5214 | Palvilihan Karitsagrilli | 03.04.2025 | 88 | vähän maukkaampi makkara, mukava rakenne massassa, rasvaa löytyy sopibasti, yrttinen, löytyy paljon makuja, yrtisyysjakaa mielipiteitä, toisia miellyttää,, toisia vähemmän, mauta tasapainottuvat jäähtyessä. tuoksu valloittava. | € 19.17 |
3842 | Kivikylän Kalkkuna Grillimakkara | 28.05.2015 | 78 | Kylmänä jopa maukkaampaa, lämmitys liudentaa makuja, oikea kuori, rakenne näyttää tasaiselta, suolaa on, kuivahko tunnelma vaikka rasvaa onkin massan seassa, puruvastusta löytyy, syömiseen tarvitaan enemmän kuin pelkät ikenet, kuori hiukan hangoittelee, vaikka luiskahtaa lopulta kurkusta alas, jälkimaussa pippuri. | € 10.00 |
3815 | K-Menu Siskonmakkara | 02.04.2015 | 71 | Ruokamakkara, valkopippuria tuntuu olevan paljon, korianteria, makkaran lisäksi tarvitaan paljon muuta, maukkaampi miltä vaikuttaa ulkonäön perusteella, jälkimakua havaittavissa pitkään, sinappi voi olla tarpeen. | € 9.65 |
3744 | Kotimaista Kuorellinen Nakki | 30.10.2014 | 70 | Pinta tuntuu kuorineen epämiellyttävältä hiukkasen, sisältö maukkaampi, pippuria löytyy, lihakas joittenkin mielestä jopa liian lihainen, massa kohtuullinen, tuntuma on että kylmänä parempi. | € 10.33 |
3501 | Savumajan Pikkupoika Grillimakkara | 16.05.2013 | 64 | Lihaisa, muuten maut kadoksissa, palkkä lihaprosentti kuitenkaan tee makkaraa, makkara sinapin tarpeessa makujen lisäämiseksi, makkaran maku alkaa pikkuisen tympiä jo kolmannen palasen kohdalla, kuori vähän jäykkä vaikka katkeaakin puremalla, ensivaikutelma hyvä mutta sitten alkaa kaipaamaan lisää, maukkaampaa kokonaisuutta tähän hintaan. | € 10.60 |
3486 | Isukas Öllepunnid Sinepiga | 25.04.2013 | 76 | Sinappia 8%, makkaran ominaisuus, kuori räpsähtäneenä maukkaampi kuin kuori kiinni olevana, halkeaminen siis kypsyttää makkaran maun parhaimmilleen! Olisi kunnon kuori, mutta menee näinkin, pienillä moitteilla Kange-testistä läpi, kuori keinoi mutta sittenkin syötävä. | € 5.90 |
2838 | Sosiski S Krasnoi Fasolei | 09.09.2008 | 34 | Nakki on löysä, mauton ja kuoreton, mausteet puuttuvat, poiketen muista purkkimakkaroista vähäsuolainen suorastaan tuima. Mukana lämmenneet pavut olivat maukkaampia. | € 3.00 |
2741 | Karelian Pekonilenkki | 19.02.2008 | 73 | Lihainen, liha suorastaan maistu, makua poikkeavasti paljon normilenkkimakkaraan verrattuna, keinokuori syötävä, lihaisampi ja maukkaampi lenkkimakkara. | € 9.00 |
2538 | Kuokkavieras Olutsalami | 12.12.2006 | 55 | Chiliä ja pippuria makkarassa,vaatii varovaisen lämmityksen, koska tarkoitettu nautittavaksi kylmänä. ei kiukaalle! Lämpimänä rutisi, kylmämä maukkaampi ja suorastaan superpippurinen, lämpimänä pippurin vsikutus tuli hitaammin esiin. | € 30.00 |
2245 | Helsingin makkaratehtaan Porogrilli | 07.06.2005 | 58 | Edellistä hiukan maukkaampi, massa taasen tasainen, After burner-jälkimaku oli hyvin havaittavissa. | € 10.00 |
2036 | Tapolan Herkkunakki | 18.05.2004 | 68 | Tavallista hieman maukkaampi perusnakki. Napsahtava. lihaisa. | € 7.50 |
1296 | Atria Wilhelm Perinteinen Grillimakkara | 06.02.2001 | 78 | Maukkaampi kuin esim. HK:n Kevyt Kabanossi. Mausteinen. Lihaisa. mehevä. Mukava jälkimaku. | € 6.72 |
907 | Portin Ukkopekka Grillimakkara | 04.05.1999 | 78 | Maukkaampi kuin juustoinen pikkuveljensä. Kuori napsahti kivasti. | € 6.55 |