Arvostellut makkarat:

Haetaan: %mössö

Löydetty osumia: 131 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5101Atria Hiillos Perinteinen Grillimakkara 29.02.202456Joku sisäänheittotuote hinta 99s paketti? Hyvin mössö pehmeä massa, lämmitys EI hyvää tee tuotteelle, heti kohta alkaa janottaakin, vaalimakkara, tuima maku ja kuori, joka jatkaa kuitenkin syötävän rajoissa, tämän voi halutessaan jättää hyllyyn helposti.€ 2.48
5094Atria Kunnon Herkkulenkki 08.02.20245160% alennusta hinnassa, höttöinen massa, puruvastus puuttuu, melko mössö, huulirasvaa jää suupieliin, hyvin vaimean makuinen, hiukan viljaisen suutuntuma.€ 3.10
5070Kivikylän Juustotuhti 30.11.202374Juustoa, joka katoaa lämityksessä, ehkä jälkimaussa suolana ja ylimääräisenä rasvoituksena havaittavissa, juusto laadutonta, massa pehmeän mössö, kuori pitää massan kasassa, jälkimaussa pehmeä pippurin maku.€ 7.48
5008Poutun Lenkkimakkara 13.04.202349Keinokuori poistettava kylmänä kiinteämpi, lämmitys tekee pehmeäksi suuhun leviäväksi mössöksi, maut kateissa, juhlavuoden makkara? Lievä savun tai vastaava maku, kokonaisuudessa rasva ja suola pääosissa.€ 7.17
4841Korpelan Grillimakkara 25.11.202150Kuori paras osa pitää rasvaisen tuntuisen mössön sisällään, kuori paahtuu kauniisti vaikka turhan tanakka, maut kateissa, lämmitys paranna makua, vaikka lihaakin, puruvastus puuttuu.€ 8.47
4812Atria Kunnon Arki Kevyt 12% Snack Nakki 02.09.202142Koneellisesti erotettu broileria, tihkuu pintaan jotain, erittäin mössö rakenne, puruvastus kadoksissa, hampaat tarpeettomat käyttöliittymänä, lämmitys kannattaa unohtaa, kylmänä sisään.€ 6.39
4773Snellman Iivari Pehmeä 27.05.202152Pehmeä, miltei mössömäinen, makua tulee palaneesta kuoresta, rasvaa ja suolaa, ehkä lihaa, todellinen lajinsa edustaja, tullee kilpailemaan entisen B-luokan mestaruudesta, paitsi hinnaltaan.€ 8.48
4719Vasken Hirvinakki 05.11.202060lämmitys kadottaa mausteet,rasvaa ja suolaa maussa, rakenne menee lämmityksessa mössömäiseksi, lihaa on mutta jotenkin pettynyt on lopputulokseen.€ 14.90
4660Atria Hiillos Grillimakkara Kana 25.06.202048Maku mieto toimii hyvin sinapin alustana, kuori kova, makkara huono, pehmeä mössö, suolaa maustena, leipomoammatillinen tuote.€ 4.65
4631Kotimaista Grillimakkara 17.04.202071Lämmitys pehmentää massan löysähköksi mössöksi, vähäm kireä kuori, perusmakkaraa.€ 4.97
4504Poutun A-luokka 09.05.201949Puruvastus huono, mössöinen massa, lämmitys pehmentää, rasvaa todella paljon, jokin sivumaku erottuu, hapan, joku yrtti lipstikka? Aika vaatimaton esitys.€ 4.75
4503Chef Wotkin's Pariisin Grilleri 09.05.201962Rasvainen, sisältö täyttä mössöä, kuoren ja massan tasapaino aivan kateissa kuten purutuntuma, vaikea purra koska kuoren alta puuttuu vastus kokonaan, rasvaa ja suolaa mausteena? Rasva peittää mahdolliset maut elleen, vaikka värikkyyttä massassa, vaatisi kovempia lämpöjä.€ 12.00
4260Talman Kuoreton Luomunakki 26.10.201751Vähän lihaa tuntuu ja paljon suolaa, rasvaa tuntuu enemmän kuin häivahdys, poissaoleva kuori huono, ruiskupinta makkarassa,rakenne mössöhkö, kauniisti sanottuna huonompiakin maisteltu, lämmitys paranna makua mieluumin toisin päin, suolaa runsaasti. € 20.65
3937Pirkka Ryynimakkara 12.11.201583Ohraryynejä 8%, sisältää luulihaa, kuori miellyttävän rapea,pysyy hyvin kasassa, pieniä ryynejä sopiva määrä, rakenne hiukan mössöä mutta, verta ehkä vähemmän kuin normaalisti, pippuri antaa jälkimakua makkarasta. € 4.99
3924Atria Kunnon Arki Iso Nakki 22.10.201553Hyvät jauhot on, notkeaa mössöä, rasvaa ja makua vähän, maut ja mausteet piilossa on, aito kuori puuttuu, hiukan tympeä maku, arkinen nakki. € 4.52
3858Pajuniemen Luomu Mökkimakkara 18.06.201553Lämmitys kuorruttaa kuoren, massa taasen mössöä, permeä rakenne, helppo syötävyys ehkä paras puoli.€ 8.35
3703HK CampingŽ BBQ 31.07.201456Sileää ja pehmeää, mössömassaan lisätty paprikaa, kutteri pyörittänyt massan todella tasaiseksi, vaatimaton, helppo syödä.€ 6.90
3684Atria Hiillos Kesämaku Pehmeä Pippuri Grillimakkara 05.06.201455Pippuria näkyy massassa, mutta maussa pippurit hyvin piilossa, sisus mössöä, aitoa B-luokan makkaraa, pieni helppo pippurin kosketus maussa. Tähän makkaramassaan voi upottaa melkein mitä vain eikä maku muutu paljoa.€ 5.75
3664Vatajan Maajussi Hevosgrilleri 08.05.201464Hevosta 12% lihasta, tekisi heti mieli sinappia lisätä, ihan hyvä yritys voidaan todeta, kohtuullisen makuinen, esittää puruvastuksen, mössöä ole, kuori syötävän kohtuullinen.€ 13.90
3617Kartanon Palviryynimakkara 30.01.201484Voimakassuolainen, mukana koneellisesti eroteltua lihaa, Kuori hyvä ja rapea, yllättävän hyvin makkara pysyy kasassa, mössöinen suutuntuma, verta sen verran että voisi lukea verimakkaraksi, lihaa lisää? Huonompikin voisi olla, ryynit melko pieniä, välipalamakkara, sopisi saksalaiseksi liikelounaaksi Imbissiin! Voimakas jälkimaku.€ 4.38

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //