5167 | Salsiccia Con Cinghiale | 17.10.2024 | 71 | Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin. | € 29.50 |
5166 | Krakus Extra Thin Pork Kabanos | 17.10.2024 | 82 | Pehmeän makuinen, makupiikit puuttuu, miellyttävä syödä, vaikka onut muoto voisi antaa muuta olettaa, mukava olutpala, suolainen varmasti mutta sopivasti, poikkea normaalista olutpalasta, makkarasta paljon. | € 15.33 |
5130 | Dulano Salsiccia Toscana | 09.05.2024 | 92 | Mukavan karkea massa, hyvä rakenne, mehevä, maut irtoavat makkarasta, todella laadukas työnnäyte, makukerroksia useita, yrtit erottuvat huminana taustalla, tasapainoinen mausteutus, mausteet jakautuneet myös tasaisesti, lämmitys todella avaa makkaran maut. | € 13.96 |
5126 | HK Camping® Crillimakkara Koskenlaskija | 09.05.2024 | 67 | Juustoa löytyy, kuori ihan rapea, rasvaa ja juustoa, juusto jättää selkeästi erottumatta maultaan, savua ilman tulta, mutta jonkinlainen normista poikkeava savunmaku, juusto tulee esiin makkarasta, juusto havaittavissa vaikka heikommin maistettavissa. Ilmeisesti tarkoituksena saada aikaan jonkinlainen juustomakkara. | € 8.58 |
5092 | Palcarsa Chorizo Grill JAlapeńo | 25.01.2024 | 87 | Tuntuu tosi hyvältä, löytyy karaktääria tästä makkarasta, oikein tasapainoisen mausteinen ja lihaisa, makkarassa niin sanotusti luonnetta, puruvastusta ja suutuntumaa löytyy, hyvä kuori. | € 28.95 |
4989 | HK KabanossiŽ Chorizo Grillimakkara | 26.01.2023 | 54 | Lenkkimäinen pehmeä rakenne, tuntuu kuin paprika tai chili vain viskattu tavanomaiseen makkaramassaan,, tuotekehitys jäänyt tekemättä, suussa pikkuisen polttelee mutta kokonaisuudessaan esitys resonoi huonosti käsityksen hyvästä makkarasta kanssa. | € 8.31 |
4935 | Savuhovi Tuska Chili-Pekoni | 25.08.2022 | 68 | Kuori paksuhko, massassa jotain punaista, rasvainen massa, todella voimakas ja terävä polte valtaa suun, jos kaipaa chilin poltetta eikä makkarasta niin väliä, niin sopiva, sanalla sanoen ÖVERI, voi jäädä ensipalaseen monella. | € 16.21 |
4872 | Feri's Marokkalainen Merguez | 03.03.2022 | 84 | Valmistustapa varmaan oikea laitteet puutteelliset samaan kaikkea makkarasta irti, hiukan kuivuu valmistuksessa, mukavat mausteet, rakenne rouhea, pitkä mukava jälkimaku. | € 27.00 |
4678 | Chef Wotkin's Kylmäsavu Balkan | 06.08.2020 | 80 | Kuivahkonoloinen ensituntuma, , lihaa riittävästi, balkanmainen maku leikkelemakkaramainen maku, rouhea rakenne, jälkimaku varman tasapainoinen, maut balansissa, maku mieto miltei tylsä, lihaa löytyy , kuin esimerkki hyvästä grillimakkarasta. | € 12.38 |
4677 | Snellman All Natural Salsiccia | 06.08.2020 | 71 | Tarjolla kahta versiota samasta makkarasta, pidempää ja pikkunakki tyyppistä, lihaa suolaa ja pippureita ja rasvaa, jäämäkän tuntuinen, lähes kaikkea tarpeeksi mutta onko niistä saatu kaikki esille? Kuin bratislavalainen aamiaismakkara, rasvaa säästämättä, suolastakaan tinkimättä, makkara selkeä mielipiteen jakaja. | € 13.95 |
4605 | Chef Wotkin's Hirvilenkki | 02.01.2020 | 85 | Rouhea, maukas, rasvainen, rasvaa riittää, maksamakkaramainen rakenne, hiukan sitkas kuori, monipuolinen maukas, erilainen miellyttävän makuinen, possun lisäkssi muutakin lihaa käytetty jää hyvä tunnelma suuhun makkarasta. | € 12.90 |
4561 | Smak Av GotlandTryffel & Svartpeppar | 26.09.2019 | 90 | Lihaa riittää, tyypillisen epätyypillinen, poikkeaa keskiverto grillimakkarasta, rakenne karkea, hiukan tasapaksu mutta varmma maku, lämmitys tuo makuja esille mutta samalla lisääntynyt irtorasva pehmentää makuja, läskiä on ja kuori kohtuullinen. | € 10.50 |
4432 | Palvilihan Kouvot Hodarinakki | 29.11.2018 | 76 | Vähän tiukka rakenne, kuori sitkistyi lämmityksessä, mausteita hiukan, pääasialliset mausteet liha ja suola makkarasta jää tosi pitkä suolainen ja hiukan arveluttava jälkimaku. | € 13.40 |
4385 | Lukkarilan Chorizo | 05.07.2018 | 83 | Mehukas, chiliä tuntuu monella tasolla, massa jauhettu mukavan karkeaksi, kuori ok, pahin tulisuus puuttuu makkarasta, mausteutus osunut oikeaan, suuntäyteinen mukava makeahko jälkimaku viipyy pidempään. | € 12.90 |
4379 | Grillimaisteri Roaster | 05.07.2018 | 60 | Tuntuu muulta kuin norminakkaralta, lihan alkuperä askarruttaa pientä nauttiaa värin perusteella, karkea ryynimäinen rakenne, joku dominoi makua, makkarasta hiukan eksoottisen fiilis tulee, kuoren saa nyppiä hampaista, jälkimaussa tuntuu pippuri. | € 10.00 |
4366 | HK MaakaritŽ Livornon Luigi Raakamakkara | 07.06.2018 | 95 | Reippaasti makuja! Kuori loistava, massa karkea, raakamakkaramainen, makkarasta irtoaa heti makua, makua löytyy koko ajan ja jälkimaussakin, tosi hyvä. | € 14.25 |
4322 | Palvimestarien Palviryynimakkara | 22.02.2018 | 83 | Vähän suolaista, ryynit isoja ja pehmeitä, hiukan hiuvahko, osuutta asiaan makkarasta uhonneella rasvalla grillissä, aika hyvä näinkin, kuori rapea paistuneista kohdista, jotkut löytää huonommin purtavan paikan kuoresta, verta sopivasti, pippuria voimakkaasti mukana, makukompositio voimistaa suolan ja pippurin, ammattitaito? Oikein hyvä. | € 11.03 |
4309 | Palvilihan Ryynäri | 25.01.2018 | 82 | Kaivahko suutuntuma, ryynit hiukan kovia, ryynit irtomaisia, lihaa tuntuu löytyvän mutta kaipaisikosteutta, ryynit imeneet ylimääräisen kosteuden massasta, tavanomaista maustetumpi versio rynymakkarasta. | € 12.30 |
4301 | Chef Wotkin's Sörkän Juustogrilleri | 04.01.2018 | 91 | Oikein mukava, juusto pehmentää mukana olevia yrttejä, suutuntuma mitä mainioin, massa hyvä, todella mehukas, mausteutus tasapainoinen, lämmitys herättää makkaran eloon, oikein hyvä kokonaisuus, todellinen makkara, malliesimerkki toimivasta grillimakkarasta, 9% emmental juustoa.. | € 11.90 |
4285 | Dulano Uunilenkki | 07.12.2017 | 58 | Keinokuori pitää poistaa, makkaraan jää jonkinlainen pinta, koska makkarasta ei paljon makua irtoa, se on erittäin hyvä sinapinlaukaisualusta, sinapin laadun ja merkin voi melkein arvata.. | € 2.25 |