Arvostellut makkarat:

Haetaan: %maun

Löydetty osumia: 86 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5174BBQ Lovers Chorizo Hot 31.10.202489Punaista nestettä erittyy lautaselle, maussa vähemmän punaista chiliäjauhelihamainen massa, mausteet antavat pehmeän maun massalle, pitkä tasainen jälkimaku, lopussa alkaa pippurikin tuntua, vaatisi kovemmat pintälämmöt.€ 19.00
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5110Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara 28.03.202493Huomattava osa lammasta, kaikkea sopivasti, miellyttävä maku, lihan laatu tunnistettavissa lajin ja maun puolesta, sopivan lampainen maku, tasapainoinen mausteutus.€ 20.79
4937Tapolan Hot Dog Nakki 01.09.202259Keinokuori, mausteet loistaa poissaolollaan, lihaa sisältävä jäykkä pötkylä, joku tunnistamaton komponentti aiheuttaa vaivaa ja jättää lihanmaun piiloon, Jälkimaku hiukan sitruunainen.€ 9.62
4656HK Kabanossi® Hoikka Grillipippuri 02.06.202076Rasvabiittejä, mustaa peruspippuria, pippuria paljon pippurimakkaraksi, täytyy olla peruspippuria, kuori hyvä mehevä, lihan maun jyrää pippuri, sopinee tapakseksi, snäck makkara, ohuempikin palanen riittää mauksi.€ 12.42
4636Snellman Eetvartti Aura 24.04.202059Aika suolainen tuntu, lihaa on hiukan tiukka massa, aika mehevä suustosta ja rasvasta, suolanen ja rasvainen aurajuusto suolaa lisää ja tekee maun kuivahkoksi.€ 4.97
4590Dahlmans Currywurst 28.11.201973Julmetun suolainen, pitkä kylmäsäilytyskö syynä suolan kertymiseen, tai ainakin suolan maun, lihaa rasvaa hiukan mausteita, paitsi curryn makua tunnu, juustoisen tuntuinen. € 14.90
4559Compaxo Rookworst 26.09.201973Ensi maistamalla valtaa ihmetys, mitä tämä on, vastaus lihaa ja rasvaa käytetty tässä makkarassa epäterveellisiä määriä, jos maun määrä ilmaisevana tekijänä, hyvin epäsuomalinen lenkki, onko makkarassa käutetty sitten useita lihanlähteitä selviää tuoteselosteessa, maut balansissa, suolaa, mutta sopivasti.€ 17.30
4535Liedon Lihakaupan Lihaisa Parsa 04.07.201966Ulkonäkö ok, jotain kuivaa pehmeässä massassa, jotenkin omituista, jokin kuiva vihreä piperrys sisällä jättää suuhun oudon jälkimaun.€ 10.00
4525Korpelan Huitsin hyvö Grilli Chorizo 06.06.201969Lihaisa, toiset kutsuu lenkiksi maun perusteella, söisi kylläisenä enemmän, puruvastus puuttuu, punainen väri ennakoi enemmän, vähän valjuhko maku, chiliä odotti enemmän, chilijauheen makua pikkuisen. € 9.30
4459Tampereen Lihajalosteen 70 V. Juhla Lenkki 31.01.201983Sian- ja naudanlihaa, laktoositon ja gluteiiniton, kuori vähän vastustelee, mukavasti mausteita hyvin myös pippuria käytetty, mieto sinappi täydentää makkaran maun, hyvä puruvastus, pippurinen jälkimaku.€ 10.40
4410Tammisen Luomu Kuoreton Nakki 27.09.201848Rasvaisen tuntuinen sekä sisästä että pinnasta, sisältä erityisen rasvainen, mutta lämmitys tuo rasvan ja muunkin maun lievän tai pahemman epämiellyttävyyden esille, vaikea sanoa mikä on vikana, mutta useimmille riittää yksi palanen.€ 13.06
4399Mattilan Savuthyringer 30.08.201871Karkeutta massassa, kuori pehmyt, suolaa riittää yrttejäkin mukana, pippuri tuntuu, toisilla maistelijoilla tai toisissa makkaroissa voimakkuus vaihtelee, suola ja pippuri muodostavat pitän jälkimaun.€ 14.90
4386Damatta BBQ Grilli Salsicha Tapas Makkara/picante 26.07.2018891n on hyvin lihaisia, kuori mielenkiintoinen paksu pehmeä ja syötävä, mausteita ei liiaksi, puru ja suutuntuma mukava, sopii lisukkeeksi ateriaan kuin ateriaan, mausteisempi versio muuten eronnut kuin chilisyydellaan ja siten että jätti selvemmän ja voimakkaamman jälkimaun. € 14.70
4326HK Maakarit® Haltialan Heikki Artesaaninakki 01.03.201872Savunmaku peittää kaiken, kuori ja massa ok, kun ajattelee savun maun määrää, voi hyvin käyttää vertailukohtana savusiikaa, mausteutus on jossain, ehkä tasapainoisen ja olemattoman välillä.€ 9.25
4297Palvimestarien Pitkä Herkkunakki 04.01.201849Makea, maku hyvin vähäinen, joku mauste tai vastaava aiheuttaa häiritsevää suurta sivumakua, puhjoinen ehkä, mauste tekee maun hyvin sekavaksi nakissa, rakenne ilmava, massa juuri anna puruvastusta, sinappi tarpeen, suolapala, vähän kuin cocktail nakki yleisilmeeltään, 30% sopuilua hinnassa.€ 14.16
4000Feri's Jandmade Sausages Kevätmakkara 14.04.201686hyvä kuori, rakenne karkea, tuoksu vieno, massa lihaisa, maku runsas ja monipuolinen, yrtit tasapainoisesti, lammas maistuu myönteisesti, napakka, tasaisenvärinen, maku tasapainossa alusta loppuun, havaittava ylirasvaisuus puuttuu, miellyttävä tuoksu, jälkimaku hyvä, ulkonäkö karkeä, mukana sitkeämpiäkin sattumia, käsintehdyn näköinen, hyvä puruvastus, mehukas hyvä purutuntuma, robusti, maku yllättävän vieno, makumaisema tasapainoinen, kannattaa nauttia muttei liikaa koska täyttää, pelota perusmakkaranpurijaa koska tehty pieteetillä, maun puolesta niin lapsille kuin vanhemmallekin väelle sopiva, sopii myös naiselliseen makuun. hieman hento pippurinen jälkimaku, rouhea, herkullinen, nam!€ 17.00
3901Helsingin Makkaratehtaan Varmanakki 03.09.201568Rapsakan tuntuinen nakki, kuori kohtuullinen, liha maistuu, lihan maun lisäksi vaivoin mausteita löytyy, possun maku päällimmäisenä, hiljaa hiipii suolan ja pippurin yhdistelmä lihan alta, pureskelu tehtävä huolellisesti lihaisasta nakista, varmaan A-luokkaa, ole ihan häppönen nakki.€ 11.53
3785HK Aito Nakki Kuoreton 05.02.201573Lihaa, rasvaa, jonkin mausteen tuoma yleismaku, rasva valtaa aluksi maun, seassa silavaa, jää reikiä massaan, sinappi tarpeen, jää mausteinen jälkimaku suuhun€ 6.69
3778Poutun Lisäaineeton nakki 29.01.201555Saa kivat rusketusraidat grillissä, ainakin rasvaa löytyy, napakka nakki, vaikkei napsu, rasvanmaku voimakas, peittää jopa suolan maun.€ 10.67

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //