Arvostellut makkarat:

Haetaan: %maussa

Löydetty osumia: 594 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5204EDEKA Käseknacker 27.02.202586Pelkästään muistuta virolaisia Öllewursti serkkujaan, tässä juustoa ole jäänyt säästöön ja on kuitenkin hyvälaatuista. Juusto peittelee untenmaille muut mausteet ja pippurit, vaikka jälkimaussa häivähdys pippuria lieneekin. Rakenne suhteellisen karkea ja kuori mukava.€ 9.50
5199Xtra Kuoreton Nakki 27.02.202550Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa.€ 2.94
5198Alperfest KäseGrainer 13.02.202583Juusto löytyy 25% Emmenthaler, osin jo pursuaa kuoresta, juusto peittää maut dominoivasti, juusto sinänsä hyvälaatuista, lihakoostumus OK, possua 65% lisäksi vähän 7% nautaa, kun juusto vähän hälvenee, voi olla eroittavinaan pippuria jälkimaussa, tavallaan erikoinen.€ 10.85
5194Perniön Nakki 13.02.202563Kimmoisa rakenne, mehukas, mausteet vähissä, rasvainen, kuori parempi, puruvastus kohtuullinen, pieni mausteutus, mausteita aavistus jälkimaussa, turvalllinen lihaisa perusnakki.€ 18.58
5192Artesaani Mausteinen Paprika-chili Makkara 30.01.202591Chiliä tuntuu paljon jo ensi puraisulla, annostelussa ollut mittaa suurempi määrä, makea poltetun karamellisoituneen sokerin maku, myös vienompi parika maistuu, karkean lihaisa, suuntäyteinen maku, mehukas ja maukas makkara, maussa on karaktääriä runsaasti.€ 16.09
5189Dulano Savustettu Makkara 30.01.202566Massa sekavan pehmeä ja vetisen oloinen, maussa suolaa ja lihaa ja suolaa, kuori syötävä.€ 9.98
5187Makulihan Palviryynimakkara 30.01.202578Rautainen maku, verta käytetty, suhteellisen miedosti maustettu, suolaa tuntuu löytyvän, rakenne karkea, kuoressa ole valittamista, jälkimaussa pieni pippuri.€ 14.90
5183Atria Artesaani Juhlamakkara Pekoni-punasipuli 05.12.202478Kylmänä jo mausteita ja makuja erottui selkeästi,maut aika sordiinolla, pippuria tulee esiin, kuori hyvä napsahtava, massa tavanomaista karkeampi lampaansuolessa, suutuntuma aika miellyttävä, mausteet vaikuttavat pitkässä jälkimaussa.€ 8.29
5174BBQ Lovers Chorizo Hot 31.10.202489Punaista nestettä erittyy lautaselle, maussa vähemmän punaista chiliäjauhelihamainen massa, mausteet antavat pehmeän maun massalle, pitkä tasainen jälkimaku, lopussa alkaa pippurikin tuntua, vaatisi kovemmat pintälämmöt.€ 19.00
5170Savo-Karjalan Kermajuusto-Sweet Chili Grilleri 31.10.202485Massassa erottuu juustoa ja punaista lupaavasti, hyvä kuori, hyvälaatuista juustoa, raknene hikan löysä koska juustot sulaneet, lihaa kyllä mukana, juusto hiukan peittää muita makuja, pippuri ja chili alkavat jälkimaussa, makeahko yleisilme€ 13.86
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5151Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 08.08.202472Jokin erityinen mauste erottuu, jälkimaussa chili tulee esiin, mehevä, lihaisa, harvinäisen karkeanpuoleinen jauhatus näin nakkimaiseen tuotteeseen, mausteutus monimuotoinen, runsas chili ja juusto kiistelevät johtopaikasta mutta lopulta chili vie.€ 15.79
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5144Grillimaisteri Railakas Grillimakkara 27.06.202482Juusto tuoksuu ja tuntuu myös maussa, kuori melko tukeva, juusto vaikuttaa sinihomejuustolta, muut msusteet ei oikein pääse esiin,, juusto ne peittää alleen melko täysin,suolainen massa pehmeä, lihaakin löytyy.€ 7.66
5139Tapolan Savukassler-Cheddar 06.06.202456Mehukas ja rasvaisa, juustoa pursuu suupielistä, mutta juuston laatu vakuuta, epätasapainoinen suoritus, massa tarjoaa puruvastuksen, lihan makua , pippuri tulee esiin jälkimaussa.€ 12.46
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //