattomia, jäähtyessään makuja alkaa avautua paljon mukavasti, vaikka perinteinen maksamakkaramaisuus poissa, makujen kirjo korvaa asian, meheväntuntuinen, pippuria tuntuu ensipuraisulla mutta myös jälkimaussa, massan karkeus tuo mieleen raakamakkarat, suuhun jää kaipaus makkaraa kohden ja tunne siitä että vielä menisi yksi palanen ellei useampikin, mausteet tuntuvat jälkimaussa kitalaessa, harvoin tarjolla! | € 3.83 |
3311 | Karelian Sauli-Wursti | 09.02.2012 | 83 | Tuoksu lihaisa mutta vähemmän erikoinen, maussa pippuri tuntui heti ja ehkä chilin lempeä puraisu, vaikka mausteutus hiukan varovainen, rasvaa vähemmän, rinnalle voisi helposti kuvitella sinappia, viritys normaalin grillimakkaran luonteinen, perus A-luokkaa, meheväntuntuinen, mutta mitä sitten tapahtuisi grillin lämmössä? Jälkimaussa vieno pippuri, tasaisen varma tuote. | € 10.50 |
3000 | Chef Wotkin's Kaalimakkara | 05.11.2009 | 93 | Meheväntuntuinen jo ensipuraisulle kuin suoraan makkarauunista! Napakka kuori ja massa karkeahko, makkaran tumma kylki merkitsee sen suoranaiseksi gourmetryynäriksi! Makkarassa pehmeä ja erityisen pitkä jälkimaku. Kaalia käytettiin 24% tähän erinomaiseen ruokamakkaraan. | € 8.90 |