Arvostellut makkarat:

Haetaan: %makkaraan

Löydetty osumia: 70 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5179Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 28.11.202472Rasvainen suututuma,kuin jouluinen piparkakku mausteutus, luultavasti lihaakin mukana, mausteet sopivat tämän tyyppiseen juhlamakkaraan, hedelmäperäistä pehmeää lisää makkarassa, mausteet potkii hyvin.€ 14.76
5163Rannikon Puutarhan Kurpitsalenkki 17.10.202464Massa melko karkea, mutta kiinteähkö, lihaa löytyy varmasti tästä lenkistä, kohtuullinen puruvastus, jokin lisä tuo outoa vibaa makkaran makuuun, kuitenkaan hyvää sellaista makkaraan, sinappi avittaa makkaraa, toimii myös sinapin laukaisualustana, kuori saa paahtuessaan toivottuja rapeita ominaisuuksia.€ 15.30
5119Eridanous Bratwurst Gyros-Style 25.04.202491Lihaa, hyvä kuori, mausteinen, suolaa löytyy, mehevä, hyvä puruvastus, tasainen jälkimaku tasapainoinen kokonaisuus, maukas ja rasvaa sopivasti sitoutuneena makkaraan, pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 7.50
4948Tamminen Luomu Kuoreton Nakki 29.09.202243Puruvastus ja maku puuttuu, suolaa löytyy mutta sopivasti, tylsänmakuinen vaikka mehevä, rsvaakin voisi toivoa lisää, selkeyttä tarvisi makkaraan€ 18.54
4925Snellman Savu Eetvartti 11.08.202256Mieto maku kuin savua lisätty tavalliseen makkaraan, joku rautaisen tuntuinen maku, joku huono rasvan tai vastaavan maku, hiukan pehmeä massa, jotenkin geelimäinen sidosaine mukana.kuori hiukan paksuhko€ 9.58
4810HMT Naughty BRGR DOG Aurinkokuivattu Tomaatti Kosken26.08.2021858% Koskenlaskija-juustoa, erikoiserä hinnan muodostuksessa, juusto näkyy, muodostaa kuoren halkeamasta juustoreunuksen makkaraan, kuori vaikka olematon ok, puruvastusta löytyy, lihaisa, tasapainoinen maku, vaikka paljon erilaisia makuja erottuukin. € 4.17
4657HK CampingŽ Grillimakkara Kuuma Jalopeno 02.06.202058Kuori tahtoo olla hiukan tiellä, värikkäitä läikkiä kuoressa pinnassa, massa tasinen ja löysä vaikuttaa laitetun chiliä ihka tavalliseen B-laadun makkaraan, pikkuisen ehosttettu tavallista makkaraa, heikko puruvastus, heikko jälkipolte.€ 8.30
4647Wigren Herkku Grillimakkara 20.05.202046Palauttaa varmasti monen lapsuuden grillauskokemusten ääreen, valitettavasti myös maut, joita lisäämään tarvittiin hiiltä ja kariketta, kuori halkeaa ja makkara kuorii itsensä, rasvanmaukua, sopii nuotiolle, kesää odotellassa, hampaat tarpeeton väline, maut lähinnä suolaa ja lihaa, lihaa ja vaivaa on kulutettu makkaraan turhaan, Hyvä sinapinlaukaisu alusta.€ 8.35
4598Reinin Lihan Karitsa Krakova 12.12.201970Pippureita pinnassa, vähän villasukka maistuu, karitsaako? Tiukat mausteet, rasvaisa, vaikka pippuria, chiliä ja muita mausteita, bää tuntuu maussa voimakkaana, hiki tulee pintaan, on makkaraan ladattu sen verran paljon mausteita.€ 16.80
4448Deluxe Poronakki 06.12.201863Poronlihaa ja sainlihaa, väri houkuttelee, kuori paksu, äänekkäästä lampaasta huolimatta pää pysyy hyvin piilossa, mausteet sopivat makkaraan, lihaa paljon tyypistä riippumatta, pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 11.96
4425Kiven Luomugrilli 01.11.201843Kuin puu poikki, makkaran sijasta napsahti mielenkiinto tähän makkaraan ulkupuraisulla, maku arveluttava, sinappi kykenemätön pelastamaan makkaraa, kuori vaikea, makkara aivan omassa luokassaan.€ 14.88
4401Pirkka Parhaat Chorizo Raakamakkara 30.08.201888Chiliä! Enemmän hyvää kuin pahaa chiliä, chili mukavan polttava muttei liikaa, rakenne hyvä, kuori ok, chilin antama lataus makkaraan, jakoi jonkin verran mielipiteitä.€ 14.54
4285Dulano Uunilenkki 07.12.201758Keinokuori pitää poistaa, makkaraan jää jonkinlainen pinta, koska makkarasta ei paljon makua irtoa, se on erittäin hyvä sinapinlaukaisualusta, sinapin laadun ja merkin voi melkein arvata..€ 2.25
4255Atria Mustamakkara 05.10.201782Huolimatta verestä, tämä ei ole ryynimakkara, untuu kuin grillimakkaraan olisi lisätty veri, massa jauhettu samantapaisesti tasaiseksi kuin b-luokan grillimakkarassa, kuori myös aika rapeaksi paahtunut, veri peittää makkaraa kuin musta huntu. € 7.00
4225Ifantis Naxos Graviera Juusto Grillimakkara 03.08.20178213% juustoa, vähän tunkkaisen tuosku, myös juusto tuoksuu, rasvaa paljon, hyvin mielenkiintoinen, pizza-mausteutus, täyteläinen maku, täyttä tavaraa, maistelu rajoittuu korkeintaan yhteen makkaraan,€ 12.50
4122Korian Palvilihan Nautachorizo 29.12.201692Hyvä kuori, mausteet tuntuvat pienenä poltteena koko maistelun ajan, chiliä sopivasti, antaa mukavan säväyksen makkaraan jakautuen tasaisesti ilman piikkejä, liha todella hyvälaatuista jauhettuna oikeaan karkeuteen, tyypillisen epätyypillinen makkara, joka antaa hyvän suutuntuman ja puruvastuksen, jälkimaku kestää pitkään.€ 14.70
4055Korpelan Raakamakkara Yrttinen 04.08.201682Leikkauspinta kuin nakkia, yrttejä ja jotain pippuria maussa, sitruunan tuntua myös, mehevä, jotain vihreää näytti kun hampaansa makkaraan upotti. € 12.30
4040Pampa Kotimainen Chorizo 07.07.201676Esikypsytetty, monenlaista lihaalieneemakkaraan upotettu, hyvin raakamakkaramainen tunnelma, hyvin karkea jauhatus, runsaasti mausteita mutta tuntuvat vasta pidemmän ajan kuluttua, yrttejä myös maukana runsaasti, sopii varmasti grilliin.€ 17.65
4039HK MaakaritŽ Krakovan Wojtek 07.07.201687On lihaa ja puruvastusta! mausteutus myös hyvä ja laadukas juuri makkaraan sopiva,mustapippuri tuntuu poskissa, rasvaa sopivasti myös mausteisiin nähden.€ 14.20
4006HK KabanossiŽ Smoky Bacon & Cheese 28.04.201669tuoksu lupaa jotain , maku huono, yllättävä chili polkee aloittelevan makkaranpurijan perusoikeuksia täysin mauttomaan makkaraan, jäähtyneenä chilin maku tasoittuu mukavaksi, rasva taittaa lopulta chilin kärjen, voisi olla karheampi jauhatus, mikä vaatisi tarkempaa valikointia massan sekaan laitettavam suhteen?€ 5.40

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //