Arvostellut makkarat:

Haetaan: %masassa

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4917Wigren Chipotle Wurst 02.06.202290Hyvä kuori, lihabioittejä masassa, laadukkaan tuntuinen, mehevä, chili pikkuisen jälkijunassa, mutta pääosassa, polte jatkuva, todella hyvä lihanakki.€ 15.75
4613Tapolan Luomu Grillimakkara 06.02.202063Liiab tasainen ja kuiva massa, jauhoisen tuntuinen, pippuria näkyy masassa, maisteita vähän, pääasiassa pippuria, kuori sinnemäki, vaikuttava puruvastus, mehevyys kadoksissa.€ 12.97
4500Etelän Tasangon Argentiinalainen Lammaschorizo 25.04.201982Rasvaa näkyy paljon leikkauspinnassa, runsaasti mausteita, vihertävä yrtti värittää, timmi lihä antaa puruvastuksen, kuori sitkas ja paksuhko, kossistessi hyvä masassa, vaikka yrttien runsaus jakaa mielipiteitä.€ 23.30
4470Atria Artesaani Golden Cheddar Makkarapihvi 28.02.201967Cheddar 6%, tuoksuu possu, lihaa, suolaa pljon, ehkä liikaa, rasva jää löllöksi, makkara yllättänyt positiiviesti, parasta tummeneva paistopinta, juusto erottuu palasina masassa, mutta maku jää vajaaksi, helppo syödä.€ 10.00
4189HK Camping PoPoŽ Porsas-porkkana Grillimakkara 25.05.20174130% porkkanaa, erottuva oranssi väri masassa, suositellaan pelkästään lämpimänä syötäväksi, eikä makkara saa jäähtyä hetkeäkään liian pitkään, juurikasta, tarkemmin porkkanaa lihan seassa tai mitä massa sisältääkin, sopii ruokapöytään porkkanalaatikon korvaajaksi, erona lihan lisäksi perinnelaatikkoon riisi on korvattu perunajauholla.€ 4.08
4173Turun Mestaripalvin Paistimakkara 06.04.201767Nautaa, naudan verta, syötävä kuori tökkii lämmityksen jälkeen, rasva lähtee liikkeelle lämmityksessä tehden hiukan vetisenoloiseksi, väri viittaa vereen ja vaihtoehtoiseen lihanlähteseen, kohtalainen makeus masassa, puruvastus katoaa lämmityksessä, grilli tai joku muu vastaava voisi auttaa makkaraa selviämään lämmityksen aiheuttamasta traumasta tai makkara pitääkin syödä ilman lämmitystä.€ 9.95
4101Helsingin Makkaratehtaan LammasMerguez 03.11.201657Lammasta mukana, masassa vihreää ja punaista väriä, mausteita tuntuu olevan jalopenon tuntua, tulisuus pysyy aisoissa, paljon makua, laadukas tuote, vaikka olekaan kaikkien makuun., € 9.97
4099Jyväbroiler Feta-Pinaatti Grillimakkara 03.11.201656Fetaa 6%, Pinaatti 0,2%, laktoosia 0,1% sileäksi jauhettu, maku jotenkin katoavaista laatua, mahdollinen juusto näkyy ja tuntuu masassa vain rasvana vaikka yleisilme kuivahko, juuston laadussa moittimista, maku vähän tympeävivahteinen, yrttiä mutta niistä makua vähän kuten juustostakin, lihaakin, suola tuskin tuntuu. Helppohintainen.€ 9.75
4034Saarioisten Grilliwurst Juusto 23.06.201682Vähän kuivantuntuinen, punaisia pilkkuja näkyy masassa, pippuri tuntuu pienenä poltteena ikenissä ja poskissa, yrttejä tuntuu maussa, mutta mihin mainostettu juusto katosi?€ 15.70
3958JBB Kinkkumakkara 07.01.201688Lihaisa makkara, kinkun määrä täyttää suolen, mausteet pelaa hyvin yhteen makkaran kanssa, liha suurina paloina masassa, makkaran lihaisa olemus antaa kunnon puruvastuksen, heikompi voi väsähtää kesken nautinnon, lihaa mukavassa muodossa, jauhatus onnistunut!€ 17.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //